Salis2, FUE, 3915g, 15/3/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Theodor

Member
οπως φαντάζομαι και νομίζω το αναφέρουν και ολοι οσοι 'καναν ΜΜ προγενέστερα , η φαγούρα ειναι κατι που δεν αντέχεται αλλα η ένταση της ειναι σχετική σε καθε περίπτωση, εγω όμως είμαι απο αυτούς που δεν αντέχουν μια απλής έντασης φαγούρα ( τωρα θα μου πεις και ποιος την αντέχει) ΤΕΣΠΑ. με τρομάζει λίγο αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι, οτι έρθει...θα περάσει.!! αναμένοντας τις μπούκλες.
ψεκαζε με το σπρει του ορου ανα τακτα χρονικα διαστηματα, μονο καλο κανει, 2 φορες λουσιμο τη μερα κ ριχνε αρκετο νερο ωστε να μαλακωσουν τα scabs. 10η ημερα θα πρεπει να αφαιρεσεις τα scabs ωστε να μπορει να αναπνεει το κεφαλι .

salis2

Member
Σήμερα πρώτο λούσιμο απο την κλινική μου είπαν να κάνω ελαφρύ μασάζ... αλλά πόσο είναι το ελαφρύ του καθενος ...?, αγχώθηκα λίγο

είδα αυτο το βίντεο ., https://www.youtube.com/watch?v=CTUV_RBb3s0

οι έχων εμπειρία ας που μια γνώμη

nick90

Well-Known Member
καλημέρες σε ολους ,
nick90 ειχα πολλά διάσπαρτα σημεία τα οποία είχαν λίγα μαλλιά και μερικές ΚΕΝΑΡΕΣ που τις ήξερα βέβαια αλλα μάλλον ειχα πείσει και τον εαυτο μου οτι δεν ηταν τόσο μεγάλες ολα αυτά τα χρόνια που "καμφουλαρα" έντεχνα , αλλα μόλις με κουρέψαν και έπεσαν οι "μάσκες" έπαθα ΣΟΚ, μεχρι και του Τυρκαλά του έκανε εντύπωση το θέαμα. ειμαι περίεργος να δω τις φωτο τις κλινικής που πιστευτώ θα ειναι υψηλής ανάλυσης για να δω πόσες είχα ακριβός σε κάθε σημείο. προς το παρόν ανεβάζω την ποιο καθαρή σελφι μου, που βρήκα.
Πράγματι βγάλαμε πολλά γραφτ , αλλα εγω του είχα ζητήσει εξαρχής αφου εχω γεμάτη παρθένα δότρια και αυτος εγγυατε οτι πετυχαίνει πύκνωση ... λοιπον ιδού η Ρόδος Γιατρέ !
Να σου πω μόνο οτι τα τελευταία 500 περίπου γκραφτ κάναμε διάλυμα για να δουμε που θα τα χωρέσουμε, νιώθω οτι το τερμάτισε και γιαυτο νιώθω χαρούμενος, βέβαια το αποτέλεσμα ειναι που μετράει , και αυτό χρειαζόμαστε τουλάχιστον 6 μήνες να το δουμε.
κοστος 4
Αντε να πω και αυτό επειδη θα ηταν άδικο για την Σταυρουλα να μην το αναφέρω η φροντίδα σε οτι χρειαζόμουν ηταν καταπληκτική. τι να πω οτι μεχρι και μοσχαρίσιες μπριζόλες μου παρηγγειλε την πρώτη μερα, και την δεύτερη που ηταν η καθαρά Δευτέρα Χταπόδια μπακαλιάρους τσιπούρες μιδια όστρακα, μόνο χαβιάρι που δεν έφερε, η Σταυρούλα ΟΧΙ ο γιατρός.
Έκανε ότι καλύτερο για την περίπτωση σου ο γιατρός, αφού σου έκλεισε όλα τα κενά που είχες. Πολύ θετικό ότι δούλεψε ανάμεσα σε δικά σου μαλλιά και δεν το φοβήθηκε, καθώς βλεπουμε ότι άλλες γνωστές κλινικές δεν τολμούν να μπουν ανάμεσα σε μαμά μαλλιά. Αναμένεται να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

salis2

Member
Μπες μπανιέρα, γιατί θάλασσα με ήλιο φέτος ξέχνα το.

Μισό μισό, εγώ δηλαδή καλοκαίρι δεν έχει θάλασσα. ως τότε θα είμαι 4/5 μηνών . 15 Αυγούστου 6 μηνων... δεν κάνω διακοπές?.
αποκλείεται !!! ως τότε καταρχήν θα εχουν βγει τα δικα μου και αρκετά απο τα νέα οπότε ο ήλιος δεν θα μπορεί να κάψει δέρμα

vlafo

Well-Known Member
Salis καλή επιτυχία αρχικά αλλά τα έχεις μπερδέψει.
Κλεισμένο 6μηνο που θα είσαι ασφαλής θα είσαι 15 Σεπτεμβρίου,άρα το καλοκαίρι το ξεχνάς.Φυσικά με καπέλο και αν δε βουτάς το κεφάλι δεν έχεις πρόβλημα κανένα.
Το καλοκαίρι αστο το για εμάς που προβλέψαμε. :)
Και κάποιος μου έλεγε άσε το καλοκαίρι και πήγαινε για μαλλιά.
Ευτυχώς που δεν τον άκουσα.
Τώρα και τα δύο θα τα έχω.

DGP

Member
Salis καλή επιτυχία αρχικά αλλά τα έχεις μπερδέψει.
Κλεισμένο 6μηνο που θα είσαι ασφαλής θα είσαι 15 Σεπτεμβρίου,άρα το καλοκαίρι το ξεχνάς.Φυσικά με καπέλο και αν δε βουτάς το κεφάλι δεν έχεις πρόβλημα κανένα.
Το καλοκαίρι αστο το για εμάς που προβλέψαμε. :)
Και κάποιος μου έλεγε άσε το καλοκαίρι και πήγαινε για μαλλιά.
Ευτυχώς που δεν τον άκουσα.
Τώρα και τα δύο θα τα έχω.
Vlafo ο γιατρος μου πε παντως μετα το τριμηνο κανεις ο,τι θες δεν υπαρχει προβλημα!

Μπλουζα