Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όντως καταντάει αστειο για τους ψαγμένους και ενημερωμένους.Η φαση γενικα ειναι να κοτσαρουμε τις λεξεις ΑΙ και τεχνητη νοημοσυνη διπλα σε οτι κανουμε για να ακουγεται πιο ψαγμενο, τελευταια γινεται σε τετοιο βαθμο που πλεον κατανταει αστειο στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Εχεις τσεκάρει κανέναν άλλο? γτ γενικά παίζουν και βιντεο πλέον .Ακριβώς κ γιαυτο στην Ελλάδα παίζει χωρίς αντίπαλο, όσο κ οι άλλοι δεν κάνουν βίντεο. Πολύ εύστοχα όπως είπες, έστω ως προς το τελικό αποτέλεσμα κ ας μην είναι επεξηγηματικά.
Δεν θελω να μειωσω τη δουλειά σας αλλά αυτά περι υπερυπολογιστων ειναι παπάτζες.αξιοποιούμε την ΑΙ σε συνδυασμό με υπερυπολογιστές και κάμερες υψηλής ανάλυσης για να εξετάζουμε ολόκληρη την επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής με απόλυτη ακρίβεια.
Η φαση γενικα ειναι να κοτσαρουμε τις λεξεις ΑΙ και τεχνητη νοημοσυνη διπλα σε οτι κανουμε για να ακουγεται πιο ψαγμενο, τελευταια γινεται σε τετοιο βαθμο που πλεον κατανταει αστειο στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Ακριβώς. Τόσος κόσμος μασάει κουτόχορτο στην καθημερινότητα του. Πωλητές, μαρκετίστες, πολιτικοί κλπ. Όλοι μας είμαστε έρμαια τους.Όντως καταντάει αστειο για τους ψαγμένους και ενημερωμένους.
Ο καθε ανενημέρωτος και άσχετος με το αντικείμενο των ΜΜ, οταν θα ακούσει για υπερυπολογιστες, τεχνολογία ΑΙ, καμερες υψηλης αναλυσης, εξάλειψη λαθους απο αθρωπινο παράγοντα κι αλλα τετοια ωραία, θα τσιμπήσει και θα πει Ουάου, εδω είμαστε.
Οποτε ολα αυτα τα μαρκετιστικα απευθυνονται στον μέσο ανενημερωτο και απελπισμενο καταναλωτη.
Επειδη στη βραση κολλαει το σιδερο που λενε...Το θετικό που θα έπρεπε να κρατήσουμε πάντως ειναι οτι η συγκεκριμένη κλινική κάνει μετρήσεις χρησιμοποιώντας αυτη τη τεχνολογία του erdogan? που αυτόματα κάνει μετρήσεις μέσω της εφαρμογής ειτε αυτο λέγεται ke-bot mobile ειτε κάπως αλλιώς...που δινει περισσοτερη ακρίβεια από το να το έκανε Manual μια οποιαδήποτε νοσηλεύτρια έτσι να περιορίζονται τα λάθη που βλέπουμε αλλου στα excel....
Τώρα αμα αρχίσουμε να πιάσουμε τα μεγάλα λόγια εντυπωσιασμού και marketing που έχουν ειπωθεί εδώ μέσα από αλλους δεν θα τελειώσουμε ποτέ...
πάντως να ξέρεις αυτές οι μετρήσεις με το scan από το kebot-mobile γινονται αμα ειναι ξυρισμένο το κεφάλι και τις κάνουν στα χειουργεία, οχι αμα πάει έτσι κάποιος για cons απλά...Επειδη στη βραση κολλαει το σιδερο που λενε...
Εχω παει σχεδον σε ολες τις εγχωριες κλινικες για con...
Θα κλεισω ενα ραντεβου και εκει να δουμε τι ειναι ολο αυτο και θα επανελθω..
ΥΓ. συγκεκριμενα εκλεισα σημερα στις 5.30
Το καταλαβαινω, παρ ολα αυτα να δουμε και τι κανουν στα cons, αν κανουν κατιπάντως να ξέρεις αυτές οι μετρήσεις με το scan από το kebot-mobile γινονται αμα ειναι ξυρισμένο το κεφάλι και τις κάνουν στα χειουργεία, οχι αμα πάει έτσι κάποιος για cons απλά...
Κατανοούμε ότι υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του KE-BOT mobile και τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης (AI) σε αυτό. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ορισμένα σημεία για να απαντήσουμε στις απορίες σας:
Το KE-BOT mobile δεν είναι απλώς ένα εργαλείο υπολογισμών, αλλά ένα προηγμένο σύστημα που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να βελτιώσει τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών. Σύμφωνα με τη δημοσίευση στο IEEE Access (DOI:10.1109/ACCESS.2020.3035637), το KE-BOT εφαρμόζει AI για:
Η μόνη διαφορά του KE-BOT mobile που χρησιμοποιούμε εμείς από το πλήρες KE-BOT είναι ότι η λήψη φωτογραφιών γίνεται χειροκίνητα και δεν δημιουργεί 3D μοντέλο. Ωστόσο, αυτό δεν περιορίζει τη δυνατότητα ανάλυσης ολόκληρου του κεφαλιού. Το AI στο KE-BOT mobile διατηρεί την ίδια ακρίβεια και αυτοματοποιεί όλα τα άλλα στάδια της διαδικασίας.
- Ανάλυση τριχοθυλακίων μέσω deep learning, εντοπίζοντας μοσχεύματα και την πυκνότητά τους.
- Υπολογισμό πάχους τρίχας με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας segmentation.
- Δημιουργία αναφορών με αυτοματοποιημένες διαδικασίες.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τις απαντήσεις σας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλή επιτυχία φιλε...ποσα grafts έβαλες στο διήμερο και ποσο σε χρέωσαν; Γιατι δεν φτιάχνεις ενα νημα να δουμε την εξέλιξη της μεταμόσχευσης σου; καλό ειναι να έχουμε περισσοτερο υλικό από την κλινική @The Antiagers RegrowΑπό την προσωπική μου εμπειρία θα πω τα εξής:
Η κλινική είναι γενικότερα μία κλινική αισθητικών επεμβάσεως, οπότε έχει συνηθίσει αυτό το είδος λόγου, κακώς κατ' εμέ, αλλά αυτό πουλάει στις υπόλοιπες κατηγορίες αισθητικών μικροεπεμβάσεων, μπότοξ, κλπ κλπ
Τα ισχυρά χαρτιά που εμένα με έκαναν να την επιλέξω και μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ήταν:
α. Γνώρισα και συζήτησα από πριν με την ιατρό που θα έκανε την επέμβαση. Μέσα στα δύο-τρία πρώτα λεπτά ήξερα ότι είχα να κάνω με έναν σοβαρότατο άνθρωπο και συνεπή επιστήμονα. Πως το αντιλήφθηκα? Ο σοβαρός, στα τεχνικά ζητήματα που θα συζητήσετε θα σου απαντήσει με τη συστολή που έχει ο υπεύθυνος άνθρωπος στην προσπάθεια του να καταφέρει τα όσα ζητάς ως πελάτης, σε ρεαλιστικά πάντα πλαίσια. Ο αιθεροβάμων θα σου απαντήσει ήρθες στον καλύτερο, στον ομορφότερο, στον άρχοντα της αναβόλας κλπ κλπ, ονόματα δεν λέμε, κάστρα δεν θίγουμε...
