Soy Isoflavones Grow Hair by Increasing IGF-1 in the Skin

kouklos10

Member
panoslydios είπε:
kouklos10 είπε:
paper cayenne δηλαδη μια καλή πηγή βιταμινης Α ,Β-6 , C, K , μαγγανιο καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να κανει απιστευτα πραγματα λετε να βοηθαει και στην καραφλα???? Παντως εγω αυτο που ψαχνω ειναι πως σε καποιες χωρες της κεντρικης Ασιας εχουμε μικρα ποσοστα καραφλων. αυτο που βρισκω ειναι στις συνηθειες τους τα εξης πρασινο τσαι , paper cayenne και πολλα αλλα μπαχαρικα σε πολλα φαγητα τους. λες οι αρχαιοι ημων προγονοι να ειχαν δικιο ??? ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ "ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΟΥ Η ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ"!!!!!!!! Μηπως να αρχισουμε να ψαχνουμε ματζουνια?????

αρχηγοπουλο εισαι που προτεινεις cayenne.
Oτι καλυτερο για αιματωση! Υπαρχει σε βαμμα ,αλοιφη
και σκονη.

Και ναι,το φαρμακο μας ειναι η τροφη μας.
Φτιαχτηκαμε να παιρνουμε τις ουσιες της επιβιωσης
μας απο τα δεντρα και τα φυτα κυριως.
Τι να τις κανουμε τις πολυπλοκες χημικα κατασκευασμενες ενωσεις.
Αν παρεις αυτο το δρομο,ελευθερωνεσαι.Δεν θελω να επεκταθω πολυ
για να μην χαλασω το θεμα.

Cayenne(πιπεροριζα) και παντζαρια για σουπερ αιματωση.
Χωρις πλακα λενε οτι τα παντζαρια σε μεγαλες δοσολογιες
αποτοξινωνουν υπερεπαρκως το συκωτι και οχι μονο.
Θα κανω πειραμα και με τα δυο.
Απλα εχουμε δοκιμασει τα παντα απο χημικα λιγα πραγματα λειτουργουν και εμεις συνεχιζουμε να ψαχνουμε να πειραματιζομαστε , να θετουμε τον εαυτο μας σε κινδυνο και στο τελος θα αποδειχτει οτι την λυση την ειχε η φυση!!!! :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Komis

Active Member
Λεω να του δωσω μια προσπαθεια του πιπεριου.Επειδη δεν παιζουν και πολλα λεφτα θα αγορασω αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/100g-cayenne-pepper/400368901796/item με 4ευρω και θα το διαλυσω σε οινοπνευμα,να γινει βαμμα.
Και βλεπουμε...

panoslydios

New Member
Komis είπε:
Λεω να του δωσω μια προσπαθεια του πιπεριου.Επειδη δεν παιζουν και πολλα λεφτα θα αγορασω αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/100g-cayenne-pepper/400368901796/item με 4ευρω και θα το διαλυσω σε οινοπνευμα,να γινει βαμμα.
Και βλεπουμε...

Υπαρχει μια καλη αλοιφη που λεγεται
Dr Christopher's Cayenne Heat ointment.Eιναι εντελως φυτικη .
Θα προσπαθησω να την αγορασω .
Απο οτι εχω καταλαβει ,το ολο νοημα ειναι να αφαιρεσουμε τους παθογονους απο τη μια,και απο την αλλη να ευνοηουμε την ελευση αιματος στην περιοχη.
Το αιμα φαινεται να κανει ολη τη δουλεια,και αυτα που χρησιμοποιουμε ειναι καταλυτες για την καλυτερη αιματικη κυκλοφορια.

kouklos10

Member
Βεβαια σε οσους αρεσουν τα πικαντικα μπορουν να παρουν πιπερι cayenne και να το προσθετουν στο φαγητο τους νομιζω οτι και αυτο κατι θα κανει

panoslydios

New Member
Ναι , εσωτερικα θα βοηθαει η καταναλωση αυτου που χρησιμοποιεις τοπικα.
(μην πιειτε μινοξιδιλη!).Εννοειται μιλαμε για τελειως φυσικες λυσεις(πχ δενδρολιβανο).

