Παναγιωτης
Μέλος του προσωπικού
Απ: SPECTRAL DNC-L
ναι διαβαστικες με εναν οχι και τοσο καλο τροπο
οπως σου ειπα εκανα αναλυση σε αυτα τα συστατικα που βρηκα τωρα αν απο κατω εγραφε και αλλα σορρι αλλα δεν τα ειδα
ομως οτι ειδα το εκανα σωστα πιστευω
δικαιωμα σου να διαφωνεις
αλλα σεβασου την προσπαθεια μου να βοηθησω εδω μεσα οπως μπορω και τον χρονο που ξοδευσα
στο τελευταιο που λες Σίγουρα είσαι πολύ ποιο έμπειρος από εμένα και γνωρίζεις πολύ περισσότερα δεν έχω σκοπό να σε αμφισβητήσω και δεν διαφωνώ στα περισσότερα λεγόμενα σου.
σιγουρα για τον ακη θα μιλας η τον τσακαλο γιατι εγω δεν ειμαι τοσο
εξαλλου η αρχη μου ξεκινησε περιπου απο εδω και πολλα πραγματα τα εμαθα αποσπαστικα οπως θες πες το απο τον ακη
kostas είπε:Αν διαβάστηκα νευριασμένος θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω απόλυτος τίποτα με τον Παναγιώτη η τον Τσακαλο και ούτε με κάποιον από την κοινότητα. Ζητάω συγγνώμη και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.
Σίγουρα είσαι πολύ ποιο έμπειρος από εμένα και γνωρίζεις πολύ περισσότερα δεν έχω σκοπό να σε αμφισβητήσω και δεν διαφωνώ στα περισσότερα λεγόμενα σου.
ναι διαβαστικες με εναν οχι και τοσο καλο τροπο
οπως σου ειπα εκανα αναλυση σε αυτα τα συστατικα που βρηκα τωρα αν απο κατω εγραφε και αλλα σορρι αλλα δεν τα ειδα
ομως οτι ειδα το εκανα σωστα πιστευω
δικαιωμα σου να διαφωνεις
αλλα σεβασου την προσπαθεια μου να βοηθησω εδω μεσα οπως μπορω και τον χρονο που ξοδευσα
στο τελευταιο που λες Σίγουρα είσαι πολύ ποιο έμπειρος από εμένα και γνωρίζεις πολύ περισσότερα δεν έχω σκοπό να σε αμφισβητήσω και δεν διαφωνώ στα περισσότερα λεγόμενα σου.
σιγουρα για τον ακη θα μιλας η τον τσακαλο γιατι εγω δεν ειμαι τοσο
εξαλλου η αρχη μου ξεκινησε περιπου απο εδω και πολλα πραγματα τα εμαθα αποσπαστικα οπως θες πες το απο τον ακη