Schwarzkopf ACTIV M Shampoo for men

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Schwarzkopf ACTIV M Shampoo for men

barman είπε:
ναι αλλα ρε ακη αν εχεις το revivogen σαμπουαν πιστευω πως ολα τα αλλα ερχονται δευτερα..βεβαια επειδη χρησιμοποιω το συγκεκριμενο σαμπουαν(revivogen) πολλους μηνες και ο οργανισμος το συνηθιζει μην μπορωντας να σου προσφερει τιποτα στην πορεια ψαχνομαι για ενα ανταξειο του... κατι αλλο.. το nizoral ποσες φορες την βδομαδα το βαζεις?
3 φορές το βάζω. Δε-τε-πα. Επειδή λούζομαι κάθε μέρα, ενδιάμεσα βάζω revivogen και ACTIV M. Καμιά φορά κανα με φυτικά συστατικά για δοκιμή ή όποιο άλλο δω και θέλω να τεστάρω.
Αλλά οι μέρες με nizoral και revivogen είναι στανταρ, δεν αλλάζουν.

Ntia είπε:
Barman,

Υπάρχει και το σαμπουάν pantogrin με saw palmetto extract είναι της froica. Mπορεις εκτός από φαρμακεία να το βρεις και στα Hοndos. Στο site δεν το έχουν ακόμα, έχουν το παλιό. Απ' ότι είδα και το revivogen έχει saw palmetto.
Θα το ελέγξω και γω. Πάντως στο θέμα σαμπουάν, θα πρέπει να έχει δυνατά συστατικά για να μπορέσει να κάνει δουλειά.
Μπορεί το saw palmetto να το προσθέτουν και σαν ψαρωτικό. Δηλαδή, σου λέει αν ψαχτεί αυτός, θα δει ότι το palmetto κάνει δουλειά και θα το πάρει.
Αλλά αν σκεφτούμε ότι το revivogen που έχει και αυτό palmetto, απαιτεί 3 ώρες να το αφήσουμε για να αποροφηθεί από τον οργανισμό, το σαμπουάν θα πρέπει να έχει x4 φορές ποιό δυνατά συστατικά ώστε να μπεί στο κεφάλι μας και να δράσει μέσα σε 5-8 λεπτά.

Ntia

New Member

Το Pantogrin στοιχίζει 15 ευρώ.

Επίσης σίγουρα σου ξαναπροτείνω το folliplus extra shampoo γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένη, με έσωσε από τη φαγούρα του cresina και αφήνει ωραία αίσθηση στο κεφάλι και στα μαλλιά. Στοιχίζει 15 ευρώ. Η συσκευασία δεν αναφέρει τα συστατικά αλλά αναφέρω τα συστατικά της λοσιόν τα οποία νομίζω ότι είναι τα ίδια:

Iso Complex Concetrate, Alcohol Dena, Dimethyl Isosorbate, Aqua, Urtica Dioica, Peg-40, Hydrogenated Castor Oil, Piroctone Olamine, Urea, Serenoa Serrulate (είναι το saw palmetto), Tridecyl Salicylate, Zinc PCA, Niacinamide, Hamamelis Virginiana, Malva Silvestris, Tussilago Farfara, Equisetum Arvense, Parfume, Disodium Cystinyl Disuccinate, Retinyl Palmitate, Lactic Acid, Tocopherol, Olea Eyropa, Tocopherol Hydrogenated Palm, Glycerides Citrate, Biotin

Άκη ρίξε κι εσύ μια ματιά...

Τέλος θα σου πρότεινα για συμπληρωματικό και το σαμπουάν της L' Ymola για τη τριχόπτωση. Στοιχίζει 11 ευρώ και επίσης το βρίσκεις στα Ηondo's.

Tα έχω χρησιμοποιήσει όλα.

Άκης

Administrator

Xmm, είναι καλό το folliplus.
Για το L' Ymola το είχα δει και εγώ αλλά δεν το πήρα γιατί μου φάνηκε για απάτη (εξ όψεως)

Ntia

New Member

Αν ξαναδεις το L' Ymola διάβασε στο κουτί τη σύσταση. Δυστυχώς το έχω πετάξει αλλά θυμάμαι ότι μεταξύ άλλων περιέχει βιοτίνη. ψευδάργυρο, αλόη, τσουκνίδα, σέμπλεγμα βιταμινών Β κ.α. Νομίζω σαν συμπληρωματική επιλογή καλό είναι. Αν μη τι άλλο καλό κάνει και στο δέρμα.