β. Η κλινική, ως χώρος, είναι εξαίρετη, καθαρή, προσεγμένη αποφεύγοντας τις εξτραβαγκάτζες άλλων, πχ στον Πύργο, που θα τις πληρώσεις χρυσές χωρίς να έχει ουσιαστικό νόημα στα της επέμβασης σου
γ. Η τίμια προσέγγιση του γιατρού - ιδιοκτήτη. Χρέωση ανά ημέρα απασχόλησης και όχι ανά graft. Επαναλαμβάνω ότι το graft δεν πωλείται, παρέχεται μία ιατρική πράξη και, ορθά, κατά την άποψη μου χρεώνεται αντιστοίχως. Τώρα το ύψος του ποσού της ανθρωποημέρας απασχόλησης είναι προς συζήτηση με την κλινική, αν κ νομίζω έχουν στάνταρ τιμολόγιο για κάθε πράξη
δ. Ο ίδιος ο γιατρός-ιδιοκτήτης. Συζήτησα με έναν ωραίο τύπο, έβαλα στην άκρη όλα τα περιφερειακά περί AI, μπλα, μπλα κλπ και είδα εάν υπάρχει μία κεντρική ουσία σε αυτά που συζητάμε. Θεώρησα ότι υπάρχει και πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα, διότι ακόμα είμαι στις πρώτες μέρες θα με δικαιώσει.
Επαναλαμβάνω ότι θα μπορούσε να συζητηθεί σε μία αρκετά καλύτερη προσφορά οικονομικά, για τα μέλη του φόρουμ, αλλά αυτό είναι ζήτημα της κλινικής.
Τεχνικά πάντως αλλά και στο ζήτημα της προσήλωσης της ιατρού αλλά και του ιατρικού προσωπικού στη σοβαρότητα της επέμβασης, ήταν μία ιατρός η Μαίρη η Πετρολιάγκη, εξαίρετη, σοβαρότατη και με μεγάλη υπομονή και επιμονή και δύο νοσηλεύτριες η Μαρία και η Χριστίνα, εξίσου σοβαρές και κατηρτησμένες είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Να σημειώσω ότι το κεφάλι μου για την επέμβαση το χειρίστηκε αποκλειστικά και μόνο η ιατρός για σχεδόν δύο οκτάωρα σε μία κουραστική επαναλαμβανόμενη λεπτοδουλειά χωρίς να έχω το παραμικρό ζήτημα. Κάποιες τεχνικές προτάσεις βελτιώσεις πάντα υπάρχουν, αλλά ως διορθωτικές ενέργειες για την επόμενη φορά, εάν επιλεγούν οι ίδιοι και εάν συνεχίσουν στον καλό δρόμο αυτό με βελτίωση των τιμών τους και εφαρμογή των διορθωτικών, διαδικαστικά δεν βλέπω κανένα λόγο για να μην επιλεγούν
Σάκη πηγες τελικα; πως σου φανηκαν;Το καταλαβαινω, παρ ολα αυτα να δουμε και τι κανουν στα cons, αν κανουν κατι
Σε ευχαριστώ φίλε μου, είμαστε σε επαφή με CVIAL σχετικά.Καλή επιτυχία φιλε...ποσα grafts έβαλες στο διήμερο και ποσο σε χρέωσαν; Γιατι δεν φτιάχνεις ενα νημα να δουμε την εξέλιξη της μεταμόσχευσης σου; καλό ειναι να έχουμε περισσοτερο υλικό από την κλινική @The Antiagers Regrow
Η τιμή σούπερ!'Αντε να δούμε και το αποτέλεσμα!Σου εύχομαι τα καλύτερα!Σε ευχαριστώ φίλε μου, είμαστε σε επαφή με CVIAL σχετικά.
Είχαν μία προσφορά ενεργή μέχρι τέλη Νοέμβρη στα 1900€ και έβαλα σε διήμερο περί τα 3,4-3,5k grafts όπως μου είπαν προφορικά, αναμένω και το επίσημο report με τις σχετικές φωτό.
Νικο καλησπερα,δυστυχως προεκυψε κατι εκτακτο και δεν πηγα γι αυτο και δεν ανεφερα τιποτα.Σάκη πηγες τελικα; πως σου φανηκαν;