Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η εκ του πονηρού προπαγανδα εναντια στην τεχνική FUT από τις FUE-only clinics αλλα και τα αμετρητα απαραδεκτα περιστατικα που βλεπει κανεις στο δρόμο (χειρουργημένα από μη-επαρκεις ιατρους) έχουν καταφερει να τρομαξουν πολλούς.μπορει να ηταν και το οικονομικο, γιατι θα ανεβαινε και αλλο η τιμη μετα...
Προφανώς αλλά με 4000g θα ήταν άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα.Θα παίξει και 2η μμ, τέτοια κεφάλια δεν γεμίζουν με 1μμ. Απλά θα κάνει υπομονή 1 χρόνο.
Όχι, αν δεν απατωμαι, το κόστος 3000 FUE και 4000 combo ειναι παρόμοιο.μπορει να ηταν και το οικονομικο, γιατι θα ανεβαινε και αλλο η τιμη μετα...
οποτε FUE μονο θα κοστιζε περισσοτερο απο combo FUE-FUT ή απο μονο FUT, για τον ιδιο αριθμο grafts, σωστα ;Όχι, αν δεν απατωμαι, το κόστος 3000 FUE και 4000 combo ειναι παρόμοιο.
Για σιγουρια θα πρεπει ενα το διασταυρωσω με το τμημα πωλήσεων
Προφανώς αλλά με 4000g θα ήταν άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Ναι μόνο αλλά προσπαθώ να καταλάβω την άρνηση του ασθενή.Μόνο με combo, με FUE είναι πολύ επικίνδυνο για τη δότρια.
Χειρουργική καταπόνηση όντως.Το FUT είναι μια δύσκολη απόφαση όπως και να το κάνουμε
Τεράστια υπόθεση αυτή η αίσθηση τελικά.Καμμία σχέση. Εγώ Στην 2 πήγα εντελώς cool. Στην εβδομάδα δεν υπήρχε καμμία όχληση ήμουν σαν πριν.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλα και η πρωτη μη φαντάζεσαι οτι ειναι και τιποτα. Η διαδικασία εντελώς ανώδυνηΤεράστια υπόθεση αυτή η αίσθηση τελικά.
Η 2η είναι πάντα πιο εύκολη έχεις πάρει τον αέρα.
Φυσικα και δεν ειναι.Ναι μόνο αλλά προσπαθώ να καταλάβω την άρνηση του ασθενή.
Από τη στιγμή που του εξηγήθηκε επαρκώς από το γιατρό πως καλώς χρειάζεται 4000g και το οικονομικό είναι το ίδιο πάνω κάτω δεν έχει λογική να αρνηθεί.
Λίγο είναι αυτό?Καλα και η πρωτη μη φαντάζεσαι οτι ειναι και τιποτα. Η διαδικασία εντελώς ανώδυνη
Μονο που ειναι πολλές οι ωρες .
Το after feeling ειναι ενοχλητικό όμως για 2 εβδομάδες και στη FUE .
Έχω πάει αφού με τάραξαν στα τηλέφωνα απορώ που τα βρήκανε.Να πας στο Βεκρή να σε μαγέψει η ψηλή με τις ματαρες και το ελαφρύ χέρι
Να πεις οτι γνωρίζεις και τον Christopher .
Θα εχεις κουμπώσει και τη χαπαρα απο την Ibiza
Και όλα καλα
Θα τους άρχισες τα επιστημονικά και θα σε κάνανε delete .Έχω πάει αφού με τάραξαν στα τηλέφωνα απορώ που τα βρήκανε.
Το marketing τους δουλεύει καλά.
Κρίμα και είναι και δίπλα μου,με αυτή τη λογική ναι θα περάσει όμορφα...
Δεν έχει μια ψηλή αλλά πολλές.
Εσύ ήσουν από τους τυχερούς πάντως.Θα τους άρχισες τα επιστημονικά και θα σε κάνανε delete .
Τις ευκαιρίες τις πιάνεις απο τα ΜΑΛΛΙΑ φίλε μου !
Χειρουργική καταπόνηση όντως.
Πολύ δύσκολη.
Αλλά μήπως μια συνεδρία fut έχει λιγότερη τελικά καταπόνηση από 2 fue?