Απ: Tοκοτριενόλη-Toco 8
Αυτά είναι ευχάριστα νέα.... κράτα μας ενήμερους και αν θες ανέβασε και καμιά φωτογραφία στο νήμα σου…
ApofasismenosPsyxakias είπε:ΥΓ Επίσης παίδες, να σημειώσω με κάθε επιφύλαξη ότι κάτι παράδοξο και καλό συμβαίνει με το TRX2. Απο κει που τα χα παρατήσει εντελώς καθώς μόνο χειροτέρευση έβλεπα, γύρω στα Χριστούγεννα και με ένα χρόνο στη "θεραπεία" σταμάτησε το shedding. Λίγες μέρες μετά πρόσεξα ότι δεν έβαζα πια Toppik γιατί δεν έδειχνε πια τόσο χάλια και γυαλιστερή η καούκα μου μπροστά. Κατά τις 15 Γενάρη δεν υπήρχε αμφιβολία. Όχι μόνο είχε κοπεί το shedding, αλλά το μαλλί μπροστά ήταν πυκνότερο, με αληθινές τρίχες και όχι χνούδια. Είχα ακυρώσει τη συνδρομή μου στο TRX2 και τους έστειλα και mail να τους βρίσω, ότι είναι απ*τεώνες και ντροπή τους. Ο PR μου έστειλε τρεις μήνες τσάμπα και μου λέει "Δοκίμασε, πολλοί εμφανίζουν αποτελέσματα μόνο μετά τους 12 μήνες" και εγώ κάγχασα, αλλά λέω δε γαμιέται, τσάμπα είναι, δώσε κει χάμω.
Τώρα πραγματικά δεν ξέρω τί να σκεφτώ...ίσως είναι το φυσικό μου cycling, αλλά έχουν παρατηρήσει βελτίωση οι πάντες, ακόμη και κακεντρεχή άτομα που άλλη χαρά δεν έχουν απο το να μετρούν τις τρίχες ώσπου να γλομπέψω. Κρατάω μεγάλη πισινή. Αν αυτή η ανάκαμψη οφείλεται όντως στο TRX2 θα ενημερώσω ξανά μέσα Μάρτη. Ως τότε θα μπουκώνω και τις Τοκοτριενόλες και η Replicel βοηθός![]()
Αυτά είναι ευχάριστα νέα.... κράτα μας ενήμερους και αν θες ανέβασε και καμιά φωτογραφία στο νήμα σου…