To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

170E τι λε ρε τοσο ακριβα??
και αμα σου δοσει αποδιξει ποσα περνεις πισο απο το ικα??
αμεσα η μετα απο καμια 7 μηνες γιατι προχθες πιγα στον ογα για μια παρομια κατασταση και μου ειπαν μετα απο 7 μηνες θα τα παρω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

YPOMONETIKOS

New Member

ναι φιλε μου τοσο ακριβα...δυστυχως...αλλα θα τα παρω πισω...δεν χανονται..πηγα στον διευθυντη του υποκαταστηματος του ικα κερκυρας και τον ρωτησα στο γραφειο του αυτοπροσωπως και μου ειπε οτι σε 2-3 μηνες θα τα παρω πισω...εμενα δεν με νοιαζει αυτο αρκει να τις δει ο ενδοκρινολογος μου και να ειναι Κ.Φ.μονο τοτε θα χαλαρωσω και δεν θα σκεπτομαι καθολου τις παρενεργειες αφου θα με ελενχει καθε μηνα ο ενδοκρινολογος και αν δει κατι υποπτο θα μου το πει να το κοψω αμεσως..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι λογικο αν σκεφτεις οτι μονο για το συκωτι σου παιρνουν κοντα στα 60 ευρω

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:
σε δημοσιο νοσοκομειο δεν γινετε να πας ρε παιδια??
αν σε εξετάσει στα εξωτερικά ιατρεία γιατρός του νοσοκομείου,οπότε και θα στείλει εξετάσεις στο μικροβιολογικό του νοσοκομείου...

Άκης

Administrator

YPOMONETIKOS είπε:
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ....
Μεγάλη υπόθεση είναι να μην σκέφτεσαι καν τις παρενέργειες. Όλοι φοβούνται και φυσικό είναι. Αλλά έχεις 3 επιλογές.
-Σκέφτεσαι συνεχώς αυτό και παίρνεις το χάπι
-Παίρνεις το χάπι και συνεχίζεις χαλαρά την ζωή σου, μπορεί να κάνεις εξετάσεις μεν, δεν σε τρελαίνουν δε
-Δεν παίρνεις το χάπι και την παλεύεις με τοπικά.

Πάντως απ'οτι παρατήρησα, αν αλλάξεις έστω και λίγο την δόση σου, εμφανίζονται τα sides.
πχ εμένα μου έχει παρουσιαστεί απουσία πρωινής στύσης στην αρχή και σε κάθε αλλαγή δοσολογίας και εμφάνιση brain fog.
Κάθε φορά που έπαιρνα πχ άλλο χάπι, μεγαλύτερο ή μικρότερο από το κοψιμο του, την άλλη μέρα μου εμφανιζόταν. Όπως και αν επαιρνα πχ μέρα παρα μέρα. Αλλά στην αρχή, για 2-3 ημέρες και μετά εξαφανιζόταν.
Με βάση λοιπόν το σώμα μου, μπορώ να πω ότι τα περισσότερα που έγραφε ο innotech δεν στέκουν.

YPOMONETIKOS

New Member

φιλε ακη μολις παρω τις εξετασεις θα τις βγαλω φωτο και θα τις ποσταρω..να κανουμε κουβεντα με χειροπιαστα αποτελεσματα....προτεινω να κανεις ενα μερος στο site που εκει θα βαζουμε αυτες τις εξετασεις που κανουμε για φαρμακα οπως η φινα και η ντουτα και να τα εχουμε σαν αρχειο ωστε καθε φορα που θα μπαινει καποιος σαν τον inotech να βγαζει το σκασμο βλεποντας τα και να του απανταμε με τις δικες μας εξετασεις ο καθενας για να μην παιρνει το δικαιωμα απο μονος του και μας τρομοκρατει τσαμπα...

