Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ την έχω ακούσει οι όλοι εσείς που έχετε χάσει τα λογικά σας με αυτά που λέτε και παρεσερνετε και παιδάκια πάνω στην απελπισία τους να κάνουν πείραμα;
Αυτα ππυ λες ειναι θεωριες του κ0/ου .εγω οσα ατομα ξερω π παιρναν φινα αλλπι εοχαν παρενεργειες μετα αππ μηνες κ αλλπ8 μετα απο χρονια ..εγω 2χρονια χωρις παρενεργειες νομιζω .τωρα μη τα παρουσιαζεις ολα μελι γαλα.ξεκινατην κ τα λεμε μετα απο καποιο καιροΜε όσα άτομα έχω γνωρίσει και είναι πολλά που έχουν πάρει φιναστερίδη, κανείς δεν είχε παρενέργεια. Με όσα έχω γνωρίσει και ή έπαιρναν φιναστερίδη και μετά μπήκαν στο φόρουμ, ή απλά είχαν διαβάσει το φόρουμ και την άρχισαν μετά (εννοώ στο φόρουμ διάβασαν περι φίνας, παρενέργειες κτλ), το 80% αυτών εμφάνισε κάποιας μορφής παρενέργεια. Προσωπική άποψη, placebo sides λόγω του οτι ήταν αρνητικά προδιατεθειμένοι σε σημαντικό ποσοστών αυτών.
Θέλω να παρέμβω εδώ
Αν τώρα όμως κάποιος που θα πήγαινε για nw3 όπως εγώ,θα του τη συνιστούσα.
Σε έναν 25χρόνο που βαδίζει για NW 5 σε 5 χρόνια δεν θα τη συνιστούσα.
Θα του έλεγα να αδειάσει πρώτα και μετά να λύσει το θέμα του με μμ μόνο.
Αν δεν ήθελε απλά θα κέρδιζε κάποια χρόνια μέχρι το αναπόφευκτο.
Lalakisξεκινατην κ τα λεμε μετα απο καποιο καιρο
Αυτα ππυ λες ειναι θεωριες του κ0/ου .εγω οσα ατομα ξερω π παιρναν φινα αλλπι εοχαν παρενεργειες μετα αππ μηνες κ αλλπ8 μετα απο χρονια ..εγω 2χρονια χωρις παρενεργειες νομιζω .τωρα μη τα παρουσιαζεις ολα μελι γαλα.ξεκινατην κ τα λεμε μετα απο καποιο καιρο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ενας αλλος καλος μου φιλος (που παρεπιπτοντως θα μπορουσε να ειχε σωσει πολυ μαλλι) μου λεει δε θελω γιατι δε του αρεσει η σκεψη της "παντοτινοτητας".
ακουσε με λιγο.....μην εστιασεις μονο στην φινα....και προσεξε συμπεριφορες....καταρχην το μονο που εκανα τωρα ηταν να πω στον λαλακη να μην ασχολειται γιατι δεν βγαινει ακρη και θα ξανα γινουν τα ιδια και ηρθε απο το πουθενα ο αλλος να με βγαλει και ψυχοπαθη λες και με ξερει ποιος ειμαι τι ειμαι τι εχω κανει στην ζωη μου και τι μυαλα κουβαλαω.....κατα δευτερον εχω δεχτει καμποσες φορες και αν θες απαρυθμω ενα προς ενα ακριβως τι και τα προσπερναω ετσι γιατι να σου πω και την αληθεια ψιλο βαριεμαι να μπω σε αντιπαραθεσεις με ατομα που δεν γνωριζω και δεν με γνωριζουν.....εχω τον τολ ομως να με λεει υπαλληλο του τιρκαλα και αντεδρασα μονο την δευτερη φορα οχι τιποτα αλλο γιατι θα το πιστεψουν και ατομα που δεν ξερουν...το μαζευει μετα...μετα ερχεται στο δικο σου νημα και λεει με κεφαλαια γραμματα κιολας οτι δυσφιμω τον γιατρο με αυτα που λεω και μπλα μπλα μπλα δεν μιλαω...μιλατε βεβαια εσεις κ το χρυσωνει το χαπι.....μετα ερχεται εδω να μου πει για τα ελληνικα μου οτι δεν ξερω να διαβαζω εχοντας κανει απλα ενα ποστ συγκεκριμενο σε συγκεκριμενο ατομο οχι γενικο σχολιο και για να μου πει τι? οτι λεει το αρθρο σε δειγμα 5000 ατομων το 30% ηταν καταλληλοι και το θεωρει και εξυπναδα αυτο που μου πε. δλδ πρεπει τωρα εγω να μπω στην διαδικασιανα του απαντησω οτι και στο φορουμ αντιστοιχα των 20000 μελων μονο το 30% ειναι καταλληλοι και εσυ οποιος παει να μιλησει του λες "η μονη εγκεκριμενη και απολυτη θεραπεια ειναι η φινα" ξανα κ ξανα κ ξανα κ ξανα κ ξανα κ ξανα........