Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
comb είπε:Πες του ομαρ να βάλει καμιά φωτό ρε Πάνο.
Georgex6 είπε:οσον αφορα το speedy πιστευω οτι εχει δυνατη δοτρια και θα μας δωσει αισιοδοξια ;D
σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια, πιστευω και ευχομαι να να βγει ενα πολυ καλο αποτελεσμα γαι να δωσω και εγω κουραγιο και αισιοδοξια και σε αλλα παιδια στο φορουμ.!Panos1982 είπε:του speedy to αποτελεσμα θα ειναι παρα πολυ δυνατο.......και το λεω απο τωρα....
ισως και να ειναι το καλυτερο απ ολους.....
μεχρι στιγμης παντος ειναι του ομαρ.....αλλα κ του speedy πιστευω θα γινει ακομα καλυτερο....
σε ευχαριστω πολυ ρε τσακαλε, μετα τους τρεις μηνες που ξεκιναει η αναπτυξη θα βαζω τακτικα φωτογραφιεςtsakalos είπε:καλη επιτυχια φιλε, κρατα μας ενημερους
Panos1982 είπε:[quote author=comb link=topic=1884.msg35247#msg35247 date=1276621984]
Πες του ομαρ να βάλει καμιά φωτό ρε Πάνο.
giannis13 είπε:[quote author=Panos1982 link=topic=1884.msg35248#msg35248 date=1276622786]
[quote author=comb link=topic=1884.msg35247#msg35247 date=1276621984]
Πες του ομαρ να βάλει καμιά φωτό ρε Πάνο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
speedy82 είπε:πανο θελω να σου κανω μια ερωτηση? στους κροταφους απο την αριστερη μου μερια εχει βγει πιο πολυ μαλλι και χνουδι και δεν εχω κανενα κενο, ενω στην δεξια μερια εχει βγει μαλλι αλλα εχω δυο σημεια που ειναι εντελως δερμα και δεν εχει βγει ουτε χνουδι, εσυ ειχες τετοιες διαφορες που καλυφθηκαν αργοτερα,?
speedy82 είπε:πανο τα σημεια ειναι μεγαλυτερα, απλα θελω να μαθω αν και εσυ περιπου στους 4 μηνες σου ειχε τυχει κατι παρομοιο να ειχες καποια σημεια με δερμα και να σου βγηκε μαλλι στο 5 η 6 μηνα.?