Άκης

Administrator

YPOMONETIKOS είπε:
φιλε ακη μολις παρω τις εξετασεις θα τις βγαλω φωτο και θα τις ποσταρω..να κανουμε κουβεντα με χειροπιαστα αποτελεσματα....προτεινω να κανεις ενα μερος στο site που εκει θα βαζουμε αυτες τις εξετασεις που κανουμε για φαρμακα οπως η φινα και η ντουτα και να τα εχουμε σαν αρχειο ωστε καθε φορα που θα μπαινει καποιος σαν τον inotech να βγαζει το σκασμο βλεποντας τα και να του απανταμε με τις δικες μας εξετασεις ο καθενας για να μην παιρνει το δικαιωμα απο μονος του και μας τρομοκρατει τσαμπα...
Οκ. Αν χρειαστεί θα το κάνω. Αναμένουμε τις εξετάσεις σου.

YPOMONETIKOS

New Member

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...
ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΕΔΩ..
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΡΟΣΚΑΡ 1/4 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ-ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ-ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ-ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ-ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚ.ΒΛΑΣΣΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ- ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

TSH-ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ ΤΙΜΗ: 2,81 ΟΡΙΑ: 0,25-5,50
FT4-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΥΡΟΞΙΝΗ 12,7 6,45-17,5

ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

SGOT (AST) TIMH: 28 ΟΡΙΑ: <37
SGPT (ALT) 30 <40
Γ-GT 11 11-50

ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

FSH-ΘΗΛΑΚΙΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ ΤΙΜΗ: 4,11 ΟΡΙΑ: 1,4-18,1

LH-ΩΧΡΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ 2,11 1,5-9,3

Ε2- ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ 25 <70

ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΟΛΙΚΗ 583 270-1100

ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 15,2 5,8-18

Δ4- ΑΝΔΡΟΣΤΕΝΕΔΙΟΝΗ 1,57 0,6-3,1

DHEA-S ΔΕΥΔΡΟΕΠΙΑΝΔΡΟΣΤΕΡΟΝΗ ΘΕΙΚΗ 209 160-449

DHEA- ΔΕΥΔΡΟΕΠΙΑΝΔΡΟΣΤΕΡΟΝΗ 3,1 1,25-12,5

ΤΙΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΠΡΟΣΚΑΡ 1/4 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΝΝΟTECH ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ....

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

μπράβο αρχηγόπουλο - καλή δύναμη/συνέχεια!!! :D

YPOMONETIKOS

New Member

βεβαια ο ενδοκρινολογος μου ειπε πως δεν θα χρειαζεται πια να τις κανω ολες αυτες καθε 2 μηνες αλλα μονο την ολικη τεστοστερονη και την ελευθερη τεστοστερονη...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ηπατικά ένζυμα sgot,sgpt,γ-gt δεν θεωρεί αναγκαίο;

YPOMONETIKOS

New Member

βασικα δεν ειναι οτι δεν τα θεωρει αναγκαια αλλα ειδικα για την φιναστεριδη μου ειπε κυριως να κοιταω αυτα ανα 2 μηνες..επισης μου ειπε οτι η φιναστεριδη ειναι πολυ σπανιο να προκαλεσει παρενεργεις για τουλαχιστον 1 χρονο..ακομα και σε ασθενεις που εχει δει εξετασεις τους με δοσολογια πανω απο 1μγ την ημερα δεν ειχαν σοβαρες επιπτωσεις..μου ειπε οτι οι παρενεργεις που μπορει να δημιουργηθουν σε καμια περιπτωση δεν ειναι μη αναστρεψιμες.και μου ειπε οτι οι πλειονοτητα των ασθενων που εχει εξετασει οι παρενεργειες τους η τα αυξημενα ποσοστα σε καποιες ορμονες τους ηταν καθαρα απο ψυχολογικους λογους καθως το εψαξε το θεμα και τους εβαλε να κανουν και περαιτερω εξετασεις οι οποιες δεν εδειξαν την φιναστεριδη σαν τον ενοχο..αυτα παιδες..

tfony

New Member

Καλησπέρα παιδία!

