Ανυπομονω να δω το τελικο αποτελεσμα ,φαινεται να εχει γινει καλη δουλεια!Μπορεις να μας περιγραψεις περιληπτικα την διαδικασια μμ σχετικα με την εξαγωγη και τοποθετηση;Μαρας απο κοινου με Βρυωνιδου;Τι εντυπωσεις σου εμειναν απο την ολη εμπειρια σου με την HDC;
Βεβαίως. Η κ. Βρυωνίδου δεν είχε καμία συμμετοχή στην ΜΜ.
1. Αναισθησία από τον τεχνικό (νοσηλευτής). Το μόνο σημείο της μεταμόσχευσης που πονάει.
2. Punching απο τον δρ. Μάρα με motorized punch.
3. Eξαγωγή τριχοθυλακίων (που έχουν ήδη απελευθερωθεί με το punching) μερικώς από τον δρ. Μάρα και κυρίως απο τον τεχνικό, σε ένα ποσοστό 20% - 80% θα έλεγα.
4. Άνοιγμα οπών τοποθέτησης από τον δρ. Μάρα.
5. Τοποθέτηση από 2 τεχνικούς ταυτόχρονα.
Σε γενικές γραμμές εντυπώσεις καλές. Ο γιατρός είναι έμπειρος, καθησυχαστικός και ενδιαφέρεται. Και φαίνεται και καλός άνθρωπος. Για το υπόλοιπο προσωπικό έχω να πω επίσης τα ίδια, με πρόσεξαν πολύ. Το οτι η κλινική είναι απέναντι από εκεί που μένεις κανει τα πραγματα πολύ εύκολα επίσης.
2 στραβά έχω σίγουρα να αναφέρω, το ένα έχει να κάνει με τη μικροσκοπική εξέταση δότριας που περίμενα να γίνει και δεν έγινε και το έχω αναλύσει εκτενώς
εδώ.
Το άλλο είναι ότι χρειάστηκε να φάω τη 2η μέρα δεύτερη φορά αναισθησία γιατί έλειπαν μοσχεύματα για να πάρω το τελικό αποτέλεσμα που ήθελε ο γιατρός. Πήγε δηλαδή χαλαρά η πρώτη μέρα με λίγα μοσχεύματα και τη 2η μέρα έφαγα μεγάλη καταπόνηση και αρκετές ενέσεις, με αποτέλεσμα το κεφάλι μου να πρηστεί σε απίστευτο βαθμό, καμία σχέση με άλλα πρηξίματα που έχω δει σε άλλους. Επίσης διόλου απίθανο οι επιπρόσθετες ενέσεις αυτές στη δότρια να της δημιούργησαν και παροδικό shock loss όπως έχουμε διαβάσει ότι συμβαίνει.