Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
βγάλε από όλες τις πλευρές να το δούμε συνολικά. Σου είπε μετά από πόσα χρόνια θα ξανα χρειαστεί να το περάσεις κι άλλη φορά; Τα πλαινά θα πρέπει να τα ξυρίζεις κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη;Την άλλη Κυριακή που θα πάω να με δει , θα την πω να βγαλει κανά δύο φωτο από το πλάι να δεις
το θέμα ειναι όμως πόσο θα πληρώνεις κάθε φορά για να στο φρεσκάρει; Πλήρωσες ήδη 1200 + πόσα κάθε φορά;εγώ τα ξυρίζω 2 φορές την εβδομάδα και ειναι οκ , τώρα για να το περάσω κι άλλη φορά αν θυμάμαι καλά είπε 5ετία , αλλά δε με χαλάει να το φρεσκάρω το καλοκαίρι , είναι πολύ εύκολη διαδικασία
Ορμομενος από αυτήν την περιπτωση αν και το ειχα σκεφτεί και πιο νωρίς https://www.hairlossgr.com/forum/th...vrionidou-3000-grafts-fue-32-ετών-nw-3.12819/
Θέλω να ρωτήσω αν θεωρείτε καλή ιδέα να κάνω smp πριν από καποια επέμβαση μμ... Εννοείται με κενό διάστημα άνω του 1 μήνα που από ότι διάβασα είναι υπέρ αρκετό...
Το θέλω καθώς σαν χρήστης τοπικ που ο κόσμος δεν με έχει δει ποτε με αραιό μαλλί , το τατουάζ θα με καμουφλαρε ωραία μέχρι το μαλλί να πιασει ενα ικανοποιητικό μήκος το οποίο θα γίνει έπειτα από πολυ καιρό... Σε συνδυασμό και με ελάχιστο τοπικ θα μπορουσα να περασω απαρατήρητος θεωρώ... Και υστερα θα λειτουργεί και σαν φυσικό concealer ...
Στη δουλειά του γιατρου δεν νομίζω να προκαλει προβλημα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τελικά φίλε πως ειναι το αποτέλεσμα μετά από τόσους μηνες; έχει αλλάξει καθόλου το χρώμα ή το σχήμα;για φρεσκάρισμα δε φαντάζομαι πολύ , τα 1200ευρώ ήταν για 3 επισκέψεις που η 1η και η 2η κράτησαν 5 ώρες,
αλλά γλιτώνεις τόππικ , φίνες , μινοξ κτλ