Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
θυμασαι απο ποιον αγορασες?να υποθεσω οτι δεν το πληρωσες?εγω απο αυτον αγοραζω aliexpress.com/item/10colors-Spray-Thicker-Concealer-Thin-Hair-Loss-Treatment-Care-Male-Female-Keratin-Hair-Fibers-Powder-Brand/32232573970.html?spm=2114.30010308.3.57.0EWWfq&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_10088_10089,searchweb201603_1&btsid=7cc18b8a-d3a0-493b-a45c-54869d99a817εστειλα 3 φορες μην στο πωλητη αλλα δεν πηρα ποτε απαντησει ,αν μπορεις να μ στειλεις το λινκ απο το δικο σου πωλητη θα το εκτιμουσα πολυ ...σε ευχαριστω
εδωσα λινκ με 5-6 ευρω καθαρισες!μετα πας στο Πολωνεζικο νομιζω στα 20-25 ευρωΚαλησπέρα στην παρεα.
Λογω κοστους μου είναι αδυνατη η αγορα του συγκεκριμενου προιοντος από την αντιπροσωπεια στην Ελλαδα
Ειμαι και ανεργος, οποτε καταλαβαίνετε ...
Εάν μπορειτε να με βοηθήσετε πως θα μπορουσα να το παραγγειλω φθηνα, σε οσο καλυτερη ποιοτητα και με ποιον τροπο.., θα σας ημουν ευγνωμων.
εδωσα λινκ με 5-6 ευρω καθαρισες!μετα πας στο Πολωνεζικο νομιζω στα 20-25 ευρω
στο προηγουμενο ποστ εδωσα ενα λινκ απο αλι εξπρες απο εκει το πηρα 4ευρω σε σακουλακι η 5-6 ευρω σε μπουκαλι!αυτο βαζω και εγω και ειμαι μια χαρα!Το Πολωνεζικο δεν το εχω δοκιμασει γιατι κανει 25 ευρω!Σιγουρα το Πολωνιζικο θα ειναι καλυτερο σε ποιοτητα λογο διαφορας στην τιμη..απο εκει και περα εσυ διαλεγεις ποιος θεςDynamics σε ευχαριστω για την απαντηση.
Επειδή το νημα είναι αρκετα μεγαλο και εχω μπερδευτεί λιγο από τα πολυάριθμα ποσταρισματα θα σε παρακαλουσα να ξαναβγαλεις τα link να προσπαθήσω να παραγγειλω και εγω. Και εάν μπορεις να μου προτείνεις ποιο από τα 2 να προτιμησω...το φθηνο η το πολωνεζικο ?
Ένα link που παραθέτεις ποιο πανω αναφέρεται σε concealer παρομοιο με το τοπικ (sevich)
Να παραγγειλω αυτό λες ?
πως κανουμε παραγγελια απο το ali εχει καποιος την καλωσυνη να το πει λιγο απλα εγω παραγγελνω απο το ebay και το sevich κοστιζει περιπου 15 ευρω τα 100 γραμμαρια.ας πει καποιος αναλυτικα και απλα πως παραγγελνουμε απο το aliστο προηγουμενο ποστ εδωσα ενα λινκ απο αλι εξπρες απο εκει το πηρα 4ευρω σε σακουλακι η 5-6 ευρω σε μπουκαλι!αυτο βαζω και εγω και ειμαι μια χαρα!Το Πολωνεζικο δεν το εχω δοκιμασει γιατι κανει 25 ευρω!Σιγουρα το Πολωνιζικο θα ειναι καλυτερο σε ποιοτητα λογο διαφορας στην τιμη..απο εκει και περα εσυ διαλεγεις ποιος θες