Καλησπερα. Βλεπω οτι το προιον εχει stemo και ειπα να σας πω την καλη-κακη εμπειρια μου.
Εχω χρησημοποιησει διαφορα σκευασματα. Το τελευταιο ηταν επειτα απο προτροπη ενος γνωστου που δουλευει σε κομμωτηριο ενα προιον με stemoxydine 5%, συγκεκριμενα το cerafill Retaliate της RedKen, για 3μηνη χρηση. Η χρηση του ηταν αρκετα βολικη (1 πιπετα την ημερα) και λογω προγραμματος ηταν ενας λογος που το προτιμησα. Αρχικα, αρκετα συντομα (1 βδομαδα) η εντονη τριχοπτωση (40-50 τριχες σε ενα τιναγμα) εγιναν ελαχιστες (4-5) εως καθολου. Ημουν αρκετα ευχαριστημενος, απλα δεν υπηρχε σχεδον καθολου regrowth. Το ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Απο SIDES εκτος απο κατι μικρα σπυρακια ψηλα στο κουτελο (οχι με πυον,σαν αυτα του υδρωτα) δεν ειχα προβλημα. Το προβλημα μου εκτος του regrowth δημιουργηθηκε μετα, καθως μετα την θεραπεια το σταματησα περιπου 20 μερες (η θεραπεια ειναι 3μηνη και πρεπει να ξεκουραστει λιγο το κεφαλι οπως μου ειπαν). Μετα την 3η μερα της παυσης,η τριχοπτωση ειχε φτασει σε σημειο πριν τη χρηση του προιοντος, με αποτελεσμα μετα απο 15 μερες η 3μηνη θεραπεια ειχε παει στραφι.
Θεωρω οτι αν θελει καποιος να ξεκινησει κατι με stemo (οκ μπορει να φταιει το προιον το ιδιο) ή δεν θα πρεπει να το παρει μονο του και να επαναπαφτει σε αυτο ή να μη σταματησει τη χρηση του (βλεπε μινο). Το γεγονος ομως οτι ειναι πιο ακριβο με οδηγησε παλι στη μινο5%
Οκ,δεν ειμαι κανενας τρελος να περιμενω θαυματα αλλα σε εμενα τουλαχιστον η μινο λειτουργησε καλυτερα.Θεωρω οτι επειδη η stemo ειναι αρκετα νεα σε σχεση με τα αλλα ισως να μην εχει βρεθει ακομα η τομη σε θεμα δοσολογιας-τροπος ληψης κτλ.