Έλα μην τρελαίνεσαι δε σε αποκάλεσα και κάτι τρομερό ούτε σε έβρισα. Αν πραγματικά σε πείραξε τόσο πολύ η λέξη τρολ σου ζητώ συγνώμη και ανακαλώ. Πάντως παραδέξου ήταν ωραίο λογοπαίγνιο.Δυστυχως, σε θεωρουσα αξιοπρεπη και νοημονα...
Λυπαμαι....
Αποκαλεις "τρολ" ενα μελος που εδω και τεσσερα χρονια βρισκεται στο forum.
Ελλειψη σεβασμου και πανω απο ολα ελλειψη κριτικης ικανοτητας και κατανοησης των αυτονοητων.
Ειρωνευεσαι (με "χωριατικο", οπως ο ιδιος εγραψες, και αυθαδες υφος) επιστημονικα πορισματα και μελετες.
Εφηυρες τη δικη σου επιστημονικη θεωρια συμφωνα με την οποια οι τριχες δεν πεφτουν ποτέ!!! Ζεις σε ενα παραλληλο συμπαν, οπου οι τριχες ακολουθουν τους δικους σου νομους (δεν εχουν τελογενη φαση) και δεν μπορεις να κατανοησεις απλες αποψεις. Σου γραφουμε οτι καθημερινα ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ χανει τριχες και αυτο ειναι το ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ και εσυ ειρωνευεσαι...λυπαμαι για το επιπεδο στο οποιο ριχνεις το διαλογο.
Στο θέμα, όταν έχω πονοκέφαλο και πάρω χάπι λέω σταμάτησε ο πονοκέφαλος. Όταν έχω διάρροια και πάρω χάπι λέω μου σταμάτησε η διάρροια. Όταν έχω τριχόπτωση και πάρω χάπι και δεν ξαναδώ τρίχα λέω μου σταμάτησε η τριχόπτωση.
Προσπαθώ με πολύ απλά Ελληνικά να περιγράψω αυτό που μου συμβαίνει. Αν από δέκα τρίχες που έβλεπα συνέχιζα να βλέπω δύο τρεις τότε θα έλεγα πως μου μείωσε την τριχόπτωση. Τώρα που δε βλέπω καμιά λέω ότι μου την σταμάτησε. Κολλάς στις λέξεις και από την ώρα που μπήκες στο ποστ έχουν φύγει όλοι ΕΚΤΟΣ ΘΈΜΑΤΟΣ.
Το μόνο που αφορά τον κόσμο είναι αν το saw κάνει δουλειά και σε τί βαθμό και εφόσον μου ζητήθηκε προσπάθησα να πω ότι σε εμένα δουλεύει 100%, είναι ένα απλό θαύμα αυτό που συμβαίνει.