Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
η δότρια σου φαίνεται να είναι ταλαιπωρημένη, σαν να έχει υποστεί shockloss σε διάφορα σημεία. Λογικα θα ανακάμψει με τον καιρό όμως, καλη συνέχεια να έχεις.Κλεισμένος 1 μήνας (+2 μέρες).
Φρεσκολουσμένο (γι' αυτό και η έντονη ερυθρότητα), δότρια κουρεμένη με ψαλίδι (no clippers), υπό εξέλιξη το shedding σε λήπτρια
Σ' ευχαριστώ για τις ευχές καταρχάς. Η δότρια (ειδικά το αριστερό προφιλ) είναι λίγο πιο αραιή από φύση της. Επίσης, πιστεύω ότι παίζει ρόλο το κοντό (έστω και με ψαλίδι) κούρεμα, 2 μέρες πριν με ίδια την κάμερα στις φωτό δεν διέκρινες τα κενά. Ο κουρέας μου που γνωρίζει το κεφάλι είπε ότι η δότρια του φάνηκε σε εξαιρετική κατάσταση.η δότρια σου φαίνεται να είναι ταλαιπωρημένη, σαν να έχει υποστεί shockloss σε διάφορα σημεία. Λογικα θα ανακάμψει με τον καιρό όμως, καλη συνέχεια να έχεις.
Τι να σου πω... μακάρι να ειναι έτσι όπως τα λές φίλε. Εγώ απλά σχολίασα τι φαίνεται στις φωτογραφίες που ανλεβασες. Ειδικά στα πλάγια ειναι και περισσότερο ερεθισμένη με εμφανή κενά στην επιφάνεια που έγινε η εξαγωγή.Σ' ευχαριστώ για τις ευχές καταρχάς. Η δότρια (ειδικά το αριστερό προφιλ) είναι λίγο πιο αραιή από φύση της. Επίσης, πιστεύω ότι παίζει ρόλο το κοντό (έστω και με ψαλίδι) κούρεμα, 2 μέρες πριν με ίδια την κάμερα στις φωτό δεν διέκρινες τα κενά. Ο κουρέας μου που γνωρίζει το κεφάλι είπε ότι η δότρια του φάνηκε σε εξαιρετική κατάσταση.
Ευχαριστώ, σε αυτή την φάση όχι δεν μιλήσαμε για temporals. Σκοπός ήταν η ενίσχυση A-B, σε επόμενη φάση που πάμε για crown + βελτιώσεις θα συζητηθεί ανάλογα και με τα αποτελέσματα της 1ης φάσηςΚαλή φυτρωση να έχεις,να πάρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, μια ερώτηση, κάνατε καθόλου κουβέντα για ενίσχυση στα temporals;
Μιας και είδα αυτό το σχόλιοΑκριβώς φίλε @vlafo, ενισχύεις με υγιή και ορμονικά ανεξάρτητα τριχοθυλάκια περιοχές που στο μέλλον θα έχουν απώλειες.
Στρατηγική που λύνει το πρόβλημα πριν προκύψει.
Πόσες κλινικές μπορούν να το κάνουν αυτό;;;
Ακριβώς αυτό φίλε @oreo . Super ενδιαφέρον βίντεο.Μιας και είδα αυτό το σχόλιο
![]()
Why to Address Future Areas of Hair Loss
Carlos K. Wesley, MD explains the rationale behind transplanting follicles into future areas of hair loss. He weighs the benefit of this approach against the potential…vimeo.com
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ναι έτσι φαντάζομαι και διαβάζω και απο τους υπόλοιπους παλαιότερουςΕίναι καταπονημένη η δότρια αλλά στο 5μηνο θα είναι πολύ βελτιωμένη από την εικόνα που έχει σήμερα
ήθελα να ρώτησω πως και δεν "μπαλώσατε" αυτό το σημάδι ?ναι έτσι φαντάζομαι και διαβάζω και απο τους υπόλοιπους παλαιότερους
σημειώνω ότι στο αριστερο μου προφιλ η "τρυπα" είναι εκ γενετης σημάδι, δεν σχετίζεται με μμ
ειναι σήμα κατατεθέν ;-) δεν με ενοχλεί, είναι μέρος της εικόνας μου κ σε 1η φάση δεν αποτελούσε μέρος της συζήτησηςήθελα να ρώτησω πως και δεν "μπαλώσατε" αυτό το σημάδι ?
Η δότρια φαίνεται ταλαιπωρημένη φιλε. Λογικά μεχρι τον έβδομο μηνα θα εχει επανέλθει...Υπομονή.