Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε συγχαρητήρια στο γιατρό σου. Φοβερό αποτέλεσμα, στα μάτια μου πάντα, και πολύ φυσικό. Για τα λεφτά δεν μιλάω είναι ο ορισμός vfm
update 1 χρόνο και κάτι μήνες μετά
Όχι, με είχαν ρωτήσει αν επιθυμώ μεταφραστή αλλά δεν τον χρειάστηκα διότι μιλούσαν καλά αγγλικά οι δικοί τους και οι γιατροί. Ναι σωστά πρώτο λούσιμο έκανα Ελλάδα με την βοήθεια της γυναίκας μου στο σπίτι με τις οδηγίες που μου είχαν δώσει. Η επέμβαση κράτησε περίπου 7-8 ώρες κάπου εκεί, είχαμε και ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό ενδιάμεσα.
Σκέψου πρώτη μέρα άφιξη, βόλτα και ύπνος
Δέυτερη μέρα --> επέμβαση με πήραν κατά της 14:00 και τελείωσα 22:00 περίπου
Τρίτη μέρα -> Καθαρισμός περιοχής(δότριας)/ τοποθέτηση νέας γάζας/τελικος έλεγχος - οδηγίες και επιστρογή Αθήνα για να επιστρέψω επαρχία οδικώς (έφτασα περίπου 23:00 σπίτι μου)
Ουσιαστικά 2 διανυκτερεύσεις εκεί
Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ, θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία
Ωραιος, μεγαλη χασαποταβερνα, γι αυτο ζητησα φωτο δοτριαςΓια δες παρακάτω καποια αποτελέσματα από την vfm κλινική :
https://www.reddit.com/r/HairTransplants/comments/1bmg3kw/have_i_been_overharvested/
Considering a Repair HT after 3800 FUE
Hello everyone! I am happy to have stumbled upon this forum and have the opportunity to connect with others who have gone through similar experiences. Four months ago, I underwent an FUE procedure at the Smile Hair Clinic in Turkey where I received 3800 grafts for my hairline and crown. So far I ...www.hairrestorationnetwork.com
Reddit - Dive into anything
www.reddit.com
www.reddit.com
www.reddit.com
www.reddit.com
Συνεχίζεις να την θεωρείς vfm;
Καλη επιτυχια φιλε. Η επεμβαση έγινε απο γιατρούς;Καλησπέρα και από εμένα,
σήμερα είναι 95η μέρα μετά τη μεταμόσχευση που είχα στη smile hair clinic στην Κωνσταντινούπολη. Η τεχνική που εφαρμόστηκε ήταν FUE και έγινε εμφύτευσή περίπου 3500 τριχοθυλακίων. Κόστος περίπου 2000 ευρώ με διαμονή μεταφορές και φαγητό να περιλαμβάνονται.
Η διαδικασία λίγο πολύ όπως ήδη την ήξερα από τα άπειρα video, vlog και άρθρα που είχα διαβάσει. Την επόμενη της επέμβασης επιστροφή Ελλάδα και έκτοτε καθημερινά εφαρμογή των οδηγιών που μου δόθηκαν από τους γιατρούς και εννοείται συχνή επικοινωνία χωρίς κανένα πρόβλημα με την κλινική.
Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από το πριν, αμέσως μετά τη μεταμόσχευση, 1 μήνα μετά, 2 μήνες μετά και το σήμερα που είμαι λίγο μετά τους 3 μήνες.
Χρησιμοποιώ καθημερινά
2χ1mg min
1mg fin
Lamberts Maxi