Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
vayero79 είπε:Έχω μεγάλο κενό πολύ περισσότερο πίσω αλλά και τα υπόλοιπα είναι αραιά και η μπροστινή γραμμή διακρίνεται απο... αραιοκατοίκηση!
Ολες οι δοκιμές δεν έδειξαν θετική αλλαγή!
εχεις θρεντ δικο σου με φωτογραφιες να δω το τριχωτο σου?αν ναι παραθεσε μου ενα λινκ να δω,αν οχι φτιαξε να εχουμε εικόνα..vayero79 είπε:τα έχω δοκιμάσει κι αυτά τα τοπικά! πιστεύω πλέον ότι όλα αυτά αποδίδουν σε νεότερες ηλικίες και σε πρωιμα στάδια τριχοπτωσης ώστε να επιβραδυνθεί η κατάσταση. όσες τρίχες έχω, είναι απο μεταμοσχεύσεις, αν και λίγες στην πραγματικότητα παρά τα υποσχομενα αυτών. αν υπήρχαν θύλακες που μπορούσαν να δώσουν θα είχε γίνει. όλα νεκρά!
απογοητευομαι γιατί αφενός όλα απέτυχαν σε μένα και γιατί αφετέρου δεν βλέπω κάτι που να δίνει αυτά που υπόσχεται. τι να κάνω, πάλι μεταμόσχευση; να περάσω πάλι όλη αυτή την ψυχοφθόρα και οδυνηρή διαδικασία; θα το σκεφτόμουν αν κάποιος μου έδινε πραγματικές υποσχέσεις, αλλά πως καθορίζονται αυτές και ποιος τις προσφέρει; υπάρχει γιατρός; μπα!
vayero79 είπε:δεν έχω φωτό απο ότι θυμάμαι (θρεντ)
θα προσπαθήσω να βάλω.
αυτό το χάπι έχω την εντύπωση ότι θα είναι μια απο τα ίδια χωρίς να θέλω να παρεξήγησω την πρόθεση σου να βοηθήσεις! ίσως επειδή έχω δοκιμάσει πολλά! όσο για την δοτρια περιοχή φρόντισαν οι καλοί χασαπηδες να την ...ξεκανουν! αν τα κουρεψω πολύ κοντά φαίνεται και η τομή απο την πρώτη μεταμόσχευση αλλά και κενά αφύσικα απο τις άλλες δυο που ήταν αλλου τύπου μεταμόσχευση!
το χάπι πόσο στοίχιζει και για πόσο καιρό απαιτείται η λήψη του; τι συστατικά έχει; για να μην κουράζω κι άλλους μιας και είναι εκτός θέματος μέχρι να βρω πως θα ανοίξω αυτό το θρεντ στείλετε μνμ αν θέλετε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.