Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κλεισαμε και το πενταμηνο με μικρες διαφορες σε σχεση με το τετραμηνο,φαινεται οτι οι νεες τριχες αρχιζουν να χοντραινουν...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα συμφωνησω με το ποστ, αποκατασταθηκε ηδη η φυσικοτητα κ πρεπει να υπαρξει προοδος κ τους επομενους μηνες. Βεβαια αν μπορουσες να ανεβασεις κ τις φωτο της κλινικης θα ηταν πιο ολοκληρωμενη η παρουσιαση, καλη συνεχεια!Εξαρτάται πως θα δεις το ποτήρι φίλε @Stolis43 . Αν το ζητούμενο ήταν να έχεις ένα καλο αποτέλεσμα από άποψη πυκνότητας τότε δεν υπάρχει επιτυχία .
Αν όμως το ζητούμενο ήταν το δέσιμο με τις προηγούμενες μμ και η δημιουργία μιας φυσιολογικής εικόνας ενός ανθρώπου με μια διάχυτη αραίωση τότε υπάρχει μεγάλη βελτίωση . Η συνολική εικόνα πλέον του κεφαλιού σου είναι εξαιρετικά βελτιωμένη .
Με βάση τα δεδομένα μιλάμε για μια τίμια δουλειά σε ένα πολύ δύσκολο περιστατικό . Τουλάχιστον τώρα έχεις ένα full head of hair αραιό μεν αλλά με μαλλιά παντού .
Υ.Γ : Δεν ξερω αν είχε να δώσει η δοτρια 1000 μοσχεύματα ακόμα . Αν τα είχε επρεπε να μπουν . Αν έμπαιναν θα μιλούσαμε για μια τεράστια αλλαγή .
Παιδιά, για hairline και πύκνωση σε B περιοχή, η ακούρευτη συνέδρια (στην δότρια μόνο) είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγουμε; Δεν μπορεί να γίνει η ίδια δουλειά εκτός αν ο γιατρός είναι έμπειρος; Φαντάζομαι έχει και παραπάνω κόστος; Συγνώμη που πετάγομαι, απλά βρήκα την ευκαιρία να κάνω μια παρένθεση.Βλέπω μια περιοχή που έχει αρχίσει να μαυρίζει . Αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ θετικό . Από ότι καταλαβαίνω είσαι μεγάλος ηλικιακά οπότε σίγουρα η φυτρωση θα συνεχιστεί για αρκετούς μήνες ακόμα .
Δεν φαίνεται κακή δουλειά . Η γιατρός αυτή είναι η φωτεινή εξαίρεση στην Dhi . Δεν έπρεπε σίγουρα να στην κάνει ακουρευτη αλλά σέβομαι τους προβληματισμούς σου για τον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο .
Η φυτρωση έχει ακόμα να δώσει , η δοτρια πάει καλά .
Δηλαδή η ακούρευτη συνέδρια δεν μπορεί να δώσει υψηλές πυκνότητες;Συμφορουμιτες μου,ειχα ξεγραψει υψηλες πυκνοτητες με την δοτρια που ειχε απομεινει,αλλα και με την κλινικη που επελεξα,με τον τροπο που παλι επελεξα (ακουρευτη).Το θεμα μου ηταν να κλεισει το κενο και να μην μεινω με το "στεφανι" σε ενα αδειο κεφαλι.Ειμαι ηδη ευχαριστημενος με την εξελιξη της επεμβασης,ειμαι στο εξαμηνο,και φανταζομαι εχει να δωσει αρκετα ακομη,καθως ειμαι γεματος με μικρες τριχουλες που απο εβδομαδα σε εβδομαδα μεγαλωνουν...Ηδη χρησιμοποιω εδω και αρκετο καιρο την μιση ποσοτητα τοπικ,με πολυ φυσικο πλεον αποτελεσμα...