Δεν θα διαφωνήσω,ο συγκεκριμένος γιατρός παρουσιάζει και πολύ δύσκολα περιστατικά!Καλα δεν τα αναλαμβανουν δωρεαν, συν οτι στους περισσοτεροι γιατρους ΜΕΤ, αν κρινεις απο αποτελεσματα σαν αυτο, δεν τους καιγεται καρφι για τον ασθενη.
Δεν θα διαφωνήσω,ο συγκεκριμένος γιατρός παρουσιάζει και πολύ δύσκολα περιστατικά!Καλα δεν τα αναλαμβανουν δωρεαν, συν οτι στους περισσοτεροι γιατρους ΜΕΤ, αν κρινεις απο αποτελεσματα σαν αυτο, δεν τους καιγεται καρφι για τον ασθενη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τα παρακολουθείς όταν είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του πόνου (της ΜΜ) όπως και το δικό μου......Έχουν μείνει πάρα πολλοί όμως με την τραγωδία στο κεφάλι της από το παρελθόν!
Τους βλέπω καθημερινά.
Μάλλον άσχετο αλλά έχω παρατηρήσει τις νέες γενιές πώς έχουν ψηλώσει πολύ αλλά έχουν καραφλιάσει και πολύ!
Είναι πραγματικότητα τάχα ή είναι η ιδέα μου επειδή δεν είμαι ψηλός και παρατηρώ τα τελευταία χρόνια έντονα τα κεφάλια των ανδρών;
Προσωπικα έχω αναλάβει πολλα περισταικα επιδιόρθωσης ΔΩΡΕΑΝ.Καλα δεν τα αναλαμβανουν δωρεαν, συν οτι στους περισσοτεροι γιατρους ΜΕΤ, αν κρινεις απο αποτελεσματα σαν αυτο, δεν τους καιγεται καρφι για τον ασθενη.
Την παρατηρηση σχετικα με το υψος την εχω κανει και εγω Ιουλιε. Ειμαι 1,90 και στη φουρνια μου +-2 πετυχαινα σπανια ψηλοτερους ή κοντα. Πλεον βρισκω ολο και συχντερα.Έχουν μείνει πάρα πολλοί όμως με την τραγωδία στο κεφάλι της από το παρελθόν!
Τους βλέπω καθημερινά.
Μάλλον άσχετο αλλά έχω παρατηρήσει τις νέες γενιές πώς έχουν ψηλώσει πολύ αλλά έχουν καραφλιάσει και πολύ!
Είναι πραγματικότητα τάχα ή είναι η ιδέα μου επειδή δεν είμαι ψηλός και παρατηρώ τα τελευταία χρόνια έντονα τα κεφάλια των ανδρών;