Πάρε καλύτερα softgel φίλε, και μη κάνεις πειράματα με saw palmetto μέσα στην μίνοξ. Έτσι και αλλιώς είναι ήπιο το saw palmetto.Εγω ελεγα μονο τοπικα χωρις softgel
Πάρε καλύτερα softgel φίλε, και μη κάνεις πειράματα με saw palmetto μέσα στην μίνοξ. Έτσι και αλλιώς είναι ήπιο το saw palmetto.Εγω ελεγα μονο τοπικα χωρις softgel
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Απλα ειμαι 23 ρε φιλε, γενικα βλεπω καλα σχολια ονλινε αλλα πχ εχω διαβασει 3-4 ποστ καπου και ελεγε ενας οτι ειχε μονιμη στυτικη δυσλειτουργια και λεω τοπικα ισως εχω μικροτερη συστημικη απορροφηση. Βεβαια ισως γινομαι και λιγο υποχονδριοςΠάρε καλύτερα softgel φίλε, και μη κάνεις πειράματα με saw palmetto μέσα στην μίνοξ. Έτσι και αλλιώς είναι ήπιο το saw palmetto.
με το saw palmetto, είχε μόνιμη στυτική δυσλειτουργεία; Μου φαίνεται ακραίο και παράλογο αυτό. Είχα δοκιμάσει και εγω saw palmetto είτε τοπικά είτε σε softgel, δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια.Απλα ειμαι 23 ρε φιλε, γενικα βλεπω καλα σχολια ονλινε αλλα πχ εχω διαβασει 3-4 ποστ καπου και ελεγε ενας οτι ειχε μονιμη στυτικη δυσλειτουργια και λεω τοπικα ισως εχω μικροτερη συστημικη απορροφηση. Βεβαια ισως γινομαι και λιγο υποχονδριος
Παλιοτερα ειχα αγορασει απ το sensities του Συνταγματος βαμμα σοου παλμετο..δεν εκανε τιποτα σε εμενα...σαν να εβαζα σκετο οινοπνευμα ηταν περιπου!Απλα ειμαι 23 ρε φιλε, γενικα βλεπω καλα σχολια ονλινε αλλα πχ εχω διαβασει 3-4 ποστ καπου και ελεγε ενας οτι ειχε μονιμη στυτικη δυσλειτουργια και λεω τοπικα ισως εχω μικροτερη συστημικη απορροφηση. Βεβαια ισως γινομαι και λιγο υποχονδριος
Όλα έχουν τη γοητεία τους .Τελικά ποιο καταληξατε οτι ειναι το καλυτερο;Της NOW;
Της φιναΤελικά ποιο καταληξατε οτι ειναι το καλυτερο;Της NOW;
Μπα δεν είναι περίεργο, απλά η φίνα κάνει την δουλειά της με το ένζυμο της dht και το saw μπλοκάρει τον υποδοχέα στον ανδρογόνο για να μην μπορεί να ενωθεί στο μέλλον η dht. Συμπληρώνονται.Ένα σχήμα που κυκλοφορεί με saw palmetto + φίνα προσφέρει κάτι ; Διάβασα για ορισμένους που το χρησιμοποιούν αλλά ακούγεται περίεργο.
Μπα δεν είναι περίεργο, απλά η φίνα κάνει την δουλειά της με το ένζυμο της dht και το saw μπλοκάρει τον υποδοχέα στον ανδρογόνο για να μην μπορεί να ενωθεί στο μέλλον η dht. Συμπληρώνονται.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τίποτα όλα μουφα είναι και μερικά μάλιστα πολύ βαριά για τον οργανισμό .το μόνο που δουλεύει και το λέω μετά από χρόνια που το μαλλί μου είναι ποιο φούντοτο από ποτέ είναι μινοξ με φίνα καμία παρενέργεια απολύτως όλα τα άλλα είναι να πετάς τα λεφτά σου και να χαίρονται οι εταιρίες και οι γιατροί εμφύτευσηςΌλα έχουν τη γοητεία τους .
Mόνο φίνα η μίνοξ δεν κάνει τίποτα.Τίποτα όλα μουφα είναι και μερικά μάλιστα πολύ βαριά για τον οργανισμό .το μόνο που δουλεύει και το λέω μετά από χρόνια που το μαλλί μου είναι ποιο φούντοτο από ποτέ είναι μινοξ με φίνα καμία παρενέργεια απολύτως όλα τα άλλα είναι να πετάς τα λεφτά σου και να χαίρονται οι εταιρίες και οι γιατροί εμφύτευσης
Κάνει δουλίτσα η Μινοξ. Όχι όπως σαν της φιναστεριδης ομως όχι δεν κάνει τίποτα.Mόνο φίνα η μίνοξ δεν κάνει τίποτα.
Τι κάνει ακριβώς?Κάνει δουλίτσα η Μινοξ. Όχι όπως σαν της φιναστεριδης ομως όχι δεν κάνει τίποτα.
Τι κάνει ακριβώς?
Να σου κρατάει το χνούδι ή να σου φρενάρει την τριχόπτωση?
Ψευδαίσθηση είναι που σου σκληραίνει την τρίχα απλά και νομίζεις ότι στα φουντώνει και στα κρατάει.
Καλά εδώ θα συμφωνήσω όμως επειδή οι περισσότεροι τα ξεκινήσαμε με minox δεν μπορούμε να την κόψουμε ξεκίνησες με minox συνεχίζεις με μινοξ και φίνα .Mόνο φίνα η μίνοξ δεν κάνει τίποτα.
το τελευταίο έτος ο πληθυντικός ευγενείας έχει αυξηθεί εκθετικά... I can see a pattern hereΗ μινοξ είναι το καλυτερο φάρμακο στον κοσμο για να σε κανει να φαίνεσαι 10 χρόνια μεγαλυτερος και με στραπατσαρισμενο προσωπο