Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σπύρος είπε:λοιπόν,
εγώ κάνω 1 εξάμηνο dnc-l αλλά δεν τηρώ την προτεινόμενη χρήση (2 φορές την ημέρα)
είμαι ικανοποιημένος λόγω της εύκολης χρήσης του,
δεν λαδώνει,
και σύμφωνα με τα συστατικά του, περιέχει πάνω/κάτω ό,τι έχω χρησιμοποιήσει πρόσθετα σε απλή μινοξ. χωρίς ποτέ να παίρνω ομογενοποιημένο διάλυμα-άσε που πάντα είχα την αίσθηση ότι χαλάω την δράση της μινοξ. (λόγω μυρωδιάς του τελικού διαλύματος)
κάποια στιγμή θα ποστάρω την τρέχουσα κατάστασή μου,
αλλά σίγουρα δεν θα οφείλεται μόνο σε αυτό
dim74 είπε:στον εναν μηνα και κατι ειμαι με το spectral dnc-l...ειναι νωρις ακομα...παντως και με τα τρια(revivogen+crinagen κοντα 4 μηνες...) δεν εχω δει κατι ακομα...
καλά είναι πολύ άχρηστοι - ο πωλητής είναι το beauty paths,που στο site τους δεν έχουν dnc-l προς πώληση... :knup: :knup: :knup:show_palmettos είπε:το εχει στο emarket.gr το σπεκτραλ
Άκης είπε:Εγώ θα ρωτούσα αν είδε κανείς αποτέλεσμα (ειδικότερα μόνο με αυτό) και μετά από που να το πάρω...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
και πάλι δεν θα είναι ασφαλές συμπέρασμα - η θεραπεία μου βασίζεται κυρίως στην φινα,και το dnc-l δεν το χρησιμοποιώ όπως προτείνεται από την εταιρία3746741 είπε:Κ εγω ρε παδια εχω απορια να δω αν ειχε καποιος αποτελεσματα με το spectral!Ας περιμενουμε το Σπυρο να ανεβασει καμια φωτογραφια να βγαλουμε κανενα συμπερασμα!!!!!
Άκης είπε:Εγώ θα ρωτούσα αν είδε κανείς αποτέλεσμα (ειδικότερα μόνο με αυτό) και μετά από που να το πάρω...
Άκης είπε:3)ΤΟ palmetto δεν μπλοκάρει την σύνθεση της DHT. Το έχεις πει 100 φορές, στο έχω απαντήσει 101 και ακόμα γι'αυτό μιλάμε. ΔΕΝ. Πάει τελείωσε. Εκτός αν έχεις κάποια έρευνα καινούρια. Και να την μπλοκάρει (λέμε τώρα), ΔΕΝ σταματά την τριχόπτωση. Πόσο μάλιστα τοπικά. Αυτό είναι ένα παραμύθι που ξεκίνησαν οι εταιρίες για να πουλήσουν.