oreo
Well-Known Member
Αδερφέ τι εγγύηση να υπάρξει και τι προγνωστικό να κάνω, απαξ και αρπάξει το μαλλί, είναι σαν και εκεινη την πολύ ωραία γκόμενα, που ξέρεις οτι "σβαρνιέται" αλλά εσύ την θες μόνο για πάρτη σου με αγάπες και λουλούδια
Αδερφέ τι εγγύηση να υπάρξει και τι προγνωστικό να κάνω, απαξ και αρπάξει το μαλλί, είναι σαν και εκεινη την πολύ ωραία γκόμενα, που ξέρεις οτι "σβαρνιέται" αλλά εσύ την θες μόνο για πάρτη σου με αγάπες και λουλούδια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό θέλω να μου το πεις όμως πως τα κάνει τα 40+ graft και φαίνονται μαμίσιαΠροφανώς και μπορεί να γίνει και γίνεται απλά σου εξηγώ τι παίζει με Couto, στα περιστατικά του δεν βλέπω 50+.
Το κόλποΘες να σου πω τον "ΛΟΓΟ";
Τρύφωνας Σαμαράς.Το κόλπο
Δεν θα έπρεπε να βγαίνουν με μαλιά, αλλά έτσιΤρύφωνας Σαμαράς.
Ακόμη και η πιο απρόβλεπτη γκόμενα αδελφέ είναι πιο προβλέψιμη από την εξέλιξη της αλωπεκίας.Αδερφέ τι εγγύηση να υπάρξει και τι προγνωστικό να κάνω, απαξ και αρπάξει το μαλλί, είναι σαν και εκεινη την πολύ ωραία γκόμενα, που ξέρεις οτι "σβαρνιέται" αλλά εσύ την θες μόνο για πάρτη σου με αγάπες και λουλούδια
Σε αυτόν δεν έχει εφαρμογή αυτή η παροιμία.Ακόμη και η πιο απρόβλεπτη γκόμενα αδελφέ είναι πιο προβλέψιμη από την εξέλιξη της αλωπεκίας.
Φύλαγε τα ρούχα (μαλλιά) σου , να ‘χεις τα μισά, που λέει και μια παροιμία.
Έχεις ένα δίκαιο φίλε @vlafoΣε αυτόν δεν έχει εφαρμογή αυτή η παροιμία.
Και τι σόι παροιμία είναι αυτή όταν φυλάγεσαι για να έχεις τα μισά?
Φυλάγεσαι για να τα έχεις ολόκληρα.
Η αλωπεκία ως θηλυκό πρέπει να μην την κακοκαρδίσεις, για να σου φερθεί με το γάντι.Ακόμη και η πιο απρόβλεπτη γκόμενα αδελφέ είναι πιο προβλέψιμη από την εξέλιξη της αλωπεκίας.
Φύλαγε τα ρούχα (μαλλιά) σου , να ‘χεις τα μισά, που λέει και μια παροιμία.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Oreo, μπορείς σε παρακαλώ να ρίξεις δύο - τρεις κουβάδες νερό στο μαλλι σου, να το χτενισεις προς τα πίσω και να βγεις αύριο κατά τις 4 το μεσημέρι έξω με τον φακό του James Webb να τραβήξεις ορισμένες φώτο για να βγει συμπέρασμα; Δεν το λέω για μένα, για έναν θείο από το χωριό, δεν τον ξέρεις... @aeratos28
Το παρατήρησης φίλε Νικόλα ΜατσαμπλόκοΔίπλα από τα μπισκότα ορεο πήγε και έβγαλε φωτό ο Χαράλαμπος..
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είτε 1000 , είτε 10000 αν λείπουν φίλε αλεξ , την ζημιά την κάνουν . Συμπάσχω στο βαθμό που μου αναλογεί.Oreo είσαι πρόκληση για τους φουκαράδες τους καραφλούς του φόρουμ .Βλέπουν το μαλλί σου και απορούν που θέλεις ΜΜ
Αδελφέ, είσαι καρφί για Dr. Freitas νομίζω.Η αλωπεκία ως θηλυκό πρέπει να μην την κακοκαρδίσεις, για να σου φερθεί με το γάντι.
Φώτο τραβηγμένες με Νokia, αυτό με το φιδάκι, γιατί πολύ iphone max pro έπεσε εδώ μέσα
Τα oreo μπισκοτα σχολιάζεις;;;;; ή ότι το υποφαινόμενο κεφάλι έχει ποστάρει φωτο σε φορουμ που ασχολείται με την αλωπεκία;;;;;;;;;Δίπλα από τα μπισκότα ορεο πήγε και έβγαλε φωτό ο Χαράλαμπος..
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα