Ψευδάργυρο μπορείς να βρεις στα φαρμακεία. Αλλά καλής ποιότητας βιταμίνη Β6 είναι λιγάκι δύσκολο.
Αν είσουν κοντά Λάρισα, θα σου έδινα μερικά να κάνεις την δουλειά σου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
παιδιά τι κάνουμε με τη σκόνη που κάθετε στο zix ;
είναι η β-6 η οποία δεν δίχνει να διαλύεται κανονικά
όταν το κουνάμε και το αφήσουμε 5" έχει καθίσει όλη κάτω
πώς θα πάρουμε τη σωστή ποσότητα εάν όλη η β-6 είναι κάτω ;
Άσχετο (πιθανώς) αλλά στο Zix ποτέ δε μου άρεσαν 4 πράγματα. Πρώτον ότι μου έκανε το κεφάλι κίτρινο λόγο της Β6 (pyridoxal-5-phosphate). Δεύτερο ότι έκανε τα μαλλιά να φαίνονται, όχι απλά θολά όπως κάνει η spiro, αλλά βρώμικα. Τρίτο ότι είναι ελαφρώς υδρόφυλο δηλαδή τραβάει την υγρασία της ατμόσφαιρας κάνοντας τα μαλλιά λίγο βαριά... στο styling.
Τέταρτο και καλύτερο..... ότι δεν είδα καμία βελτίωση όσο καιρό το χρησιμοποίησα (περίπου 1,5 χρόνο).
κοίτα,το revivogen δεν "πιάνει" 100% των περιπτώσεων ανδρογ. αλωπεκίας...
ένα μικρό ποσοστό άλλαξε την θεραπεία λόγω μηδαμινών ή ελάχιστων αποτελεσμάτων από revivogen
απλά,
-παρόμοιο σε σύσταση προϊόν δεν παίζει στην Ελλ. αγορά (μόνο το super Zn II έχει ανάλογα συστατικά)
-πολλοί αρχίζουν με revivogen,από φόβο για proscar ή άγνοια/αδιαφορία για super Zn II
Γενικά μην περιμένει κάποιος με μεγάλη απώλεια να δει αποτέλεσμα με αυτά.
Και λογικό είναι, αφού δεν είναι τόσο δυνατά τα συστατικά τους.
Πάντως, έχουν δείξει καλά αποτελέσματα γενικά, όπως ψευδάργυρος με Β6 κλπ.
Έχω φτιάξει εδώ και 1 εβδομάδα super Zix χωρίς ψευδάργυρο
Τώρα άλαξα τη σειρά που χρησιμοποιούσα τη μινοξ με αποτέλεσμα να μπορώ να βάλω ψευδάργυρο.
Αγόρασα απο φαρμακείο 1 κουτί σε σκόνη 100γρ το οποίο δεν έχει μεζούρα και θέλω να ρωτήσω
1. Ο φαρμακοποιός μου είπε να προσέχω γιατί είναι τοξικό (έχει στην ετικέτα το κοκκινο χ )
2. Είναι ο σωστός ψευδάργυρος αυτός ; - στην ετικέτα γράφει zinc sulfate eptahydrate ( ZnSO4 7H2 O)
Όπως σου είπα και στο pm, ο ψευδάργυρος είναι τοξικός σε μεγάλη δόση και λήψη από το στόμα.
Στην ποσότητα που λέμε, δεν θα δεις τίποτα, δοκιμασμένο.
Για το ψευδάργυρο, αυτός είναι ναι.
παιδιά πως θα μπορούσαμε να συνδιάσουμε σε 1 το zix μαζι με spiro (dht block + αντιανδρ.)
ποιά θα είναι η σωστή αναλογία για να μπορούμε να βάζουμε 2 φορές τη μέρα απο 1ml;
αναλογικα σαν σκεψη αφου το διαλυμα του zix ειναι κοντα στα 120ml
τοτε θα πρεπει αν βαλεις spiro θα πρεπει να βαλεις περιπου κοντα στα 2000mg
η αν βαλεις φλουταμιδη τοτε θα πρεπει να βαλεις 7 χαπια των 250mg
μην βαζεις ομως και τα δυο σε αυτες τις ποσοτητες
τωρα ομως πριν το βαλεις θα πρεπει να φιλτραρεις το αντιαδρογωνο οπως γραφει ο ακης στο ποστ του
αλλα δεν θα πρεπει να το κανεις σε σκευασμα των 60ml αλλα μεσα σε λιγα m
μολις το τελειωσεις ριξτο στο σκευασμα σου και καπακι ριξε 10mll προπυλενογλυκόλη
Όταν λες 2000mg εννοείς 20 χαπάκια των 100 έτσι δεν είναι ;
ποιά θα είναι η σωστή αναλογία για να διαλυθούν τα 20 χαπάκια όπως το γράφει ο Άκης στο post με λιγότερα "υγρά" για να μην γίνει η συνολική Lotion ( zix + spiro ) 120+60=180 ml ;
αν κανεις την λοσιον ετσι οπως λες πιστευω θα νερωσει πολυ φιλε
ριξε λιγα ml να διαλυσεις το χαπι μετα προσπαθησε με οσο το λιγοτερο νερο να την φιλτραρεις
και προσθεσε την στο υπαρχον ΖΙΧ επειτα τσεκαρε το ποσο παχυρευστη ειναι και αναλογα προσθεσε μερικα ml αλκοολης και μερικα προπ.γλυκολ. οσα ml βαλεις αλκοολη τοσα βαλε και προπ.γλυκ.
τωρα αν θα χρειαστει 10 ml αλκοολη και προπ.γλυκολ η 15 δεν μπορω να σου πω
γιατι δεν εχω το διαλυμα μπροστα μου
αν ομως το κανεις με λιγα ml και σου μεινει πολυ παχυρευστο θα φανει οποτε προσθετεις λιγο ακομη