Ένα δεκαήμερο αργότερα φαίνεται πιο καθαρά τι έγινε και πώς.βεβαια έχουν πέσει όλα τώρα οπότε να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης για την συνέχεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχουν φύγει τα κακαδακια, οι φωτογραφίες είναι λίγο πιο παλιές απλά τις επισυνάπτω για λόγους αξιολόγησης.Θα ανεβάσω σύντομα και την συνέχεια και την τωρινή κατάσταση.Έχεις ακόμα κακάδια... πρέπει να φύγουν το πολύ μέχρι 12 μέρες. Μαλάκωμα με ωερό και σαπούνι και τρίψιμο ελαφρύ και θα φύγουν.
Βάζεις Μινοξιδίλη αδερφέ?4ος μήνας, πίσω πάει καλά μπορώ να πω μπροστά ακόμη θέλει.Περίμενα το αντίστροφο γιατί το crown αργεί συνήθως αλλά βλέπω αυτό να συμβαίνει στους κροτάφους...αναμονή
Όχι δεν βάζω,καταλαβαίνω στα περί επιτάχυνσης του αποτελέσματος αλλά δεν με βρίσκει σύμφωνο. Δεν είμαι κατά προφανώς απλά είναι θέμα επιλογής. Βέβαια έδω κυρίως στον αριστερό κρόταφο δεν βλέπω κάποια ένδειξη από τριχακια που σκάνε η κάτι αντίστοιχο.Ισως είναι νωρίς αλλά η απάντηση θα δοθεί σύντομα.Βάζεις Μινοξιδίλη αδερφέ?
Θα έλεγα αν θες για ένα 8 μήνο να παίξεις με μίνο αφρό για να μπουστάρει το αποτέλεσμα σου!Σέβομαι την άποψη σου αλλά όλα λίγο πολύ βοηθάνε στην επιτυχία του αποτελέσματος!Έστω μετά το βραδινό λούσιμο!Όχι δεν βάζω,καταλαβαίνω στα περί επιτάχυνσης του αποτελέσματος αλλά δεν με βρίσκει σύμφωνο. Δεν είμαι κατά προφανώς απλά είναι θέμα επιλογής. Βέβαια έδω κυρίως στον αριστερό κρόταφο δεν βλέπω κάποια ένδειξη από τριχακια που σκάνε η κάτι αντίστοιχο.Ισως είναι νωρίς αλλά η απάντηση θα δοθεί σύντομα.
Όλα βοηθούν αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ...ας αργήσει απλά ελπίζω να μην είναι θέμα φυτρωσης.Πίσω δείχνει ελπιδοφόρο μπροστά ακομη οχι οπότε αναμονή...αν και περίμενα το αντίστροφο όπως προείπα .Θα έλεγα αν θες για ένα 8 μήνο να παίξεις με μίνο αφρό για να μπουστάρει το αποτέλεσμα σου!Σέβομαι την άποψη σου αλλά όλα λίγο πολύ βοηθάνε στην επιτυχία του αποτελέσματος!Έστω μετά το βραδινό λούσιμο!
Όλα καλά θα πάνε αδερφέ!Υπομονή!Βιταμίνες πήρες?Όλα βοηθούν αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ...ας αργήσει απλά ελπίζω να μην είναι θέμα φυτρωσης.Πίσω δείχνει ελπιδοφόρο μπροστά ακομη οχι οπότε αναμονή...αν και περίμενα το αντίστροφο όπως προείπα .
Ναι κανονικά .Δε τίθεται θέμα απλά ξέρεις μοιραζόμαστε τις "εμπειρίες "μας ,ενημερώνουμε και δείχνουμε τις ενστάσεις η τους προβληματισμούς μας και βγάζουμε συμπέρασμα. Άλλωστε στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.Όλα καλά θα πάνε αδερφέ!Υπομονή!Βιταμίνες πήρες?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σωστά !Συνέχισε βιταμίνες και κάνε μια δεύτερη σκέψη για μίνο!Ταπεινή μου γνώμηΝαι κανονικά .Δε τίθεται θέμα απλά ξέρεις μοιραζόμαστε τις "εμπειρίες "μας ,ενημερώνουμε και δείχνουμε τις ενστάσεις η τους προβληματισμούς μας και βγάζουμε συμπέρασμα. Άλλωστε στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.
