Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτή η ερώτηση θα μ'ενδιέφερε κι εμένα αν το γνωρίζει κάποιος.Πάντως τον τελευταίο μήνα που βάζω,χάνω τρίχες,φυσικά έχω πέσει και στην περίοδο εποχιακής τριχόπτωσης και έχω μπερδευτεί.shantel είπε:με το super zix παρουσιαζεται shedding?
sakis9282 είπε:Αυτή η ερώτηση θα μ'ενδιέφερε κι εμένα αν το γνωρίζει κάποιος.Πάντως τον τελευταίο μήνα που βάζω,χάνω τρίχες,φυσικά έχω πέσει και στην περίοδο εποχιακής τριχόπτωσης και έχω μπερδευτεί.
Από revivogen πήγα στο zix.Η Minox παραμένει σταθερή.Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω shedding εκ νέου από το ένα dht στο άλλο έτσι δεν είναι;Fenimore είπε:Εγώ είχα παρατηρήσει ένα ελαφρύ shedding με σκέτο zix που χρησιμοποιούσα.
sakis9282 είπε:Από revivogen πήγα στο zix.Η Minox παραμένει σταθερή.Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω shedding εκ νέου από το ένα dht στο άλλο έτσι δεν είναι;
Ένα μήνα κλείνω με το zix και έχω shedding,κυρίως μετά το λούσιμο αν ανακατέψω τα μαλλιά.Αλλά είναι και η εποχιακή τριχόπτωσηFenimore είπε:Όχι απαραίτητα, εγώ 1 χρόνο που έβαζα revivogen δεν είχα shedding, με το zix είχα.
dimos18 είπε:το hair muck τι ειναι?αμα παραγγειλεις στην ιστοσελιδα που λες το αριστερο πακετο ,περιεχεται σ αυτο και το hairmuck?
dimos18 είπε:λαδωνει?μπορεις να βγεις δηλαδη εξω ?τις 2 φορες που βαζεις ,βαζεις πρωι και βραδυ ή και ασχετες ωρες της μερας οπως πχ μεσημερι + απογευμα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dimos18 είπε:ευχαριστω πολυ.λεω απο οκτωβριο να το παραγγειλω και βλεπουμε
α και κατι ακομα.ποση ωρα πρεπει να περιμενω αφου βαλω στο κεφαλι μου το ζιξ μεχρι να βαλω μινοξιδιλη?
Dannyspartakus είπε:Γεια σας θα ήθελα κι εγώ να χρησιμοποιήσω το super zix αποφάσισα να το φτιάξω δεν βρίσκω όμως πουθενά saw palmetto σε υγρή μορφή. Δεν θέλω να παραγγείλω από Αμερική έχω ψάξει σε φαρμακεία μπορώ να το βρώ μήπως σε ομοιοπαθητικά φαρμακεία σε υγρή μορφή; Γίνεται να χρησιμοποιήσω καψούλες αφού πρώτα τις λιώσω μέχρι να γίνουν σκόνη;
Δεν θελω να μπλέξω με πιστωτικές και τέτοια και δεν εχω χρόνο να τρέχω σε τράπεζες και να κανονίζω κέρτες και τα λοιπά θέλω απλώς να βρω τα υλικά από κανα φαρμακείο αν είναι δυνατόν. Γίνεται να βάζω περισσότερη ουσία από την κάψουλα ώστε σίγουρα να διαλύεται το επιθυμητό ποσοστό στο διάλυμα αν βάλω οινόπνευμα με μεγαλύτερους βαθμούς δεν θα το αποροφήσει;Fenimore είπε:Μερικά πράσινα φαρμακεία και καταστήματα βοτάνων / ελαίων / βιολογικών προιόντων έχουν saw palmetto σε υγρή μορφή, αλλά είναι πανάκριβo. Οι κάψουλες (συγκεκριμένα) για το saw plametto δεν διαλύονται εύκολα στο υγρό. Ένα ποσοστό τους θα μείνει αδιάλυτο. Γιατί δεν θες να παραγγείλεις από Αμερική?
Dannyspartakus είπε:Δεν θελω να μπλέξω με πιστωτικές και τέτοια και δεν εχω χρόνο να τρέχω σε τράπεζες και να κανονίζω κέρτες και τα λοιπά θέλω απλώς να βρω τα υλικά από κανα φαρμακείο αν είναι δυνατόν. Γίνεται να βάζω περισσότερη ουσία από την κάψουλα ώστε σίγουρα να διαλύεται το επιθυμητό ποσοστό στο διάλυμα αν βάλω οινόπνευμα με μεγαλύτερους βαθμούς δεν θα το αποροφήσει;
Ok thnks θα ρωτήσω σε μερικά ομοιοπαθητικά φαρμακεία να δω αν θα έχουν υγρό γιατί τιμες μιλάμε βασικά;Fenimore είπε:Σου είπα, μπορείς να βρεις υγρό saw palmetto αλλά είναι ακριβό από μαγαζί στην ελλάδα. Μπορείς να το κάνεις έτσι όπως λες αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι το ίδιο.
Dannyspartakus είπε:Ok thnks θα ρωτήσω σε μερικά ομοιοπαθητικά φαρμακεία να δω αν θα έχουν υγρό γιατί τιμες μιλάμε βασικά;