kharmacoma
Well-Known Member
Noμίζω το iherb ειναι η καλυτερη επιλογη με τη μεγαλυτερη ποικιλία.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προσωπικά το σταμάτησα μετα απο 1.5 μηνα .Πώς πάτε μάγκες με το saw palmetto; Καμία εξέλιξη;
Είμαι στις 50 μέρες μετά τη ΜΜ και θέλω να ξεκινήσω κάποιο ήπιο she blocker και ακόμα δεν έχω κατασταλάξει!
Όπως έχω ξαναπεί η δική μου τριχόπτωση σταμάτησε εντελώς με το saw. Είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορούσα σταδιακά να σταματήσω τελείως τη μινοξιδιλη και να μείνω μόνο με αυτό.Πώς πάτε μάγκες με το saw palmetto; Καμία εξέλιξη;
Είμαι στις 50 μέρες μετά τη ΜΜ και θέλω να ξεκινήσω κάποιο ήπιο dht blocker και ακόμα δεν έχω κατασταλάξει!
Όπως έχω ξαναπεί η δική μου τριχόπτωση σταμάτησε εντελώς με το saw. Είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορούσα σταδιακά να σταματήσω τελείως τη μινοξιδιλη και να μείνω μόνο με αυτό.
Κι εγώ τη συνεχίζω προς το παρόν. Πάντως με τη μινοξ η τριχόπτωση ΔΕΝ σταμάτησε ποτέ,απλά βελτιώθηκε. Με το saw κυριολεκτικά σταμάτησε. Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που δεν είναι μέσα στα πρώτα θέματα συζήτησης στα διεθνή forumsΚι εμένα το ίδιο, σταμάτησε την τριχόπτωση κατά 98%. Την μινόξ όμως την συνεχίζω μία φορά την ημέρα.
Κι εγώ τη συνεχίζω προς το παρόν. Πάντως με τη μινοξ η τριχόπτωση ΔΕΝ σταμάτησε ποτέ,απλά βελτιώθηκε. Με το saw κυριολεκτικά σταμάτησε. Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που δεν είναι μέσα στα πρώτα θέματα συζήτησης στα διεθνή forums
Φιλε gerassis, οταν γραφεις σε περιοχες που υπήρχε αραιωση, που ακριβως εννοεις?Εγω συνεχίζω και εχω κλείσει τους 4 μήνες. Η τριχοπτωση μειώθηκε αισθητά. Κάποιες μέρες ειναι μειωμένη και κάποιες μέρες δυσκολεύομαι να εντοπισω παραπανω απο 1-2 τρίχες κατα την εφαρμογή της Μινοξ. Φυσικα τη μινοξιδιλη δεν πρόκειται να τη κόψω. Το προϊόν που εχω τωρα εχει εκτος απο το Saw αλλες 2 φυσικες αντι - DHT ουσίες. Το μαλλί μου αρχισε σιγα σιγα να πυκνωνει εκει που υπηρχε αραίωση. Τωρα κατα τον Απρίλιο θα μπω για πυκνωση στο hairline και μετα απλά θα ακολουθώ ευλαβικά θεραπείες συντήρησης. Πριν την επεμβαση θα κανω και ορμονικες εξετάσεις να δω ποσο μειωμενα ειναι τα επιπεδα της DHT.
η μινοξ δεν πρεπει να κοπει ποτε...εστω και αν νομιζεις οτι δεν προσφερει κατι, αμα την κοψεις θα καταλαβεις τη βοηθεια της.Εγω συνεχίζω και εχω κλείσει τους 4 μήνες. Η τριχοπτωση μειώθηκε αισθητά. Κάποιες μέρες ειναι μειωμένη και κάποιες μέρες δυσκολεύομαι να εντοπισω παραπανω απο 1-2 τρίχες κατα την εφαρμογή της Μινοξ. Φυσικα τη μινοξιδιλη δεν πρόκειται να τη κόψω. Το προϊόν που εχω τωρα εχει εκτος απο το Saw αλλες 2 φυσικες αντι - DHT ουσίες. Το μαλλί μου αρχισε σιγα σιγα να πυκνωνει εκει που υπηρχε αραίωση. Τωρα κατα τον Απρίλιο θα μπω για πυκνωση στο hairline και μετα απλά θα ακολουθώ ευλαβικά θεραπείες συντήρησης. Πριν την επεμβαση θα κανω και ορμονικες εξετάσεις να δω ποσο μειωμενα ειναι τα επιπεδα της DHT.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα μπορουσες να μας στειλεις καποιο λινκ για το saw που χρησιΚι εγώ τη συνεχίζω προς το παρόν. Πάντως με τη μινοξ η τριχόπτωση ΔΕΝ σταμάτησε ποτέ,απλά βελτιώθηκε. Με το saw κυριολεκτικά σταμάτησε. Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που δεν είναι μέσα στα πρώτα θέματα συζήτησης στα διεθνή forums
ποιας εταιρειας το saw χρησιμοποιεις?Κι εγώ τη συνεχίζω προς το παρόν. Πάντως με τη μινοξ η τριχόπτωση ΔΕΝ σταμάτησε ποτέ,απλά βελτιώθηκε. Με το saw κυριολεκτικά σταμάτησε. Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που δεν είναι μέσα στα πρώτα θέματα συζήτησης στα διεθνή forums