Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μοντ δίνεις πάτημα.Τι λένε οι γιοί ;πως τους είδες;Αν ξεκινήσεις φίνα στα 20+ (όπως έχω κάνει με τους γιούς μου) και δεν πάσχεις από επιθετική ΑΑ πιθανότατα θα χρειαστείς μόνο τους κροτάφους.
Ξεκινησε και ο δευτερος γιος CVIAL;Μοντ δίνεις πάτημα.Τι λένε οι γιοί ;πως τους είδες;
Χμ βασικά επειδή έγραψε ο μοντ σε πληθυντικό γ αυτό.Εγω νόμιζα μόνο ο ένας που είχε αναφέρει ξεκίνησε πριν κάνα εξάμηνο περίπου σε ηλικία 23 αν θυμάμαι καλαΞεκινησε και ο δευτερος γιος CVIAL;
Και αυτός κάθε Δευτέρα μια φορά την εβδομάδα;Ο άλλος γιος που παίρνει 4 πως τον είδες;Μάλιστα, 21 ετών, 3mg/week.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με πρόλαβες.Θα σου έλεγα ότι μάλλον πλάκα κάνεις για τον μικρό γιο σου.Αρα αφού δεν έιναι επιθετική Αα καλά του πες για τρία mg.Βασικα 3*1,25 κοντά στα 3,7 θα βγει.Από την προηγούμενη φωτό όπως βλέπεις δεν προκύπτει ΑΑ, αν όμως τον δεις με μικροσκόπιο, ή με άλλες λήψεις με κοντό μαλλί (όπως συνήθως το έχει) το αντιλαμβάνεσαι (αν είσαι έμπειρος). Είναι περίπτωση V, πρόβλημα στο crown.
Κοιτά τι αποκαλύπτει το ίδιο κεφάλι από 2 διαφορετικές φωτό, σε ήλιο και σκιά.
Προβολή συνημμένου 51933
Aρχικά,μετά με το πέρασμα των χρόνων θα προχωρήσει και μπροστά.middle και crown μόνο
Aρχικά,μετά με το πέρασμα των χρόνων θα προχωρήσει και μπροστά.
Είναι πολύ μικρός ακόμα.
Τη 10ετία πάντως σταθερός (με φίνα) την έχει στα σίγουρα.
Μετά να αρχίζει να ανησυχεί.
Nα πω εδω και τη σχετικη πατατα μου.Η χερλαιν, οι κροτάφοι και τα 2-3 cm πίσω από τη χερλαιν άμα είναι γενετικά να πέσουν θα πέσουν.
Η φίνα ή και η ντούτα ίσως τα κρατήσουν αρκετά χρόνια, αλλά κάποια φάση οι συγκεκριμένες περιοχές καταρρέουν ότι και να κάνεις, απλά με τα φάρμακα θα αργήσουν όσο το δυνατό περισσότερο.
Φυσικά το κέρδος σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές είναι πολύ μεγάλο και μακροπρόθεσμο με τη χρήση φίνας.