Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

ρε παιδια τι γινετε με αυτο το shedding?χανω αρκετα μαλλια μπορω πω τις τελευταιες 2 εβδομαδες?ποσο θα κρατησεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member

εκατσε 2 βδομάδες σίγουρα. μου ξεκινησε περιπου στο 1,5μηνο.

somari

Active Member

Πρωί βράδυ, και από πάνω περνάω κρέμα αζελαϊκού. Επίσης, παρενέργειες είχα κάποιο διάστημα που ξεκίνησα το αζελαϊκό (μάλλον ήταν το shock του οργανισμού) πρακτικά ήταν μια μικρή υπέρταση όταν πήγα για ύπνο (με ζάλισε για 4-5 μέρες και μετά ο οργανισμός συνήθισε), αλλά όταν συνδύασα αζελαϊκό με Ζιξ τότε άρχισα να βλέπω σιγά σιγά επανέκφυση (όπως στην φωτό)

pfour

Member

somari είπε:
Ρε παιδιά, στο στρατό τι θα κάνω;;; :(
Υπηρεσίες, σκοπιές, αγγαρείες και άλλα πολλά ανούσια.. 8) αλλά zix το βλέπω δύσκολο να μπορείς να βάζεις μια που θέλει ψυγείο! :(

somari

Active Member

pfour είπε:
Υπηρεσίες, σκοπιές, αγγαρείες και άλλα πολλά ανούσια.. 8) αλλά zix το βλέπω δύσκολο να μπορείς να βάζεις μια που θέλει ψυγείο! :(

captain-obvious-captain-obvious-dum.jpg

nemesisdot

New Member

Δεν θέλω να δεχτώ επιθέσεις για αυτό προειδοποιώ. Έχω αγοράσει το ZIX κάνενα διμηνο τώρα, αλλά έπρεπε να απουσιάσω όλο αυτό το διάστημα και δεν το έχω κατασκευάσει. Τα προϊόντα είναι όπως τα είχα πάει στο κουτί τους κλειστά. Πιστεύετε ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το hairmuck; Ή χρειάζεται ψυγείο μόνο εφόσον ανοιχτεί; Ευχαριστώ.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nemesisdot είπε:
Δεν θέλω να δεχτώ επιθέσεις για αυτό προειδοποιώ. Έχω αγοράσει το ZIX κάνενα διμηνο τώρα, αλλά έπρεπε να απουσιάσω όλο αυτό το διάστημα και δεν το έχω κατασκευάσει. Τα προϊόντα είναι όπως τα είχα πάει στο κουτί τους κλειστά. Πιστεύετε ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το hairmuck; Ή χρειάζεται ψυγείο μόνο εφόσον ανοιχτεί; Ευχαριστώ.

Μην ανυσηχείς δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού το ανοίξεις και μετά θέλει ψυγείο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member

Μπορούμε να brainstormάρουμε να κατασκευάσουμε Zix σε κρέμα; Μου σπάει τα νεύρα η εφαρμογή με dropper που κάνει αι2 όλο το πρόσωπο.

kapa

Μέλος του προσωπικού

somari είπε:
Άιντε να δούμε, κάαατι πάει να γίνει, ακόμα όμως αισθητά αποτελέσματα σε "μεγάλη κλίμακα" (πχ από μακρυά ή vertex) δεν υπάρχουν
σε τι σημειο εισαι somari?
βαζεις σκινορεν σε ολη την επιφανεια της τριχοπτωσης η μονο κροταφους?
ισως εισαι ο μοναδικος που χρησιμοποιει azelaic,zinc,b6
ευκαιρια να δουμε κατα ποσο ησχυουν οι φημες περι μειωσης της dht κατα 90% :chinscratch

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kapamarou είπε:
ισως εισαι ο μοναδικος που χρησιμοποιει azelaic,zinc,b6

Azelaic acid ,zinc και b6 έχει και το revivogen. Τα αποτελέσματα του somari ενισχύουν την θεωρία ότι όταν το azelaic acid δεν είναι στο ίδιο διάλυμα με τα άλλα 2, έχει καλύτερο αποτέλεσμα στον χρήστη απ ότι θα είχε αν ήταν στο ίδιο διάλυμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Fenimore είπε:
Azelaic acid ,zinc και b6 έχει και το revivogen. Τα αποτελέσματα του somari ενισχύουν την θεωρία ότι όταν το azelaic acid δεν είναι στο ίδιο διάλυμα με τα άλλα 2, έχει καλύτερο αποτέλεσμα στον χρήστη απ ότι θα είχε αν ήταν στο ίδιο διάλυμα.
να το δουμε και αυτο το σεναριο :chinscratch