Μα είχα μαλλια μπροστά ούτως ή άλλως απλώς τα έχω αφήσει και πιο μακριά αλλά ναι έχει πάρει η αλήθεια ειναι,απλά ο αριστερός κρόταφος δεν έκατσε δυστυχώς αν δεις δεν έχει φυτρώσει στο ύψος της χερλαιν στο δέσιμο με το πλάι.Πιο πίσω ναι το βλέπω πιο πυκνόΠιστεύω βαδίζεις καλά!Μπροστά έχεις φουντώσει!Πίσω ξέρεις αργεί!
Το είδα αυτό με την αριστερή πλευρά!Κάτι τρέχει με τον Ισπανό και την αριστερά μου φαίνεται!Αλλά σε γενικές γραμμές απο εδώ και πέρα θα έχεις τις διαφορές στο υπόλοιπο!6ος με 9ος είναι οι καλοί μήνες!Μα είχα μαλλια μπροστά ούτως ή άλλως απλώς τα έχω αφήσει και πιο μακριά αλλά ναι έχει πάρει η αλήθεια ειναι,απλά ο αριστερός κρόταφος δεν έκατσε δυστυχώς αν δεις δεν έχει φυτρώσει στο ύψος της χερλαιν στο δέσιμο με το πλάι.Πιο πίσω ναι το βλέπω πιο πυκνό
Ναι και με ένα παλικάρι που κάναμε παρέα μπροστά και αυτός δε του βγήκε δυστυχώς δε ξέρω αν έχει να κάνει με τη τεχνική εισαγωγής,με το τύπο δέρματος δε γνωρίζω ευελπιστώ να μάθω αλλά όπως είπε θα δούμε έχουμε 3 μηνες ακόμη έως το χρόνο να δούμε πόσο θα πυκνώσει. Επίτηδες οι φωτογραφίες είναι κάτω από το φως να φαίνονται όλα γιατί αν αλλάξω λίγο τι γωνία δε φαίνεται τίποταΤο είδα αυτό με την αριστερή πλευρά!Κάτι τρέχει με τον Ισπανό και την αριστερά μου φαίνεται!Αλλά σε γενικές γραμμές απο εδώ και πέρα θα έχεις τις διαφορές στο υπόλοιπο!6ος με 9ος είναι οι καλοί μήνες!
Μπροστά όπως είπες και εσύ στη δική σου περίπτωση από τον 6 μήνα δε βλέπω διαφορά στο ύψος της χερλαιν,δε βλέπω καν τρίχα εκεί που θα πρεπε άρα δεν αναμένω τίποτα κυρίως στην αριστερή μεριά γιαυτό και την έβγαλα επίτηδες ,προς τα πίσω ναι αναμένω.τωρα η χασούρα πόσα γκραφτ δε ξέρω στη δική σου 300 εδώ λες να είμαστε στα ίδια;Μέρες άκρες σου έβαλε 1000- στις μπροστινές περιοχές και 1800+ στο Κράουν. Το Κράουν αργεί οποτε μετά το 9μηνο θα δεις πως πάει. Μπροστά αν δεν έχει υπάρξει διαφοροποίηση μέχρι το 9μηνο τότε μάλλον δεν θα υπάρξει…..
Με ασφάλεια (φύτρωσε ή όχι) μπορείς να πεις μετά τον 7-8ο μήνα. Αλλά αν δεν υπάρχει τίποτα στην περιοχή ενώ έχει φυτέψει (ούτε μαύρο στίγμα κάτω από το δερμα) δεν είναι καλό σημάδι…. Δες στο νήμα μου την εξέλιξη ανά μήνα κροτάφων (από 3,5 μήνες που αρχικά αντιλήφθηκα ότι κάτι παίζει μέχρι 12 μήνες) και αν δεις κάτι ανάλογο με εσένα τότε μάλλον τζίφος…..το πόσα είναι θέλει μέτρηση εμβαδού εγώ το μέτρησα 5-6 cm2 για αυτό και τα 300 και τόσα είπε και ο Χοσέ.Μπροστά όπως είπες και εσύ στη δική σου περίπτωση από τον 6 μήνα δε βλέπω διαφορά στο ύψος της χερλαιν,δε βλέπω καν τρίχα εκεί που θα πρεπε άρα δεν αναμένω τίποτα κυρίως στην αριστερή μεριά γιαυτό και την έβγαλα επίτηδες ,προς τα πίσω ναι αναμένω.τωρα η χασούρα πόσα γκραφτ δε ξέρω στη δική σου 300 εδώ λες να είμαστε στα ίδια;