Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
vagos σε ευχαριστω, η hairline κατέβηκε ''αρκετά'',η μύτη της περίπου κατά 1cm και η απόσταση από τα φρύδια πλέον είναι στα 7,2cm από 8cm , σαφώς θα ήθελα και λίγο ακόμα ,όπως όλοι μας, αλλά προς το παρόν προέχει η εξοικονόμηση graft για τα επόμενα βήματα, υπάρχει το crown στα 70 τ.εκ , υπάρχει η τομή που θέλω να την καλύψω, υπάρχουν και τα τριγωνάκια τα οποία σχεδιάστηκαν αλλά δεν έγινε τοποθέτηση λόγω μονότριχων, τα τριγωνάκια δεν με καίνε βέβαια.Τάσο καλή επιτυχία!
Είδα ότι η δότρια είναι εξαιρετική και το crown δεν κατέβηκε, επομένως το μόνο που θα άλλαζα στο σχεδιασμό, θα ήταν να κατέβω λίγο πιο κάτω ίσως μισό πόντο τη hairline και να γλυκαίνω λίγο τη καμπύλη της.
Αυτό κρατα το ως σκέψη για την επόμενη μμ.
Η ταινία συγκρατούσε τα υγρά που μαζεύτηκαν και ξεκινούσαν την κάθοδο. Αυτό συνέβη την δεύτερη μέρα της επέμβασης , την τρίτη ημέρα όταν την έβγαλα ξεκίνησε το πρήξιμο να κατεβαίνει ,κάποια στιγμή το δεξί μου μάτι είχε σχεδόν κλείσει. Σε δύο μέρες βέβαια εξαφανίστηκε.Η ταινία στο κούτελο κατα την διάρκεια της επέμβασης τι ρόλο παίζει?
Τα graft της πρώην μμ στην περιοχή εμφύτευσης τα μέτρησα εννοείται , είναι ανάμεσα σε 450 με 500.Παντως επειδή τα μεταμοσχευμένα μαλλιά της 1ης μμ ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα θα είχε πλάκα να μετρηθούν για να δούμε το τότε survival rate. Βέβαια ανεξαρτήτως μέτρησης μιλάμε εκείνες οι εποχές ήταν πραγματικά πέτρινες, το καλύτερο που μπορούσες να κανεις εάν δεν ήθελες να πας σε κανέναν Armani, H & W, η Rahal, θα ήταν να πάρεις το big3 και απλά να περιμένεις μερικά χρόνια την εξέλιξη των μμ, κρατωντας τουλάχιστον άθικτη τη δότρια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έκανε όντως αλλά μέχρι εκεί, πλέον ήταν ταλαιπωρία παρά ικανοποίηση η χρήση τοππικΠάντως Τάσο τώρα που είδα καλα το κεφάλι σου, νομίζω ότι ήσουν από τις περιπτώσεις που το τοπικ μπορούσε να κάνει θαύματα.
Γιάννη το δούλεψα τέσσερα χρόνια, μεγάλη ταλαιπωρία αλλά επειδή το πρόβλημα ήταν τεράστιο δεν υπήρχε περίπτωση να κυκλοφορήσω χωρίς αυτό παρότι έβριζα όλη την ώρα.Ρε μάγκες είπαμε τι θαύματα κτλπ...Το τοπικ αν γυρναγα το χρόνο πίσω δεν θα το έβαζα...Εδώ εγώ στα μαμά μαλλιά μου και είχε κουράσει απίστευτα και είχε αρχίσει να φαίνεται και κάπως....Μπορεί να καλύπτει καλά αλλά το έμπειρο μάτι θα καταλάβει ότι κρύβεται κάτι κούφιο από κάτω,συν τοις άλλοις φαίνεται στο μαλλί σαν μαυρίλα και ουσιαστικά σα βαμμένο και αν βάλω στο ισοζύγιο ότι θέλει ένα κάρο λακ,στην παραλία γιοκ,να φοβάσαι μην σου ακουμπήσουν το κεφάλι και άλλα πολλά τοτε άστο...
Eυχαριστώ Didier, το τοπικ είναι ευτυχία, αν έχεις μικρή αραίωση, αν όχι είναι ταλαιπωρία.Καλή επιτυχία Τάσο! Εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς και μακριά από το τόπικ! Χίλιες φορές ράφλας ή ξυρισμένος παρά αυτό το καθημερινό μαρτύριο που χαλάει την ψυχολογία.