sakis9282

Member

Κάποιες φορές λόγω δουλείας γυρνάω αργά.Είμαι σε σκέψη επειδή χάθηκαν ενδιάμεσες θεραπείες κατά τη διάρκεια της ημέρας,το ζιξ ή τη μινοξ να μη βάζω.Θέλω να πω αν μια μέρα πρέπει να βάλω ένα από τα δυο ποιο να επιλέξω;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sakis9282 είπε:
Κάποιες φορές λόγω δουλείας γυρνάω αργά.Είμαι σε σκέψη επειδή χάθηκαν ενδιάμεσες θεραπείες κατά τη διάρκεια της ημέρας,το ζιξ ή τη μινοξ να μη βάζω.Θέλω να πω αν μια μέρα πρέπει να βάλω ένα από τα δυο ποιο να επιλέξω;

Την μινοξιδίλη... (πάντα να ρίχνεις το βάρος της θεραπείας στο πιο δυνατό τοπικό, εφόσον πρέπει να επιλέξεις ένα από τα 2 να βάλεις)

jeronymous

New Member

καλησπερα παιδια
ειμαι nw2 πλεον και 25 χρονων
αρχικα να πω το ποσο μακακας ειμαι που εδωσα λεφτα στο dercos aminexil - κανενα αποτελεσμα για εμενα - ελεγα αρχικα 8α ετυχε, ελεγα απλα δε βοηθησε εμενα - μετα ανοιξα τα στραβα μου τα ματακια και διαβασα δλδ ακομη διαβαζω καποια πραγματα για θεραπειες.

εχω ψηθει φουλ να παρω τα υλικα και να δοκιμασω για κανενα χρονο το superzix2 ωστε να μπορεσω να βγαλω σοβαρα συμπερασματα.

εχω καποιες απορροιες αν ξερει κανεις κατι θα το εκτιμουσα παρα πολυ.
απλα εψαχνα στο site για παρενεργιες και δε βρηκα πολλα πραγματα περα απο κοκκινιλες κ καποιους ερεθισμους.
υπαρχει κατι συγκεντρωτικο που δεν εχω δει?
λογικα αφου ειναι τοπικο dht δυσκολα 8α προκαλει προβληματα στη σεξουαλικοτητα ή κανω λαθος?

lab_rat

Member

jeronymous είπε:
εχω ψηθει φουλ να παρω τα υλικα και να δοκιμασω για κανενα χρονο το superzix2 ωστε να μπορεσω να βγαλω σοβαρα συμπερασματα.
Ειναι απο τα light dht blockers αλλα σε σχεση με το aminexil θα δεις σιγουρα καλυτερα αποτελεσματα!

jeronymous είπε:
απλα εψαχνα στο site για παρενεργιες και δε βρηκα πολλα πραγματα περα απο κοκκινιλες κ καποιους ερεθισμους.
υπαρχει κατι συγκεντρωτικο που δεν εχω δει?
Υπαρχει ολοκληρο τμημα στο forum για παρενεργιες, αλλα δεν αναφερεται καπου το zix γιατι δεν εχει καποια ιδιαιτερη! Το μονο που χρειαζεται να ξερεις ειναι οτι ο ψευδαργυρος που περιεχεται στο zix ακυρωνει σε μεγαλο βαθμο τη δραση της μινοξιδιλης, οποτε ή αφηνεις πολλες ωρες αναμεσα στις εφαρμογες, η πιο safe δε βαζεις καθολου ψευδαργυρο (Αν κ εφοσον χρησιμοποιεις μινοξιδιλη).

jeronymous είπε:
λογικα αφου ειναι τοπικο dht δυσκολα 8α προκαλει προβληματα στη σεξουαλικοτητα ή κανω λαθος?
Υπαρχουν τοπικα που μπορει να δημιουργησουν παρενεργιες αλλα το zix δεν ειναι μεσα σε αυτα!

jeronymous

New Member

ησουν κατατοπιστικοτατος :bravo:

απο οσα διαβασα κατεληξα στο να φτιαξω το superzix ii, να αγορασω το fungoral 2% για χρηση 2 φορες την εβδομαδα και τις υπολοιπες 8α κανω μπανιο με ενα απλο johnsons σαμπουαν

για μινοξιδιλη δε το εχω κατα νου ακομη γιατι διαβασα οτι με το καιρο μειωνεται πολυ η δραση της και 8α πρεπει συνεχεια να αυξανεις τη ποσοτητα που βαζεις, οποτε λεω για την ωρα που δεν ειναι κ τραγικο το προβλημα μου να την αποφυγω τουλαχστον μεχρι σεπτεβριο που 8α εχω μια αποψη για το πως παει η θεραπεια μου..

Μπλουζα