Παιδιά το saw κάνει θαύματα. Έχω να δω τρίχα στο χέρι μου μήνες ολόκληρους. Σε μένα δουλεύει καλύτερα από τη μινοξιδιλη. Φυσικά τα χρησιμοποιώ και τα δύο, αλλά η μινοξ μόνη της δε μου σταμάτησε την τριχόπτωση, πάντα είχα τρίχες στο χέρι μου.
Ταυτόχρονα έχει αλλάξει και η ούρηση μου προς το καλύτερο. Τι άλλο να ζητήσω; Θαύμα.
συμφωνω απολυτα φιλε, δε γνωριζω αν θα πεφτανε τα μαλλια σε περιπτωση που δεν ειχα ξεκινησει να λαμβανω saw palmetto, αλλα λιγες μερες μετα τη μεταμοσχευση αρχισα το saw palmetto και νομιζω πως εχω μηδενικη τριχοπτωση σταθερα απο τοτε, χωρις καν να λαμβανω το palmetto των προδιαγραφων που εχει προτεινει ο αγαπητος φιλος gerassis!
η μινοξιδιλη δε σχετιζοταν ποτε με σταματημα τριχοπτωσεως! προοριζοταν μονο για ψευτοregrowth που το ιδιο ακριβως regrowth δημιουργει το δεντρολιβανο ανευ ομως παρενεργειων!
φυσικα και ειναι θαυμα της φυσης, το φυτικο προιον palmetto και σκεφτομαι ωρες-ωρες.......αν το επαιρνα σερι εδω και μια δεκαετια, πως θα ηταν το κρανιο μου τωρα εξωτερικα, σιγουρα παντως με περισσοτερες τριχες!