John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οντως δειχνεις νεοτερος αλλαξε το προσωπο σου κουκλος μπραβο!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλή επιτυχία Τρούφα, πότε θα πάς? τον επόμενο μήνα θα πάω κ εγώ Μαδρίτη για touch εξαιτίας της αστοχίας που είχα στην 2η μμ.Καλησπέρα στο Forum, προχωράω σε ένα update μετά από καιρό.
Εχω κλείσει για τον επόμενη μήνα ένα touch-up με στον ίδιο γιατρό, στη Μαδρίτη.
Θα γίνει free of charge, όπως είχε προταθεί εκ μέρους του από την αρχή.
Όταν μπήκα σε διαδικασία (μέσω email) για συζήτηση σχετικά με το πλάνο, μου το ξέκοψε λέγοντας ότι το πλάνο είναι δικό του και θα το δούμε επί τόπου στην κλινική.
Παρόλα αυτά του ξανανέφερα τις ιδιαιτερότητες & τις αστοχίες του case μου (ανομοιόμορφη κατανομή graph, υπερβολική έκκριση fibrin, μειωμένη φύτρωση κλπ).
Σίγουρα θα πυκνώσω μπροστά και temples, για κατέβασμα hairline θα το δούμε επί τόπου.
Ευχαριστω @CVIAL , σε συζήτηση μέσω email με τον γιατρό , μου απάντησε πώς μπορούμε να την κάνουμε και ακούρευτη. Δε θα ήθελα να τα ξυρίσω όλα παρά μόνο την δότρια. Όμως εάν εξελιχθεί καλά το touch, την άνοιξη εν όψη καλοκαιριού θα τα ξυρίσω για μετρηθούν συνολικά.Τάσο καλή επιτυχία! Τώρα που θα πας, μόλις σε ξυρίσουν, πες τους να σου κάνουν και μια μέτρηση να δούμε την φύτρωση.
Ευχαριστώ Τάσο, καλη επιτυχία κ σε εσένα!Καλή επιτυχία Τρούφα, πότε θα πάς? τον επόμενο μήνα θα πάω κ εγώ Μαδρίτη για touch εξαιτίας της αστοχίας που είχα στην 2η μμ.
Ok, αν δεν τα ξυρίσεις ας πάρει κάποιες φώτο δειγματοληπτικά με το μικροσκόπιο, έτσι και αλλιώς τα μμ φαίνονται σε σχέση με τα μαμα που είχες και ήταν λεπτά.Ευχαριστω @CVIAL , σε συζήτηση μέσω email με τον γιατρό , μου απάντησε πώς μπορούμε να την κάνουμε και ακούρευτη. Δε θα ήθελα να τα ξυρίσω όλα παρά μόνο την δότρια. Όμως εάν εξελιχθεί καλά το touch, την άνοιξη εν όψη καλοκαιριού θα τα ξυρίσω για μετρηθούν συνολικά.
Όλοι θα ζητήσουμε μέτρηση στο ξύρισμα, να είσαι βέβαιος.Ok, αν δεν τα ξυρίσεις ας πάρει κάποιες φώτο δειγματοληπτικά με το μικροσκόπιο, έτσι και αλλιώς τα μμ φαίνονται σε σχέση με τα μαμα που είχες και ήταν λεπτά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.