Παντως δεν καταλαβαινω γιατι ο komis σκεφτεται να αγορασει τη σκονη απο εξωτερικο.
Δεν υπαρχει εδω?

Komis

Active Member
Απλα το βρηκα πολυ φθηνα στο ebay,4 ευρω τα 100γρ.Μαλλον θα το παρω απο κανενα σουπερ μαρκετ.
Panoslydios ψησου και εσυ για βαμμα γιατι στην περιπτωση σου νομιζω θα σε δυσκολεψει η κρεμμα.

kouklos10

Member
Komis είπε:
Απλα το βρηκα πολυ φθηνα στο ebay,4 ευρω τα 100γρ.Μαλλον θα το παρω απο κανενα σουπερ μαρκετ.
Panoslydios ψησου και εσυ για βαμμα γιατι στην περιπτωση σου νομιζω θα σε δυσκολεψει η κρεμμα.

komis χρησιμοποιεις igf-1 δωσε λεπτομερειες γιατι ψαχνω και εγω κατι τετοιο.

Komis

Active Member
Ακομα δεν το εχω παρει στα χερια μου.Tο εχω παραγγειλει εδω και 2βδομαδες.Aκομα να ερθει..
Εκανα αγορα απο το ebay αυτο: http://viewitem.eim.ebay.gr/DEER-ANTLER-VELVET-EXTRACT-SPRAY-IGF1-MAXIMUM-STRENGTH-FORMULA-2-fl-oz-60-ML/230982169827/item?transId=870699697013
Απο οτι εχω διαβασει δουλευει αρκετα καλα στο θεμα επανεκφυσης.Στην πραξη θα το δουμε συντομα..

weznem

Well-Known Member
Komis είπε:
Ακομα δεν το εχω παρει στα χερια μου.Tο εχω παραγγειλει εδω και 2βδομαδες.Aκομα να ερθει..
Εκανα αγορα απο το ebay αυτο: http://viewitem.eim.ebay.gr/DEER-ANTLER-VELVET-EXTRACT-SPRAY-IGF1-MAXIMUM-STRENGTH-FORMULA-2-fl-oz-60-ML/230982169827/item?transId=870699697013
Απο οτι εχω διαβασει δουλευει αρκετα καλα στο θεμα επανεκφυσης.Στην πραξη θα το δουμε συντομα..

καλα αποτελεσματα ευχομαι.. :blush:

Komis

Active Member
Ενημερωνω οτι σημερα ξεκινησα κρεμμα καψαικινης.
Επειδη εχει αναφερθει οτι δεν παλευεται η τοπικη χρηση της,σε μενα δουλευει μια χαρα.
Ισως επειδη περιεχει και καποια ελαια,να ανακουφιζει παραλληλα το δερμα.Την πληρωσα 7.5ευρω απο φαρμακειο.
Αισθανομαι μια δροσια στο δερμα και παραλληλα ελαφρυ καψιμο.

Δεν ξερω κατα ποσο οφελει η χρηση καψαικινης απο στομα..
Εμεις την θελουμε να δρασει τοπικα ετσι ωστε να αυξησει τη κυκλοφορια του αιματος.
Πραγμα το οποιο και κανει..
Χρηση καψαικινης για εντονη κυκλοφορια αιματος με παραλληλη χρηση IGF-1(που υποτιθεται οτι δημιουργει νεες τριχες) + ισχυρο τοπικο σπρει κολλοειδη αργυρου για καταπολεμηση της φλεγμονης και απομακρυνση νεκρου ιστου και αναδημιουργεια νεων υγιων κυτταρων,ελπιζω οτι θα δωσει κατι.
Θα γινει θεραπεια με ολα αυτα τουλαχιστον 2μηνες..
Οποτε θα ειμαι εδω να ενημερωνω..