ε ποσο θα αντεξω ο ανθρωπος αυτη την παρανοια? και στην τελικη ζηταω πολλα απο το να με αγνοει? εγω εχω πεταχτει σε ολους αυτους που τους λεει παρε φινα να τους πω "ρε μην τον ακουτε αυτον". ο καθενας εχει μυαλουδακι να κρινει και να φιλτραρει να κανει οτι γουσταρει.....η θα σταματησει αυτη η μλκ που μου εχει σπασει τα νευρα η θα φυγω μια ωρα αρχιτερα....εξαλλου σου εχω πει και απο το τηλεφωνο η παρουσια μου εδω εχει ημερομηνια ληξεως και πολυ συγκεκριμενο σκοπο...και δεν μ αρεσει να αφηνω πραγματα στην μεση αλλα το πανε φιρι φιρι να γινει αυτο και να αφησω κατα 15% περιπου αναροκληρωτη την παρουσιαση μου φου εκρεμμει αλλη μια μμ μου....εχω ζωη εξω απο δω και δεν περιστρεφονται ολα για εμενα γυρω απο αυτο το φορουμ σαν αλλους....και αν τωρα λογο κορωνας καθομαι παρα πολυ και το παρακολουθω ειναι εντελως τυχαιο και δεν θα ναι για παντα....η ο cvial θα βαλει λιγο φρενο σε καποιους που τους αρεσει να ριχνουν λαδι στην φωτια ανευ λογου η κανενα προβλημα πραγματικα ομως να αποχωρησω.... δεν τρεχει και κατι.... με οσα παιδια εξαλλου εχουμε καποια επαφη και καλες σχεσεις μια χαρα θα συνεχισουμε και μετα απο δω.....Φίλε Γιώργο
Μην τσαντίζεσαι κατά αρχήν.
Θέλω να παρέμβω εδώ όχι σαν ειρηνοποιός,αλλά για να πω και σε σένα και στον tol ότι είστε και οι δύο λάθος.
Εξηγούμαι.
Μπορεί από εδώ να φαίνομαι από το λόγο μου ότι είμαι πράος και συνεναιτικός αλλά δεν είμαι καθόλου έτσι.
Είμαι σε πολλά πράγματα απόλυτος και δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου.
Νεώτερος άστα. Συνεναιτικός είναι ο Cvial.
Κάποια πράγματα στη ζωή είναι άσπρο μαύρο και τα περισσότερα είναι ένα τεράστιο γκρι.
Το ίδιο πράγμα και η φίνα.
Ούτε αναγκαίο καλό είναι όπως την προτείνει ο φίλος tol παντού,ούτε είναι όλα τα δεινά του κόσμου όπως την αναφέρεις εσύ.
Προσωπικά και μετά από 20 χρόνια με διακοπές χρήσης και με οικογένεια αλλά και με πολλά άτομα που την παίρνανε για χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα,τη συνιστώ ανεπιφύλακτα αλλά με προϋποθέσεις.
Σε έναν 25χρόνο που βαδίζει για NW 5 σε 5 χρόνια δεν θα τη συνιστούσα.
Θα του έλεγα να αδειάσει πρώτα και μετά να λύσει το θέμα του με μμ μόνο.
Αν δεν ήθελε απλά θα κέρδιζε κάποια χρόνια μέχρι το αναπόφευκτο.
Αν τώρα όμως κάποιος που θα πήγαινε για nw3 όπως εγώ,θα του τη συνιστούσα.
Να χαρεί τα καλύτερα του χρόνια και γύρω στα 40 να προχωρήσει με μμ.
Σε όποιον βγάζει προβλήματα απλά δεν την παίρνει.Τοσο απλά.
Δεν δημιουργεί όμως θέμα σαν αυτό που παρουσιάζεται εδώ μέσα και υπάρχει ένας τρόμος. Δεν είναι αυτή η αλήθεια.
Μπορώ να γράψω πολλά αλλά δεν θέλω να αναλώνομαι.
Από την άλλη αυτό που επίσης λες να παίρνω κάτι για όλη μου τη ζωή είναι ένα τεράστιο θέμα.
Προσωπικά και λόγω ηλικίας ναι μετά τα 50 θα την κόψω ακριβώς για αυτό το λόγο.
Και εδώ εγώ διαφωνώ με τον tol,αλλά τα δικά μου κριτήρια είναι εντελώς διαφορετικά μετά από 20 χρόνια σε σχέση με τον Tol που την παίρνει μόνο 4.5.
Πιθανόν αν ήμουν και εγώ στη θέση του να συνέχιζα.
Καταλήγοντας για μένα μετράει η χρόνια χρήση της αν σου έχει επιφέρει κάποια αρνητικά αποτελέσματα,που δεν προκύπτει αυτό από πουθενά κάνοντας εξετάσεις το διαπιστώνεις άλλωστε,αλλά από την άλλη η μη χρήση της έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τους νέους και ειδικά αν δεν τους επιφέρει κάποια προβλήματα,δεν είναι δυνατόν να την αρνούνται όταν είναι το μόνο φάρμακο σε εισαγωγικά που θεραπεύει.
Αλλά υπό προϋποθέσεις και μόνο όπως ανέφερα.
Δεν είναι χημεία που προκαλεί βλάβες ανεπανόρθωτες μην τρελλαθούμε τώρα.
Αυτά δεν στα λέω από την εμπειρία μου την προσωπική,αλλά από συζητήσεις και διαπιστώσεις μόνο από γιατρούς και κυρίως Αμερικανούς που είναι πιο σοβαροί σε τέτοια θέματα από τους Ευρωπαίους.
Αυτά τα ολίγα.
δεν θελω να μιλαμε για πολο σε ενα φορουμ που ασχολειται με τριχες.....αλλο ειναι το αντικειμενο εδω....πρπει να κτλ λοιπον εσυ οτι σαν ενας αθλητης κ εγω που ξερω 2-3 πραγματακια εμπειρικα κυριως οτι δεν προτεινουμε αβερτα δεξια και αριστερα οχι χαπια σαν αυτο...ουτε μολλερ που διαφημιζει και η τηλεοραση που λεει ο λογος.....η σωστη αντιμετωπιση σε καποιον λοιπον ξερεις πια ειναι? 'φιλε υπαρχει η φινα...κανε μια ερευνα..ρωτα γιατρους να δεις τι παιζει" η μετριοπαθης σταση....οχι επειδη το λεει ο καποιος γιωργος-3 παρε την και θα με θυμηθεις...αμα φιλε μου ομως το παιδι αυτο ψαχνεται μετα να δει τι φταει αντε βρες εσυ τον γιωργο-3 να του ζητησεις τα ρεστα....εχω περασει και εγω απο τα 25...εχω υπαρξει απελπισμενος και πανω στην απελπισια μου εκανα και εγω την μλκ και σφαχτηκα με την στριπ...γιατι να επιτρεψω σε ενα παιδι να κανει την πιθανη αντιστοιχη ισως μλκ με μενα και να μην το προστατεψω?Γιωργο πολιστα σε συμπαθω αλλιως δε θα ασχολιομουνα.. κ να ξερεις σε εβλεπα κ στο πολο σε θυμαμαι.. ολυμπιακος ειμαι
Δεν έχεις κ άδικο ....Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά παιδιά με αυτό που κάνετε ο Γιώργος και ο Tol δεν βοηθάτε κανένα νέο μέλος που μπαίνει πρώτη φορά στο φόρουμ απλά τους μπερδεύεται γιατί αν παρακολουθήσουν της συνομιλίες σας είναι σαν να μαλώνετε ποιος την έχει μεγαλύτερη ενώ έχετε τοποθετηθεί και η δυο πάνω στο θέμα και απλά επαναλαμβάνεστε συνεχώς τουλάχιστον αυτό έγινε στην περίπτωση μου μέχρι να κάνω την έρευνα μου και να αποφασίσω δεν θεωρώ ότι με βοήθησε σε κάτι το φόρουμ πάνω στο θέμα φίνα ζητάω και πάλι συγνώμη για την παρέμβαση μου.
καταρχην το μονο που εκανα τωρα ηταν να πω στον λαλακη να μην ασχολειται
μετα ερχεται εδω να μου πει για τα ελληνικα μου οτι δεν ξερω να διαβαζω
εχω τον τολ ομως να με λεει υπαλληλο του τιρκαλα και αντεδρασα μονο την δευτερη φορα οχι τιποτα αλλο γιατι θα το πιστεψουν και ατομα που δεν ξερουν...το μαζευει μετα...
μετα ερχεται στο δικο σου νημα και λεει με κεφαλαια γραμματα κιολας οτι δυσφιμω τον γιατρο με αυτα που λεω
και στην τελικη ζηταω πολλα απο το να με αγνοει? εγω εχω πεταχτει σε ολους αυτους που τους λεει παρε φινα να τους πω "ρε μην τον ακουτε αυτον".
..η θα σταματησει αυτη η μλκ που μου εχει σπασει τα νευρα η θα φυγω μια ωρα αρχιτερα..
Το πρόβλημα του Γιώργου δεν είναι ότι δεν έχει δοκιμάσει ή δεν γνωρίζει Tol, αλλά ο τρόπος του που είναι κάθετος και αφοριστικός και ουσιαστικά δε σου αφήνει περιθώρια να συζητήσεις όταν σε κόβει κάθετα.Όπως και ο άλλος ο Lalakis που λέει μπούρδες.Με σενα, φιλε vlafo, ναι...να καθισω στο ιδιο τραπεζι να συζητησουμε το θεμα της φιναστεριδης, αφου εχεις την καταλληλη εμπειρια. Με εναν, ομως, ασχετο, οπως ο Γιωργος, τι να συζητησω. Δε φθανει που ειναι ασχετος, προσβαλλει απο πανω και οσους εχουν εμπειρια και εκφραζουν τις αποψεις τους.
Καταρχας, απο που κι ως που, φιλε vlafo, προκυπτει αυτη η βεβαιοτητα; Πως γνωριζεις οτι θα ησουν nw3 χωρις τη ληψη φιναστεριδης; Επιτρεψε μου να θεωρω οτι εδω εχεις εσφαλμενη αποψη. Ουτε ο θεος ο ιδιος δεν μπορει να γνωριζει τη μελλοντικη εξελιξη της τριχοπτωσης. Μπορει να την προβλεπουμε μεχρι εναν βαθμο, αλλά ποτέ δεν μπορουμε να ειμαστε βεβαιοι.
Ποιος μπορει να πει με σιγουρια οτι, αν δεν επαιρνες φιναστεριδη τοσα χρονια, τωρα δε θα ησουν nw5;
Επισης, θα ηθελα να σε ρωτησω...γιατι ξαναρχιζες τη ληψη, οταν τη διεκοπτες; Η μονη λογικη εξηγηση ειναι, επειδη εβλεπες να επιδεινωνεται η κατασταση. Αλλιως ποιος ο λογος να την ξαναρχισεις;
Αρα, χωρις τη φιναστεριδη, φιλε vlafo, τωρα μπορει (επαναλαμβανω...μπορει... κανείς δεν ειναι βεβαιος) να ησουν σε πολυ χειροτερη κατασταση.
Και, φυσικα, αν ημουν στη θεση σου ποτέ δε θα εκανα αυτο που γραφεις, οτι δηλαδη θα τη σταματησεις στα 50. Πως εισαι βεβαιος οτι δε θα υπαρξει αρνητικη εξελιξη; Μην εισαι τοσο σιγουρος. Υπαρχουν πολλοι στην ηλικια μας που αρχισαν να χανουν τα μαλλια τους στα 45 με 50. Η αλωπεκια ειναι υπουλη. Μπορει...μπορει ενα ποσοστο των μαλλιων που εχεις να οφειλεται στη φιναστεριδη. Μακαρι να κανω λαθος. Μακαρι, αν τη σταματησεις, να μην εχεις καμια αρνητικη επιπτωση. Κρατα, ομως, και καμια πισινη, μην εισαι απολυτα βεβαιος για το μελλον.
Εκανες μια επενδυση ζωης με τη μεταμοσχευση. Αν διακοπτοντας τη φιναστεριδη, χασεις μεγαλο μερος των μαλλιων, τοτε τι θα λες;
Επισης, δε συμφωνω. Ισα κι ισα. Εγω θα του προτεινα 1000% να ξεκινησει αμεσα φιναστεριδη.
Γιατι, φιλε vlafo, να περιμενει πεντε χρονια, οπως γραφεις, να επελθει το μοιραιο; Ποιος ο λογος να στερηθει τα πεντε καλυτερα χρονια της ζωης του; Γιατι να μην κανει το αντιστροφο;
Να παρει για δεκα χρονια φιναστεριδη, να ζησει ως νεος και να ευχαριστηθει τη ζωη του και στη συνεχεια να κανει αυτο που προτεινεις εσυ, δηλαδη να τη διακοψει, να αδειασει απο μαλλι και να προβει σε μεταμοσχευση;
Δεν εχει καμια λογικη να μπορουμε να καθυστερησουμε κατι αρνητικο, να απολαυσουμε την καλυτερη περιοδο της ζωης μας και εμεις να μενουμε αδρανεις, να χανουμε πενταετιες και δεκαετιες.