Θα ήθελα να θέσω μια μικρή ερώτηση,διοτι μεχρι στιγμής δεν έχω βρει παρόμοια ερώτηση στο Forum.
Οταν παίρνεις proscar(1mg) την ημέρα έχεις πρόβλημα αν πίνεις μικρές ποσότητες αλκοόλ;Παλία έπινα 1-2 ποτήρια κοκκινο κρασί την εδβομάδα,οχι πως ειμαι εθισμένος στο αλκοολ(παλι καλά),απλα με το φαγητό το ζυνδιασα καμια φορα.Ειναι 20 ημέρες περίπου αππο τότες που ξεκίνησα την θεραπεία,όπου δεν πίνω καθόλου τωρα.Διοτι ξέρω αν παίρνεις ή κανεις κάποια θεραπεια δεν είναι καλύτερη περίοδος για κατανάλωση αλκοολ,έστω μικρή.

Σας ευχαριστώ και πάλι! :-[

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

κοίτα,1-2 ποτήρια την εβδομάδα,μαζί με φαγητό = 0 αλκοόλ ...

περισσότερο προσοχή σε ανθρώπους που καταναλώνουν καθημερινά και μεγαλύτερες ποσότητες

Άκης

Administrator

YPOMONETIKOS είπε:
βασικα δεν ειναι οτι δεν τα θεωρει αναγκαια αλλα ειδικα για την φιναστεριδη μου ειπε κυριως να κοιταω αυτα ανα 2 μηνες..επισης μου ειπε οτι η φιναστεριδη ειναι πολυ σπανιο να προκαλεσει παρενεργεις για τουλαχιστον 1 χρονο..ακομα και σε ασθενεις που εχει δει εξετασεις τους με δοσολογια πανω απο 1μγ την ημερα δεν ειχαν σοβαρες επιπτωσεις..μου ειπε οτι οι παρενεργεις που μπορει να δημιουργηθουν σε καμια περιπτωση δεν ειναι μη αναστρεψιμες.και μου ειπε οτι οι πλειονοτητα των ασθενων που εχει εξετασει οι παρενεργειες τους η τα αυξημενα ποσοστα σε καποιες ορμονες τους ηταν καθαρα απο ψυχολογικους λογους καθως το εψαξε το θεμα και τους εβαλε να κανουν και περαιτερω εξετασεις οι οποιες δεν εδειξαν την φιναστεριδη σαν τον ενοχο..αυτα παιδες..

Από τι μπορούμε να δούμε ypomonetikos, μια χαρά είναι οι εξετάσεις σου, ε;

Ευτυχώς επιβεβαιωμένα πλέον, ισχύει ότι έλεγαν τόσο καιρό γιατροί κλπ. Και απ'οτι λέει ο γιατρός σου, μπορούμε να παίρνουμε φινα για 10-12 μήνες και μετά να δοκιμάζουμε κάτι σε τοπικό πχ.

Το θέμα είναι όμως αν παίρνουμε φινα για ένα χρόνο και μετά στραφούμε σε κάτι τοπικό μήπως μας πέσουν τα μαλλιά πιο γρήγορα απότι πριν? Ξέρει κανείς γενικά ή το έχει παρατηρήσει ο ίδιος? Άκη ήθελα να σε ρωτήσω γιατί έβγαλες την φίνα από την υπογραφή σου? Είδες παρενέργειες? Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά νομίζω ότι αλλάζεις θεραπείες πολύ γρήγορα

Άκης

Administrator

Olympia Larisas είπε:
Το θέμα είναι όμως αν παίρνουμε φινα για ένα χρόνο και μετά στραφούμε σε κάτι τοπικό μήπως μας πέσουν τα μαλλιά πιο γρήγορα απότι πριν? Ξέρει κανείς γενικά ή το έχει παρατηρήσει ο ίδιος? Άκη ήθελα να σε ρωτήσω γιατί έβγαλες την φίνα από την υπογραφή σου? Είδες παρενέργειες? Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά νομίζω ότι αλλάζεις θεραπείες πολύ γρήγορα
.
Εξαρτάτε Olymp, τι βάζεις ή όχι. Εγώ πχ όταν είχα έντονη τριχόπτωση, το Revivo μόνο μου την περιόρισε/σταμάτησε. Αυτό τσεκάρω να δω, αν μπορεί ένα τοπικό να σταματά την τριχόπτωση ή δίνει τριχοφυΐα. Το proscar το σταμάτησα για λίγο (είδα μερικά sides κατά την διάρκεια, τα έχω αναφέρει αλλά όχι γι'αυτό) για να δω αν η ντουτα τοπικά μπορεί να κάνει δουλειά.
Πάντως, μέχρι στιγμής (~14ημέρες χωρίς φινα, με 2.5mg ντουτα σε 60ml διάλυμα σαν τοπικό), σαν να έχω την εντύπωση ότι τα μαλλιά μπροστά έχουν λεπτύνει. :-\

