ΟχιΜπορω να ρωτησω απο που αγοραζετε Toppik?
ΟχιΜπορω να ρωτησω απο που αγοραζετε Toppik?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νούμερο ένα τοπικ ορίτζιναλ νούμερο δύο τοπικ πολωνικο, ελάχιστη ή διαφορά τους, πιστευωΤο toppik Πιστεύω εγώ.
Εγώ έκανα το λάθος και αγόρασα το km...x , απαραδεκτο, το πλήρωσα 30 ευρώ το 12,5 γραμμάρια και μέσα ήταν κάτω από την μέση το προϊόν, συν ότι φεύγει από τα μαλλιά πολύ εύκολα οι ίνες του είναι πολύ μεγαλύτερες και πιο χοντρές από το κανονικό τοπικ και γενικά δεν έχει καμία σχέση με το τοπικ σκέφτομαι να τους το στείλω πίσω ...
Πηρα Ve****i και Toppik απο Πολωνια. Εξαιρετικη ποιοτητα και τα δυο. Σιγουρα το Toppik πιο δυνατο, αλλα και το V****i τιμιο για τα λεφτα του.
Περιπου μια βδομαδα για αποστολη Ελλαδα. Μαζι με Applicator (5€) o οποιος ειναι εξαιρετικος επισης.
Από πιο site to πηρες
guys πηρε ενας φιλος τοππικ απο το wish 5 ευρω το 27γρ κ μου ειπε ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο π επαιρνε εδω.γνωριζει κανεις κατι?
εγω παιρνω το κmax εδω 4-5 μηνες αλλα δεν το νιωθω καλα στο κεφαλι μου
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
https://www.toppik.gr
Το συγκεκριμένο πουλάει αυθεντικα προιοντα toppik και σύντομα θα έχει και προσφορές για τα μέλη του φορουμ
Οκ άκυρο τότε.Φιλε μου, γνωριζω οτι το συγκεκριμενο site εχει γνησια προϊοντα.
Προσωπικα ομως ρωτησα για το site angelopouloshair.gr........αν πουλα γνησια προϊοντα, επειδη εχει χριστουγεννιατικες προσφορες σε προσιτες τιμες.