Δεν απαντησα σε αυτο που εγραψε η κλινικη γιατι περιμενα τις αποψεις σας.Προσωπικα δε θα ασχολιομουν ,δε θα συνεχιζα να γραφω αλλο , αλλα αφου πηραν θεση απο την κλινικη αλλαζουν τα πραγματα !
Εγραψαν οτι προσωρησε η τριχοπτωση.Ισως, αλλα τοσο αποτομα ?μεχρι τα 37 μου και πριν την μεταμοσχευση δεν ειχε συμβει κατι τετοιο, ποσο μαλλον σε αυτους τους ρυθμους, και οταν εχεις φτασει 37 βγαζεις ενα συμπερασμα ,το πως εξελισετε η τριχοπτωση τουλαχιστον για το αμεσο μελλον (οχι μακρυ μελλον) ποσο μαλλον που μ ειπαν δεν χριζω φινας και δεν εχω α.α!
Εγραψαν οτι κ να μπουν παλι ενδεχετε να συμβει κατι αναλογο σε 1-2 χρονια!Ισως, αλλα αλλο σε 1-2 χρονια και αλλο σε καποιους μηνες ευθυς αμεσως μετα την μεταμοσχευση!
Εγραψαν για κινδυνο σοκ λος , τοτε δεν πρεπει ειναι κανεις καταλληλος μεταμοσχευσης, με μικρο nw!
Ακολουθω και μια συντηριτικη εστω θεραπεια , οπως με συμβουλεψαν πριν κ για μετα την μεταμοσχευση,τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερα απο οτι μου ειπαν!
Αφου ειχα φανερη προδιαθεση οπως μου ειπαν στο τηλεφωνο στην τελευταια επικοινωνια μας γιατι δε μου το ελεγαν πριν την επεμβαση?και κατεβασαν hairline ,τουλαχιστον 1cm απο την φυσικη μου hairline σπαταλωντας κατ εμε περιττα graft? οταν εχεις προδιαθεση πας συντηριτικα,συμφωνα με την φυσικη σου hairline, κρατωντας καβα!
Τι να πιστεψω?
Εχω να γραψω και να γραψω ,αλλα μη πλατιαζω,αφου εχουν διαθεση ικανοποιησης ,εστιαζοντας , πλεον στο δασος οχι στο δεντρο, Οπως ειχα πει ειχα και εχω φιλικη διαθεση,δεν ειμαι κλινικη να υπαρχει αθεμιτος ανταγωνισμος αλλα ρεαλιστης πλην ομως και απαιτητικος πελατης!Ευχαριστω την κλινικη που δηλωσε οτι θα με στηριξει (θα το κανουν?- Ελπιζω πραγματικα προθεση να μην ειναι να εξευμενισουν μια κατασταση,αλλα να εστιασουν για ενα καλυτερο αποτελεσμα ,συμφωνα με την ηλικια μου και το μικρο nw ),γιατι ομως να μην παρουν και εμενα εστω υστατη στιγμη να με καλεσουν μια φορα σαν πελατη και οχι να παρουσιαζουν απολογητικο υφος στο φορουμ κ ενω σε εμενα στην τελευταια μας επικοινωνια να εχουν προσβλητικο-εριστικο υφος.ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ) !ας το θεωρησω ΚΑΙ ΑΥΤΟ κακια στιγμη και παρερμηνια απο πλευρας μου! Ειναι πολυ σημαντικη η στηριξης μια κλινικης για ολους τους υποψηφιους ,ειλικρινα προσωπικα καπου εχει χαθει η εμπιστοσυνη μου,στην δικια μου πλεον περιπτωση μπορει να μην ειναι καταστροφικο το αποτελεσμα αλλα θελει λεπτοδουλεια !Κ ευχαριστω για την αποτυπωμενη στηριξη,την οποια αξιουσα!θα δειξει!