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλή επιτυχία απο καρδιάς φίλε Komi, αναμένουμε νεότερα από την θεραπεία σου, και εύχομαι να είναι μόνο θετικά :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
ευχομαι μαλλακια νεα για μεγαλα παιδια!!!
εχει ενδιαφερον η θεραπεια που ακολουθεις..ειναι κατι διαφορετικο και θα βοηθησεις τα μεγιστα με τις εμπειριες σου το φορουμ,και ολα τα παιδια που το αποτελουμε..ευγε απο εμενα.. :)

Komis

Active Member
proedros είπε:
Komi έχεις κανένα νέο από την θεραπεία??

To μονο καλο σημαδι ειναι οτι σε περιοχες που δεν υπηρχε ιχνος τριχας,ξεκινησαν να σχηματιζονται πολυ μικρα τριχακια και πολυ λεπτα σε μεγεθος.
Φαινεται οτι παει να γινει δουλεια...Ο χρονος να δειξει...
Οπως και να εχει θα ενημερωσω.

sito

Active Member
@Komis

χρησιμοποιεις το σπρευ igf-1? Νομίζω οτι τζάμπα το χρησιμποιείς γιατι το igf-1 έχει ένα μοριακό βάρος άνω των 7000 dalton, γενικός κανόνας (όχι απόλυτος) είναι οτι απο το δέρμα απορροφόνται ουσίες μέχρι και 500 dalton

Komis

Active Member
sito είπε:
@Komis

χρησιμοποιεις το σπρευ igf-1? Νομίζω οτι τζάμπα το χρησιμποιείς γιατι το igf-1 έχει ένα μοριακό βάρος άνω των 7000 dalton, γενικός κανόνας (όχι απόλυτος) είναι οτι απο το δέρμα απορροφόνται ουσίες μέχρι και 500 dalton

To χρησιμοποιουσα αλλα μου τελειωσε και ετσι το σταματησα.
Δεν το χρησιμοποιουσα εξωτερικα αλλα απο στομα.Αν δεν κανω λαθος,ειχα διαβασει οτι στο συκωτι δημιουργειται η igf-1 και σκευτηκα οτι λαμβανοντας το απο στομα ισως βοηθουσε γενικα.

sito

Active Member
Δεν ξερω κατα ποσο βοηθάει, αλλα απ'ότι είχα διαβάσει ενας εγραφε σε ενα φορουμ και ειχε και ενα βιντεο με πολυ καλα αποτελεσματα βασικα τρελο regrowth. Αυτός χτυπουσε τοπικα ενεση igf-1 (δεν θυμαμαι συχνοτητα και ποσοτητα) και φινα. Αυτός ελεγε οτι για να δουλέψει το igf-1 και να δωσει επανεκφυση χρειαζετε να υπαρχει ενα περιβαλλον με λιγα ανδρογοννα, δηλαδη η χρηση φινας ή τοπικής οιστραδιολης ηταν απαραίτητη. π.χ. με ρου δεν γινοταν δουλεια συμφωνα με τα λεγομενα του. Επίσης ελεγε αν καποιος χρησιμοποιούσε igf-1 χωρίς αντιανδρογονο θα είχε αυξημένη τριχόπτωση

kapa

Μέλος του προσωπικού
με 2 φορες εναρξη και διακοπη δυστυχως οι ισοφλαβονες σογιας μου εκαναν παρενεργειες,και τις 2 φορες.
εγω ομως εχω και τρελη ευαισθησια ατα αντιανδρογονα,το 1/32 προπεσια μου ειχε κανει περισσοτερες παρενεργειες.
οποιος δεν ειδε προκοπη με φινα (λογω παρενεργειων) αξιζει να δοκιμασει
1 καψουλα καψαικινης + 70mg soy isoflavones

Μπλουζα