Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και εγω εχω ενα σχεδόν ολόκληρο που δε χρησιμοποιώ , αλλα μενω Ιρλανδία .Το χρησιμοποίησα τρεις μήνες δεν είδα κάτι οπότε....
Καλησπέρα φίλε,συγνώμη δεν έιδα την ειδοπόιηση μέρες τώρα. Σε έναν δερματολόγο κάνω το prp στα 150Άρα καλά πάει. Αν επιτρέπεται που εκανες το prp και σε τι κόστος?
μπορεις να βρεις με το 1/3 της τιμης, το ιδιο ακριβως.Καλησπέρα φίλε,συγνώμη δεν έιδα την ειδοπόιηση μέρες τώρα. Σε έναν δερματολόγο κάνω το prp (Πέτσας Κωνσταντίνος) στα 150
Έγινε δουλιτσα εδω.. τουλάχιστον εμένα έτσι μου φάνηκεSaw palmetto 4 + 1/2 μήνες με Kirkland 5 + 1/2 μήνες και βουρτσακι με llld και σαμπουάν biotrin καθημερινά και 2 φορές την εβδομάδα botaderm. Παρατηρώ αύξηση της donor area . Τριχόπτωση φυσιολογική 5-10 τρίχες περίπου μετά τρίψιμο από εφαρμογή minoxidil η χτενίσμα.
Dim d αναφέρεσαι στο prp? Που το βρίσκεις στο 1/3 της τιμής; αυτά καλό είναι να λέγονταιμπορεις να βρεις με το 1/3 της τιμης, το ιδιο ακριβως.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε μου αυτό δυστυχός πρώτη φορά το ακόυω,αν θέλεις να μου δόσεις μερικές πληροφορίες,έστω και στο περίπουTo κανουν πια κι αρκετοι δερματολογοι, πιστευω μπορεις να βρεις μια τιμη στο ευρος 50/70 ευκολα.
Saw palmetto 4 + 1/2 μήνες με Kirkland 5 + 1/2 μήνες και βουρτσακι με llld και σαμπουάν biotrin καθημερινά και 2 φορές την εβδομάδα botaderm. Παρατηρώ αύξηση της donor area . Τριχόπτωση φυσιολογική 5-10 τρίχες περίπου μετά τρίψιμο από εφαρμογή minoxidil η χτενίσμα.
Να ρωτήσω κάτι η χρηση του saw palmetto προκαλεί αυξημένη τριχοπτωση τους πρώτους μήνες χρήσης; Το ρωτάω επειδή το εχω ξεκινησει κανα 2 μηνο και βλεπω μια εντονη τριχοπτωση μεχρι στιγμης. (320mg/ημερα softgel της Now food)
Καλησπερα παιδια,
8
Φαίνεται οτι ο γιατρός που πηγες σου έκανε καλη δουλειά. Το λεω διότι το prp αν δεν γινει σωστά μπορεί να σου κανει και ζημιά. Αν επιτρέπεται σε ποιον πήγες?Καλησπέρα φίλε,συγνώμη δεν έιδα την ειδοπόιηση μέρες τώρα. Σε έναν δερματολόγο κάνω το prp στα 150