John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μια χαρα ηλικια.Εχεις σταθεροποιηθει κιολας εσυ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εκανα και ενα προσχεδιο της hairline που επιθυμω.ποια ειναι η γνωμη σας( ειναι πολυ σημαντικη) . αριθμο γραφτς? ειναι υπερβολικη ? θα φενεται ψευτικο?τι να αναμενω? σας ευχαριστω. οσο αναφορα κλινικες εχω καταλιξει τουρκια η κυπρο ( κοστος ιδιο, αποσταση ιδια) και κοντα για επικειμενο repair.
Σαλονικιέ, το προσχέδιό σου ναι μεν είναι αυτό που επιθυμείς αλλά κανένας σοβαρός γιατρός δε θα δεχτεί να στο υλοποιήσει ακόμα και αν έχεις δότρια 10000 grafts.
Ο λόγος είναι πολύ απλός : Τα μεταμοσχευμένα μαλλάκια θα είναι πολύ πιο αραιά από τα φυσικά σου και από τη στιγμή που θα ξεφύγεις τόσο πολύ από τη φυσική σου hairline το αποτέλεσμα θα είναι πολύ άσχημο. Είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιο ότι η hairline σου θα φαίνεται πολύ αραιή και τελικά θα το μετανιώσεις...
Για μένα ακόμα και το προσχέδιο που σου έφτιαξε ο Stripar είναι πολύ τολμηρό...
Geeorgee ειναι δικο σου αυτο το κεφαλι; Ποσα μοσχευματα εχουν ληφθει εδω;Επειδη κιεγω τα ξυριζω εχω γραψει καποια πραγματα σχετικα με την Η@C για αυτο το θεμα στο topic Links με αξιολογες μεταμοσχευσεις.
Δες εδω και ενα παραδειγμα δοτριας δυο χρονια μετα την επεμβαση στην συγκεκριμενη κλινικη
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλά είσαι αστείος!...Μην περιμενετε θαυματα απο τις μεταμοσχευσεις ρε παιδια... οι φωτογραφιες που βλεπετε στις περισσοτερες ιστοσελιδες ειναι παραπλανητικες !!!
Μοσχευματα σου πηρανε απο το κεφαλι σου geeorgee και ειναι λογικο να υπαρχουν κενα αναμεσα σε αυτα που ηδη υπαρχουν.
Δες τις παρακατω φωτογραφιες απο εναν υποτιθεται εμπειρο Γιατρο (Erdogan) με εργαλειο titanium manual punch, diameter 0.7 - 0.9 mm και με μαλλι κουρεμενο σε μεγαλυτερη κλιμακα απο το δικο σου !!
Ton "οργωσε" τον νεαρο και ειναι πολυ χειροτερα απο εσενα !!!
Οι συγκεκριμενες Φωτογραφιες αναρτηθηκαν απο τον ιδιο τον Γιατρο (Υποτιθεται δειχνουν τα καλα περιστατικα...σκεψου πως ειναι τα αλλα δηλαδη)
εγω παντως μια χαρα βλεπω την ληπτρια περιοχη....χωρις εμφανες σημαδια
Αποτι βλεπω ομως στο hairtransplantnetwork ο Μαρ*ς χρησιμοποιει εργαλεια εξαγωγης διαμετρου 0,8-1 mm που δεν ειναι και τοσο μεγαλα μαλλον. Ο Bis*nga χρησιμοποιει 0,75-0,9 mm και ο Hass*n 0,6-0,9mm. Κατι αλλο θα παιζει..
Θεωρητικα μπορεις να βαλεις πανω στα white dots
αλλα μοσχευματα χρησιμοποιωντας πιο μικρο εργαλειο αλλα και παλι δυσκολα να το αναλαβει καποιος.. ασε που στη πραξη αντε να δωσεις τοσα χρηματα και σιγουρα θα χαθουν και ποσα απο αυτα τα μοσχευματα.
Αραγε με tatoo να μπορει να γινει κατι σε τετοιες περιπτωσεις?αν ξερει καποιος ας ενημερωσει
Δημητρη σου ανεβαζω δυο φωτογραφιες για να δεις σχετικα με το αποτελεσμα που λες του erdog@n
Στη μια ειναι η δοτρια πριν την επεμβαση και στην αλλη μετα... απλα για να δεις οτι ο τυπος ειναι
ειδικη περιπτωση η δοτρια του δεν ηταν στη καλυτερη κατασταση ..
επισης εγω δε μιλαω για κενακια η για αραιωμενη δοτρια,αλλα για white dots