nikos76

Member

Inotech είπε:
[quote author=magic810 link=topic=173.msg6244#msg6244 date=1233301871]
INOTECH σε εχω ξαναρωτησει ποια θεραπεια ακολουθεις τωρα, σε ποια σχολη εισαι και ποσο χρονων εισαι .....?Ειναι η τριτη φορα που σε ρωταω για την θεραπεια που ακολουθεις πλεον χωρις καμμια απαντηση..... :-\
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ το φορουμ της φιναστεριδης.....απλα εχουν γραφτει αρθρα σε περιοδικα υαπαρχουν δεκαδες ερευνες ια την ασφαλεια του φαρμακου σε ποσοτητα 1mg....και ερχεσαι εσυ ενα πρωινο να πειςτα δικα σου.....χωρις να παρεξηγηθεις τουλαχιστον απο εμενα αλλα βλεπω οτι εχεις κολησει σε αυτο το θεμα και ουσιαστικα γραφεις αραδες σπαταλας οπως λες πολυτιμο χρονο για φιλοσοφιες του στυλ κανει αυτο κανει εκεινο χωρις ομως να εχω δει ακομα αποδειξεις πλην μερικων χρηστων που μιλουν σε ξενα φορουμ........
Ειπες οτι την σταματησες εγκαιρα την χρηση φιαναστεριδης?Γιατι πριν λιγες μερες ειχες γραψει οτι εισαι παθων απο effects φιναστεριδης και σκεφτεσαι να στραφεις προς αμερικη για να λυσεις το προβλημα σου.
Επισης ειπες οτι το πηρατε 40ατομα μαζικα...τι εννοεις οτι εισασταν καποιο ειδος πειραματοζωου????Δηλαδη ειπες οτι φοιτητες και καθηγητες ξυπνησατε ενα πρωι κανατε συλλογο ανδρων που πασχουν απο ανδρωγενετικη αλωπεκιαση και μαζευτηκατε και ειπατε σημερα θα πιουμε αυτο το χαπι που θα λυσει ολα τα προβληματα μας αλλα τελικα σας δημιουργηθηκαν αλλα......ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!!
Εμενα ακομα κατι δεν μου κολλαει......
Και εκεινη την περιοδο ηταν που επαιρναν αλλα 200ατομα που μιλησατε τηλεφωνικα???
Τωρα ειναι που δεν μου κολλαει με τιποτα............θες να μου πεις δηλαδη οτι σας ειχε πιασει υστερια με το φαρμακο?
Επισης μου κανει εντυπωση που μιλησες με καθηγητες και φοιτητες για το φαρμακο και ενω ηταν νεο και υπο αμβισβητηση εσεις το πηρατε....εδω τωρα μετα απο τοσα χρονια και ακομα υπαρχουν αμβιβολιες και εσεις το πηρατε τοσο ευκολα??????

Τελος,θα σε παρακαλεσω πολυ απο την στιγμη που ξεκινησες ενα θεμα να μας πεις και τι θεραπεια ακολουθεις πλεον για την τριχοπτωση μιας και απο οτι καταλαβα το φορουμ το βρηκες απο αναζητηση για τριχοπτωση και τι θεραπεια ακολουθεις πλεον......
Σε παρακαλω απαντησε μου τουλαχιστον μονο σε αυτην την ερωτηση αφου για να το εχεις ψαξει θα ξερεις κατι καλυτερο απο την φιναστεριδη και θα μας βγαλεις
απο το τρυπακι να την παιρνουμε../...
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.......... 8)

magic810 τις μισές σκέψεις να έκανες για να διαστάυρωνες την πραγματική αξιοπιστία ή όχι της φιναστερίδης πιο χρήσιμο θα ήταν.

