salonikios30
Active Member
καλησπερα κ καλη χρονια να εχουμε! οδευω στο 8 μηνα ,προβληματισμενος πλεον για την εξελιξη της μεταμοσχευσης.Εστειλα email στην hdc εκφραζοντας την ανησυχια μου γιατι δεν με ικανοποιει αυτο που βλεπω κ ο θοδωρης μου απαντησε αμεσα λεγοντας μου να μην ανυσηχω κ οτι θελω να τον παρω τηλεφωνο ( η ανταποκριση ηταν αμεση) .Δεν πηρα τηλεφωνο γιατι μου αρκει αυτο που μου ειπε με το σκεπτικο οτι εχω ακομα ενα 4 μηνο για ολοκληρωτικο αποτελεσμα κ οτι κ να πουμε αφου ακομα δεν εχει ολοκληρωθει θα ειναι λογια να αγαπιομαστε. Το συμπερασμα μου εως τωρα ειναι οτι η φυτρωση ειναι μετρια (με το σκεπτκο οτι κινηθηκαμε επιθετικα nw 2 ημουν), ο σχεδιασμος ηταν προτροπη της κλινικης ( εγω δεν ηθελα καταβασμα hairline) αλλα να κλεισουμε κροταφους κ να μπουμε οσο το δυνατον μεσα στα μαμα (για αυτο κ επελεξα hdc να κινηθουμε χωρις ρισκο μεσα στα μαμα ) κ ειμαι καθετος οτι εχουν υποστει sock loss τα υφισταμενα μαλλια λογω του νεου (αν το λεω σωστα) αγγειοαιματολογικου δικτυου που δημιουργηθηκε που επηρεασε τα υπαρχοντα . Ευχομαι τους επομενους μηνες να επανελθουν.Απο θεραπεια συνεχιζω regain 5% αφρο , σαμπουαν frezydend , epicrin κ της κλινικης .Δεν περνω φινα αλλωστε η κλινικη που την ρωτησα με απετρεψε οτι δεν τη χρεαζομαι (ετσι κ αλλιως ειμαι κατα) .Επισυναπτω φωτο με την καλυτερη δυνατη αναλυση που φαινονται ολες οι λεπτομερειες κατω απο λαμπες led κατοπιν παρακλησης φιλου μου να με βγαλει οπως σας ειχα πει οτι θα ποσταρω μελλοντικα στο φορουμ οταν θα οδευω στο τελικο αποτελεσμα .