John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλή επιτυχία στον φίλο sotos επίσης εφόσον μπήκα στο νήμα του δεν είναι σωστό να μην ευχηθούμε και τα καλύτερα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε μίλησε κανείς προσωπικά για εσένα John .Ναι φίλε Heat αναγνωρίζω ότι δεν είναι προσωπικό αλλά όταν μπαίνει και το όνομα τις κλινικής τα μελή σίγουρα νομίζουν ότι ασκούμαι αυτήν την πολίτικη ότι ελάτε όλοι όπως και να είστε και θα σας φτιάξουμε. Με λίγα λόγια κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Όφειλα αυτά να διευκρινίσω
Και μια μικρή απόδειξη από σήμερα κιόλας σε συνομιλία με την κλινική μου.
Τώρα δουλειά μου έμενα είναι να τον ενημερώσω το τι θα περιμένει αν θα κάνει βήμα για μεταμόσχευση, ένα όχι τόσο κάλο οπτικό αποτελεσμα,πολλά χρήματα για δυο επεμβάσεις με πολύ περιορισμένη δότρια και όχι ολική αποκατάσταση του κεφαλιού του.
Θα μπορούσαμε χωρίς δεύτερη κουβέντα να τον πούμε έλα ναι θα σε κάνουμε μεταμόσχευση 3500 μοσχεύματα 7000 χιλ. ευρώ τσέπη κλινική και όλα καλά. Όχι όσο είμαι εδώ μέσα αυτό από έμενα δεν θα γίνει. Αν επιμένει να προχωρήσει θα πρέπει να είναι ενημερωμένος για όλα αυτά ,θα πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια.
Προβολή συνημμένου 33931
Ετσι ειναι. Οταν εχεις κατι το οποιο βρισκεται στην κλιμακα 1, δεν γινεται να το φθασεις στην κλιμακα 10, με το norwood και με τα δεδομενα της δοτριας της συγκεκριμενης περιπτωσης.Ναι φίλε Heat αναγνωρίζω ότι δεν είναι προσωπικό αλλά όταν μπαίνει και το όνομα τις κλινικής τα μελή σίγουρα νομίζουν ότι ασκούμαι αυτήν την πολίτικη ότι ελάτε όλοι όπως και να είστε και θα σας φτιάξουμε. Με λίγα λόγια κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Όφειλα αυτά να διευκρινίσω
Και μια μικρή απόδειξη από σήμερα κιόλας σε συνομιλία με την κλινική μου.
Τώρα δουλειά μου έμενα είναι να τον ενημερώσω το τι θα περιμένει αν θα κάνει βήμα για μεταμόσχευση, ένα όχι τόσο κάλο οπτικό αποτελεσμα,πολλά χρήματα για δυο επεμβάσεις με πολύ περιορισμένη δότρια και όχι ολική αποκατάσταση του κεφαλιού του.
Θα μπορούσαμε χωρίς δεύτερη κουβέντα να τον πούμε έλα ναι θα σε κάνουμε μεταμόσχευση 3500 μοσχεύματα 7000 χιλ. ευρώ τσέπη κλινική και όλα καλά. Όχι όσο είμαι εδώ μέσα αυτό από έμενα δεν θα γίνει. Αν επιμένει να προχωρήσει θα πρέπει να είναι ενημερωμένος για όλα αυτά ,θα πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια.
Προβολή συνημμένου 33931
Δε μίλησε κανείς προσωπικά για εσένα John .
Αλλά η κλινική που εκπροσωπείς αναφέρεται από τον φίλο ότι τον δέχθηκε και του πρότεινε 2500 συνολικά τριχοθυλάκια.
Δε τον απέτρεψε όπως άλλες.κλινικες
Το τερμάτισες φίλε. Καλή επιτυχία και στην 2η σου επέμβαση. Οπότε έβαλες 2300 στην πρώτη και τώρα 2100, σύνολο 4400. Από το αποτέλεσμα της πρώτης δεν περιμένουμε και πολλά με 2300 σε τέτοια έκταση πάντως...Από γένια γιατί δεν έβγαλες να συμπληρώσεις; Για την δεύτερη επέμβαση ποσο σε χρέωσε ;Καλησπέρα, 2η μεταμόσχευση στον Τυρκαλα μετά από ένα χρόνο, 2.100 grafts μπήκαν σε α και γ ζώνη.
Η 1η μεταμόσχευση πήγε αρκετά καλά, θα βάλω φωτογραφίες με πιο μακριά μαλλιά όταν ολοκληρωθεί και η 2η μεταμόσχευση
Προβολή συνημμένου 46694Προβολή συνημμένου 46695
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σ ευχαριστώ φίλε, δεν χρειάστηκε να βγάλουμε γένια, ίσως σε επόμενη μεταμόσχευση, 2000 ευρώ έδωσα πάλιΤο τερμάτισες φίλε. Καλή επιτυχία και στην 2η σου επέμβαση. Οπότε έβαλες 2300 στην πρώτη και τώρα 2100, σύνολο 4400. Από το αποτέλεσμα της πρώτης δεν περιμένουμε και πολλά με 2300 σε τέτοια έκταση πάντως...Από γένια γιατί δεν έβγαλες να συμπληρώσεις; Για την δεύτερη επέμβαση ποσο σε χρέωσε ;