Μα καλά απορώ με τις ερωτήσεις σου. Είναι δυνατόν μετά τις παρενέργειες τις φιναστερίδης να ασχολούμαι πλέον με τις τρίχες μου; εδώ μιλάμε εχασα άλλα πράγματα πιο σημαντικά. Δηλαδή τί παίρνει για να σου εξηγήσω πόσο σημαντικός κρίκος είναι στον οργανισμό ή διυδροτεστοστερόνη, πρέπει να δείς φωτογραφίες και ιστολογικές εξετάσεις όρχεων προστάτη και ορμονικές ασθενών;
Εχω πολλές αλλά αυτό δεν αφορά εσάς σε αυτή τη φάση γιατί δε γνωρίζεται τι απεικονίζουν. Εδώ δε μπορείτε η "δε θέλετε" να καταλάβετε τα απλά. Ξεκινήστε να κάνετε μία μικρή έρευνα ορμονική και κρατήστε ένα log εξετάσεων που αφορούνε σε εσάς γιατί κάποια μέρα ίσως να ευγνωμονείται "κολλημένους" σα και εμένα. Εγώ δε μπήκα εδώ μέσα να δημιουργήσω τριβές, δεν ήταν η πρόθεση μου, ξεχνώ πολλές φορές πως απευθύνομαι σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν το αντικείμενο και γράφω με τρόπο σκεπτόμενος πως είναι δεδομένο ότι γνωρίζεται από ιατρική. Είναι λάθος μου.

Μετά με ρωτάς ποια σχολή τελείωσα κτλ κτλ. Δλδ αμφιβάλλεις για τη δική μου αξιοπιστία, όμως για την αξιοπιστία αυτών που σου έγραψαν το φάρμακο ή στο σύστησαν αμφέβαλλες τόσο πολυ ποτέ; Αν θέλεις δώσε μου και εμένα τα ονόματα αυτών που στο σύστησαν/συνταγογράφησαν (γιατρων, φαρμακοποιών κτλ) και βλέπουμε ποιος είναι πιο αξιόπιστος και τι κίνητρα αλλά και πολύ δε περισσότερο τι γνώσεις επί των θεμάτων αυτών έχει.

Λοιπόν για να τελειώνουμε, μπήκα εδώ, ίσως με λάθος τρόπο και απότομα να γράψω αυτά, αναγνωρίζοντας πως μπορει να δυναμίτισα το κλίμα- όμως στην τελική είναι καλό αυτό γιατί πιστεύω ότι έστω και ένας να έχει αφυπνιστεί έστω και σε ενός το κεφάλι να έκρουσε το κουδούνι του κινδύνου είναι πολύ σημαντικό.
Ασχέτως αν συνεχίσει τη θεραπεία για όσο πάει η σκεφτεί κάποτε τη παύση της έχει πλέον την ενημέρωση και τη δυνατότητα να απευθυνθεί σε έναν ειδικό και να παρακολουθεί τη πορεία των ορμονών του και των λοιπών στοιχείων, οπότε αν κάποια μέρα ω μη γέννητω συμβεί κάτι να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο να το διορθώσει.
Ολα τα άλλα έρευνες, μελέτες, παρενέργειες κτλ είναι εκ του περισσού. Αν παίζεται τη ζωή σας κορώνα γράμματα με βάση στατιστικές δεν είμαι εγώ αυτός που θα συνδράμω σε αυτό το παιχνίδι.

Καλά να περνάτε
[/quote]

Θα ήθελα να ρωτήσω τον Inotech εάν μετά αφότου σταμάτησε την φιναστερίδη ο οργανισμός τους επανήλθε σε φισιολογικά επίπεδα ( στήσης, λίμπιτο, ψυχολογίας) και αν ναι σε πόσο χρονικό διάστημα?

Εάν ακόμη είναι στο φόρουμ θα με ενδιέφεραι η απάντηση του..

ευχαριστώ

Μπλουζα