Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις (και μάλιστα 2 βράδια). Εγώ πήγα και ήρθα αυθημερόν. Έχει μια πολύ βολική πτήση της Aegean στις μια το βράδυ του Σαββάτου (αν και νομίζω ότι είναι εποχιακή). Συνολικό κόστος με το ταξί (50€) και ένα γρήγορο φαγητό στο αεροδρόμιο 200€.
ε με την ευκαιρία θα πάω και μια βόλτα στο thyssen....Δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις (και μάλιστα 2 βράδια). Εγώ πήγα και ήρθα αυθημερόν. Έχει μια πολύ βολική πτήση της Aegeean στις μια το βράδυ του Σαββάτου (αν και νομίζω ότι είναι εποχιακή). Συνολικό κόστος με το ταξί (50€) και ένα γρήγορο φαγητό στο αεροδρόμιο 200€.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κρίμα είναι να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι και να περιοριστεις στα της μμ. Ως πρωην κατοικος Μαδρίτης (εστω και για ένα εξαμηνο) συμβουλεύω όποιον πάει για τον Λορενθο, να το κάνει τριήμερο και δεν θα χάσειΔεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις (και μάλιστα 2 βράδια). Εγώ πήγα και ήρθα αυθημερόν. Έχει μια πολύ βολική πτήση της Aegean στις μια το βράδυ του Σαββάτου (αν και νομίζω ότι είναι εποχιακή). Συνολικό κόστος με το ταξί (50€) και ένα γρήγορο φαγητό στο αεροδρόμιο 200€.