Απ: 1500 τριχοθυλάκια (FUE)
geofish είπε:
[quote author=hopefull link=topic=1489.msg27713#msg27713 date=1267284836]
με διτριχα τριτριχα και τετρατριχα επιτυχανεις καλυτερο cover πιο πισω αλλα δε φαινονται τοσο φυσικα οσο τα μονοτριχα στο point of exit(εκει που η τριχα βγαινει απο το δερμα) και αυτο πρεπει να το χουν υποψιν τους και οσοι σκεφτονται να κανουν μεταμοσχευση και να τα ξυρισουν
Για το συγκεκριμένο ρε hopfull (από αισθητικής πλευράς) δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης της μεθόδου? ή είναι και θέμα γιατρού.
[/quote]
ετσι ειναι η διαδικασια φιλε, ενοειται οτι ειναι και θεμα γιατρου αλλα εγω παντα μιλαω με την υποθεση οτι πας σε καλο γιατρο οχι σε ασχετους.
επισης μεγαλο ρολο παιζουν τα χαρακτηριστικα του μαλλιου σου αλλα και το πως κανει healing το δερμα σου απο τις τομες στο recipient. αν εχουν μπει τα grafts στο σωστο βαθος, αν εχουν μπει σε σωστη κλιση, τι εργαλειο χρησιμοοιηθηκε για να γινει η τομη στο recipient και αλλα.
εγω εχω παρατηρησει οτι οταν τα μεταμοσχευμενα μαλλια ειναι wetlook δε καταλαβαινεις τιποτα, οταν ειναι στεγνα αναλογα με το density αν καποιος εχει καλο density δε φαινεται το σημειο που βγαινει η τριχα απο το δερμα οποτε δε καταλαβαινεις πολλα και ακομη και αν καταλαβεις λες μια χαρα ειναι και δε χαλιεσαι καθολου με αυτο που βλεπεις(προσωπικη αποψη παντα αλλους μπορει να μην τους αρεσει)
Οταν ομως δεν υπαρχει το density τα πραγματα αλλαζουν και βλεπεις ενα diffuse thin κεφαλι με χοντρες τριχες...σε καποια φωτα τα πραγματα ειναι ακομη χειροτερα, και εκει εμενα προσωπικα οι μεταμοσχευσεις δε μου αρεσουν.
Αρα για μενα το μονο που μπορει να γινει για να καλυτερεψει η διαδικασια ειναι να βρουν ενα τροπο να κανουν expand το donor. Εκει θα μπορεις να εχεις το density χωρις να φοβασαι τι θα γινει στο μελλον οταν πεσουν τα φυσικα σου μαλλια και πας για nw6. Οποτε εχεις full μαλλι οι ριζες δε φαινονται, τα περιεργα φωτα δε σου κλανουν μια και πετας και ενα ζελεδακι και εισαι κουκλος.
Βεβαια και τωρα μπορεις να εχεις το παραπανω effect για οσο κραταει το propecia ή αμα δε πας για nw6 και εισαι χαμηλα στη βαθμιδα norwood...ή εισαι μεχρι NW5A kαι εχεις το laxity και το density για κανα strip των 6000-7000 grafts...αρα συνολο καμια 10000 grafts. αλλα και εκει το propecia για παντα