Ntia

New Member

Νομίζω ότι η διαφορά του folliplus με το tricomin είναι ότι το tricomin περιέχει χαλκό ή κάποιο άλλο τέτοιο στοιχείο ή κάνω λάθος? Πάντως το folliplus αναγράφει ότι απευθύνεται σε περιπτώσεις ανδρογενετικού τύπου αλωπεκίας ανδρών και γυναίκών καθώς επίσης και στην alopecia areata.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το active -M το χρησιμοποιω εδω και περιπου 25 μερες
ειναι αρκετα καλο παιδια
βασικα στην αρχη στις πρωτες 10 μερες οταν ελουζα το κεφαλι ενοιωθα κατι σαν μουδιασμα στην κεφαλι
οταν αφηνα το σαμπουαν να ενεργησει κανα 3 λεπτο
επειτα απο 10 μερες ολο και λιγοστευε το μουδιασμα και τωρα σχεδον καθολου
δεν ξερω τι πως και γιατι
ισως το συνήθισε το κεφαλι μου τι να πω καπου σε ενα σιτε ειχα διαβασει και καλα λογια για το εν λογο σαμπουαν
πιστευω πως κανει δουλεια αξιοσημειωτη
ειναι και καλη η τιμη του το πηρα απο τα αβ βασιλοπουλος αν θυμαμαι καλα 8,14 ευρω

και το ιδιο σε ροζ συσκευασια βγαινει και για γυναικες

* εχει κανεις σας υπόψιν γιατι ειχα αυτο το ψιλο μουδιασμα στην αρχη με το εν λογο σαμπουαν
αν και δεν παρατηρησα ουτε σπυρακια ουτε κοκκινιλες τπτ απολυτος
μονο ενα ελαφρυ μουδιασμα
λες και εκεινη την ωρα εκανε την δουλεια του το σαμπουαν
τι να πω παντως τωρα οκ

Άκης

Administrator

Το ένιωθα και εγώ στην αρχή αυτό.
Όπως και με το Revivogen shampoo νιώθω επίσης ένα γαργάλημα δυνατό.
Πάντως, όσοι δοκιμάσετε να πάρετε το Revivogen, πάρτε για δοκιμή το σαμπουάν και το κοντίσιονερ.
Μόλις λουστήτε με το σαμπουάν και βάλετε το κοντίσιονερ, θα με θυμηθήτε.
Μάλιστα στην αρχή, μέχρι να το συνηθήσω, έπρεπε να λούζομαι με χλιαρό προς κρύο νερό γιατί σου πάγωνε το κεφάλι (όπως όταν μασάς μία τσίχλα μέντα και πιεις παγωμένο νερό μετά).

Για σαμπουάν που το αγοράζουν όλοι και σε καλή τιμή, πιστεύω είναι το καλύτερο. Αν προσθέσεις και το nizoral στις εβδομαδιαίες σου χρήσεις, τότε είναι δυνατός συνδιασμός.
Δεν νομίζω να χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω από σαμπουάν εκτός από το να μας κάνει καλό στο δέρμα του κεφαλιού και να βοηθάει έστω και λίγο στην τριχόπτωση.
Τα περισσότερα τα ζητάμε από DHT Blockers και regrowth stimulator s.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

admin γνωριζεις καποια σελιδα που να εχει και το revivogen και το nizoral και αλλα προιοντα
γιατι για να παρω το revivogen και καποια αλλα προιοντα που θελω αναγκαζομαι να παραγγελνω απο διαφορετικα σιτε και πληρωνω διπλες μεταφορικες και τα λοιπα
γενικα ριξε σελιδες που μπαινεις για αγορες

Άκης

Administrator

Όπως θα διάβασες και σε άλλα posts, μπορείς να προμηθευτείς και από Ελλάδα τα regaine και το fungoral (nizoral).
Οπότε θέλεις το revivogen από έξω.
Ρίξε και μία ματία στο tricotec.co.uk, μπορεί να σε ενδιαφέρει...

vag

New Member

Καλό το site που δίνεις με καλές τιμές αλλά δυστυχώς δεν κάνει αποστολή στο εξωτερικό.Κρίμα,τσάμπα χάρηκα :(

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

admin ευχαριστω φιλε για το regaine το γνωριζα για το nizoral omvw oxi
thanks και παλι

vag οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες απλα απο αμερικη σου φαινονται πιο ακρριβα στην ουσια δεν ειναι
γιατι τα 100 δολλαδια ειναι κατω απο 100 ευρω
και οι 100 λιρες ειναι πανω απο 100 ευρω
οποτε το ιδιο

vag

New Member

Έχεις δίκιο panagiotis.Πάνω στη βιασύνη μου δεν είδα ότι ήταν σε λίρες...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα