Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?
Inotech είπε:
[quote author=magic810 link=topic=173.msg6244#msg6244 date=1233301871]
INOTECH σε εχω ξαναρωτησει ποια θεραπεια ακολουθεις τωρα, σε ποια σχολη εισαι και ποσο χρονων εισαι .....?Ειναι η τριτη φορα που σε ρωταω για την θεραπεια που ακολουθεις πλεον χωρις καμμια απαντηση..... :-\
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ το φορουμ της φιναστεριδης.....απλα εχουν γραφτει αρθρα σε περιοδικα υαπαρχουν δεκαδες ερευνες ια την ασφαλεια του φαρμακου σε ποσοτητα 1mg....και ερχεσαι εσυ ενα πρωινο να πειςτα δικα σου.....χωρις να παρεξηγηθεις τουλαχιστον απο εμενα αλλα βλεπω οτι εχεις κολησει σε αυτο το θεμα και ουσιαστικα γραφεις αραδες σπαταλας οπως λες πολυτιμο χρονο για φιλοσοφιες του στυλ κανει αυτο κανει εκεινο χωρις ομως να εχω δει ακομα αποδειξεις πλην μερικων χρηστων που μιλουν σε ξενα φορουμ........
Ειπες οτι την σταματησες εγκαιρα την χρηση φιαναστεριδης?Γιατι πριν λιγες μερες ειχες γραψει οτι εισαι παθων απο effects φιναστεριδης και σκεφτεσαι να στραφεις προς αμερικη για να λυσεις το προβλημα σου.
Επισης ειπες οτι το πηρατε 40ατομα μαζικα...τι εννοεις οτι εισασταν καποιο ειδος πειραματοζωου????Δηλαδη ειπες οτι φοιτητες και καθηγητες ξυπνησατε ενα πρωι κανατε συλλογο ανδρων που πασχουν απο ανδρωγενετικη αλωπεκιαση και μαζευτηκατε και ειπατε σημερα θα πιουμε αυτο το χαπι που θα λυσει ολα τα προβληματα μας αλλα τελικα σας δημιουργηθηκαν αλλα......ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!!
Εμενα ακομα κατι δεν μου κολλαει......
Και εκεινη την περιοδο ηταν που επαιρναν αλλα 200ατομα που μιλησατε τηλεφωνικα???
Τωρα ειναι που δεν μου κολλαει με τιποτα............θες να μου πεις δηλαδη οτι σας ειχε πιασει υστερια με το φαρμακο?
Επισης μου κανει εντυπωση που μιλησες με καθηγητες και φοιτητες για το φαρμακο και ενω ηταν νεο και υπο αμβισβητηση εσεις το πηρατε....εδω τωρα μετα απο τοσα χρονια και ακομα υπαρχουν αμβιβολιες και εσεις το πηρατε τοσο ευκολα??????
Τελος,θα σε παρακαλεσω πολυ απο την στιγμη που ξεκινησες ενα θεμα να μας πεις και τι θεραπεια ακολουθεις πλεον για την τριχοπτωση μιας και απο οτι καταλαβα το φορουμ το βρηκες απο αναζητηση για τριχοπτωση και τι θεραπεια ακολουθεις πλεον......
Σε παρακαλω απαντησε μου τουλαχιστον μονο σε αυτην την ερωτηση αφου για να το εχεις ψαξει θα ξερεις κατι καλυτερο απο την φιναστεριδη και θα μας βγαλεις
απο το τρυπακι να την παιρνουμε../...
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.......... 8)
magic810 τις μισές σκέψεις να έκανες για να διαστάυρωνες την πραγματική αξιοπιστία ή όχι της φιναστερίδης πιο χρήσιμο θα ήταν.
Μα καλά απορώ με τις ερωτήσεις σου. Είναι δυνατόν μετά τις παρενέργειες τις φιναστερίδης να ασχολούμαι πλέον με τις τρίχες μου; εδώ μιλάμε εχασα άλλα πράγματα πιο σημαντικά. Δηλαδή τί παίρνει για να σου εξηγήσω πόσο σημαντικός κρίκος είναι στον οργανισμό ή διυδροτεστοστερόνη, πρέπει να δείς φωτογραφίες και ιστολογικές εξετάσεις όρχεων προστάτη και ορμονικές ασθενών;
Εχω πολλές αλλά αυτό δεν αφορά εσάς σε αυτή τη φάση γιατί δε γνωρίζεται τι απεικονίζουν. Εδώ δε μπορείτε η "δε θέλετε" να καταλάβετε τα απλά. Ξεκινήστε να κάνετε μία μικρή έρευνα ορμονική και κρατήστε ένα log εξετάσεων που αφορούνε σε εσάς γιατί κάποια μέρα ίσως να ευγνωμονείται "κολλημένους" σα και εμένα. Εγώ δε μπήκα εδώ μέσα να δημιουργήσω τριβές, δεν ήταν η πρόθεση μου, ξεχνώ πολλές φορές πως απευθύνομαι σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν το αντικείμενο και γράφω με τρόπο σκεπτόμενος πως είναι δεδομένο ότι γνωρίζεται από ιατρική. Είναι λάθος μου.
Μετά με ρωτάς ποια σχολή τελείωσα κτλ κτλ. Δλδ αμφιβάλλεις για τη δική μου αξιοπιστία, όμως για την αξιοπιστία αυτών που σου έγραψαν το φάρμακο ή στο σύστησαν αμφέβαλλες τόσο πολυ ποτέ; Αν θέλεις δώσε μου και εμένα τα ονόματα αυτών που στο σύστησαν/συνταγογράφησαν (γιατρων, φαρμακοποιών κτλ) και βλέπουμε ποιος είναι πιο αξιόπιστος και τι κίνητρα αλλά και πολύ δε περισσότερο τι γνώσεις επί των θεμάτων αυτών έχει.
Λοιπόν για να τελειώνουμε, μπήκα εδώ, ίσως με λάθος τρόπο και απότομα να γράψω αυτά, αναγνωρίζοντας πως μπορει να δυναμίτισα το κλίμα- όμως στην τελική είναι καλό αυτό γιατί πιστεύω ότι έστω και ένας να έχει αφυπνιστεί έστω και σε ενός το κεφάλι να έκρουσε το κουδούνι του κινδύνου είναι πολύ σημαντικό.
Ασχέτως αν συνεχίσει τη θεραπεία για όσο πάει η σκεφτεί κάποτε τη παύση της έχει πλέον την ενημέρωση και τη δυνατότητα να απευθυνθεί σε έναν ειδικό και να παρακολουθεί τη πορεία των ορμονών του και των λοιπών στοιχείων, οπότε αν κάποια μέρα ω μη γέννητω συμβεί κάτι να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο να το διορθώσει.
Ολα τα άλλα έρευνες, μελέτες, παρενέργειες κτλ είναι εκ του περισσού. Αν παίζεται τη ζωή σας κορώνα γράμματα με βάση στατιστικές δεν είμαι εγώ αυτός που θα συνδράμω σε αυτό το παιχνίδι.
Καλά να περνάτε
[/quote]
Θα ήθελα να ρωτήσω τον
Inotech εάν μετά αφότου σταμάτησε την φιναστερίδη ο οργανισμός τους επανήλθε σε φισιολογικά επίπεδα ( στήσης, λίμπιτο, ψυχολογίας) και αν ναι σε πόσο χρονικό διάστημα?
Εάν ακόμη είναι στο φόρουμ θα με ενδιέφεραι η απάντηση του..
ευχαριστώ