Stripar

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχει σχέση με το επίπεδο. Το επίπεδο ανέβηκε όσον αφορά την κατανόηση βασικών πραγμάτων για τις μμ, παλιά δεν ξέραμε καν τι θα πει ρέτρο, για να μην μιλήσω για την φίνα. Απλά ο αριθμός των παρουσιάσεων έπεσε. Θεωρώ όμως ότι αυτό εξαρτάται και από τις κλινικές. Ένα μπαμ υπήρχε όταν ξεκίνησε η advanced και μετά ένα μπαμ όταν ξεκίνησε ο Τυρκάλας. Μετά οι μμ του Λορένζο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Kαι σε εμας δεν ξερω τα πολλα μελη δεν παρουσιαζουν θελουν ανωνυμια εντελως. παλαιοτερα ηταν καλυτερα απο ανεξαρτητα. Και ποτε μελος απο εμας δεν εβγαλε φατσα ολοκληρη οπως κανουν καποια μελη με αλλες κλινικες.
Το επιπεδο ανεβηκε κατα πολυ υπαρχει πολυ πληροφορια και σε αυτο εβαλε το χερι του ο cvial
Και παλαιοτερα υπηρχαν κατηνιες και graftoτραβηγματα

TheodosisK

Active Member
Το ότι κάποιος βαζει το πρόσωπο του δεν είναι θέμα κλινικής. Είναι θέμα προσωπικότητας.
Εγω που δημοσίως λέω ότι ναι έκανα ΜΜ, αν έχω καλό αποτέλεσμα όσοι με βλέπουν θα εκθειάζουν και θα δεχομςι συγχαρητήρια. Αν όμως βγει πατάτα, νομοτελειακα θα υποστώ κοροϊδία. Ε η 2η περίπτωση για τους περισσότερους, ίσως και για εμένα, είναι αρκετα ψυχοφθορα. Συνεπώς, για να προστατεύουν τους εαυτούς από κακεντρεχη σχόλια, οι περισσότεροι καλώς αποφευγουν να φανεί το πρόσωπο τους.

Marios1982

Well-Known Member
Το ότι κάποιος βαζει το πρόσωπο του δεν είναι θέμα κλινικής. Είναι θέμα προσωπικότητας.
Εγω που δημοσίως λέω ότι ναι έκανα ΜΜ, αν έχω καλό αποτέλεσμα όσοι με βλέπουν θα εκθειάζουν και θα δεχομςι συγχαρητήρια. Αν όμως βγει πατάτα, νομοτελειακα θα υποστώ κοροϊδία. Ε η 2η περίπτωση για τους περισσότερους, ίσως και για εμένα, είναι αρκετα ψυχοφθορα. Συνεπώς, για να προστατεύουν τους εαυτούς από κακεντρεχη σχόλια, οι περισσότεροι καλώς αποφευγουν να φανεί το πρόσωπο τους.
Μεγάλη αλήθεια

Flag17

Well-Known Member
Εγώ θεωρώ πως οι περισσότεροι δεν νοιάζονται για την κοροϊδία αλλά δεν τους αρέσει να ξέρουν οι γύρω τους πως έκαναν μια αισθητική επέμβαση. Είναι ταμπού για πολλούς και πολλές οι αισθητικές επεμβάσεις στην κοινωνία μας.

Tetrakis

Well-Known Member
Δεν έχει σχέση με το επίπεδο. Το επίπεδο ανέβηκε όσον αφορά την κατανόηση βασικών πραγμάτων για τις μμ, παλιά δεν ξέραμε καν τι θα πει ρέτρο, για να μην μιλήσω για την φίνα. Απλά ο αριθμός των παρουσιάσεων έπεσε. Θεωρώ όμως ότι αυτό εξαρτάται και από τις κλινικές. Ένα μπαμ υπήρχε όταν ξεκίνησε η advanced και μετά ένα μπαμ όταν ξεκίνησε ο Τυρκάλας. Μετά οι μμ του Λορένζο.
Το επίπεδο ανεβηκε και μαθαμε πράγματα που κανένα φορουμ παγκοσμίως δεν προσφέρει. Ίσως αυτό οφείλεται στο οτι είναι πραγματικά ένα φόρουμ για τον ασθενή και αυτό οφείλεται σε εσένα φίλε. Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και έχεις γλιτώσει πολύ κόσμο! Η μόνη μου ενσταση ειναι η ανοχή που απολαμβάνει ο Αναστασάκης. Προφανως , είσαι κουρασμένος να ασχοληθείς και με αυτό και καταλαβαίνω

Marios1982

Well-Known Member
Όλοι μας, οι ενεργοί τουλάχιστον στο φόρουμ είμαστε ευγνώμονες στον @CVIAL για τη γνώση που μας προσφέρθηκε όπως κ για την προστασία από τις κακοτοπιές

Τελευταία επεξεργασία:

nick the Greek

Active Member
Αχάριστος όποιος δεν αναγνωρίσει τη συνεισφορά του σε πολύπλευρο επίπεδο: όχι μόνο με την παροχή γνώσεων, αλλά και την πραότητα του χαρακτήρα του, που αρμόζει σε διαχειριστή φόρουμ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα λοιπόν @CVIAL

Marios1982

Well-Known Member
Αχάριστος όποιος δεν αναγνωρίσει τη συνεισφορά του σε πολύπλευρο επίπεδο: όχι μόνο με την παροχή γνώσεων, αλλά και την πραότητα του χαρακτήρα του, που αρμόζει σε διαχειριστή φόρουμ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα λοιπόν @CVIAL
Ακριβώς !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Για το CVIAL το ξερουμε ρε παιδες οτι ειναι αψογος σε ολες τις πτυχες ειναι αυτονοητο, το θεμα ειναι ο Στριπαρ που ναι μεν ηταν ακομψος στη συμεπριφορα αλλα τεραστιο κεφαλαιο για το φορουμ. Η περιπτωση των haters του Stripar ειναι ξεκαθαρα "κοιταω το δεντρο και χανω το δασος".
Με τον Stripar εγω και αλλα μελη εχουν μιλησει τηλεφωνικως και αφιερωνε 1 ωρα τουλαχιστον.

Μπλουζα