giannis1991
Well-Known Member
α καταλάβα τζον...μαμησε τα δλδ η φαση...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχεις μεγαλη αραιωση? Δοκιμασες με λακ και προτιμησες το κερι?Απο ενα σημείο και μετα φαίνεται οποτε θέλει μέτρο
Ναι έχω μεγάλη,έχω δοκιμάσει Λακ,στην περιπτωση μου η κρέμα διαμόρφωσης και το κερί σε σπρει(υπο πίεση) στην hairline ,είναι ο συνδυασμός που δε εμένα κρατάει το τοππικ πανω στις τρίχες και δεν πέφτει όλο στο δέρμα,έτσι δείχνει πυκνότερο στο μαλλί και αραιότερο στο δερμαΕχεις μεγαλη αραιωση? Δοκιμασες με λακ και προτιμησες το κερι?
Τι κερι βαζεις? Το πουλουν στα σουπερμαρκετ?Ναι έχω μεγάλη,έχω δοκιμάσει Λακ,στην περιπτωση μου η κρέμα διαμόρφωσης και το κερί σε σπρει(υπο πίεση) στην hairline ,είναι ο συνδυασμός που δε εμένα κρατάει το τοππικ πανω στις τρίχες και δεν πέφτει όλο στο δέρμα,έτσι δείχνει πυκνότερο στο μαλλί και αραιότερο στο δερμα
φιλαρακι επειδη εχω δοκιμασει και τα 2 προιοντα και ξερω για ποιο φαινομενο λες,δηλ ενω δεν φαινεται αραιωση,φαινεται καπως η hairline με λιγες σηκωμενες τριχες,νομιζω ουτε το dermmatch θα σε βοηθησει...ισα ισα το τοπικ χοντραινει και την τριχα...οποτε θα πρεπει να βρεις μαλλον ενα αλλο χτενισμα ωστε να μην ειναι π.χ σηκωμενη η hairline...γνωμη μου παντα που προσωπικα δεν εχω δοκιμασει γτ η hairline ψιλοαντεχει ακομα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτο ακριβως φιλε μου ... οταν μεγαλωσουν οι τριχες και σηκωνονται ορθιες τοτε η hairline οταν πεφτει το τοππικ φαινεται περιεργη ... δειχνει το δερμα στην αρχη της hairline βαμμενο και τα εμπειρα ματια κατω απο συνθηκες εντονου φωτισμου μπορουνε να το αντιληφθουνε... εγω εχω κανει μμ και η γωνια τοποθετησης και φυτρωσης της τριχας δεν με βοηθαει να αλλαξω κουρεμα....
Εαν υπαρχει καποιο tip ή consealer που μπορει να βοηθησει... δεκτο !!!
Θα σε στείλω αύριο τα λινκς να ουμ,απο το Μόμπαϊλ φον έχω δυσκολίεςTασο εσυ διαβασα βαζεις κερι πρωτα και μετα τοπικ για να μην φευγει απο το μαλλι και να πεφτει στο δερμα... θελεις να μου γραψεις ποιο προιον κερι χρησιμοποιεις να το αγορασω ?
Φιλε μπορεις να μου πεις και εμενα τι κερι βαζεις;Θα σε στείλω αύριο τα λινκς να ουμ,απο το Μόμπαϊλ φον έχω δυσκολίες