Ναι έχεις δίκαιο για τις φωτογραφίες, οπότε μπαίνω στο ψητό.
Σκέφτηκα αρκετά αν έπρεπε να το αναφέρω από την αρχή αλλά επειδή δεν ήξερα πόσο θα επηρέαζε την κρίση κάποιων προτίμησα να το φανερώσω αφού ακούσω όλα τα σχόλια θετικά και αρνητικά.
Την επέμβαση δεν την έκανε εξ'ολοκλήρου ο Τιρκαλας. Ο Τιρκαλας έκανε την πρώτη μέρα μέρος της εξαγωγής από τη δότρια και τη δεύτερη μέρα έκανε την hairline. Τα υπόλοιπα τα έκανε ο συνεργάτης του Θωμάς Γεωργίου.
Ήταν αδύνατο να ασχοληθεί ο Τιρκαλας μιας κ εγώ εμφανίστηκα ξαφνικά 1 Αυγούστου και η επέμβαση έγινε 6-7. Είχε ήδη κλεισμένα ραντεβού (προφανώς με τα παιδιά Zelig και Neverwinter).
Μετά από συζήτηση με τον Τιρκαλα με διαβεβαίωσε για τον Θωμά Γεωργίου ο οποίος δουλεύει 20 μέρες στην κλινική Beacon στην Ιρλανδία και 10 μέρες στην Starks. Είναι ενδοκρινολόγος και οφείλω να πω ότι με άφησε με τις καλύτερες των εντυπώσεων από άποψη γνώσεων, χαρακτήρα αλλά και "χεριού".
Όταν τους τόνισα ότι θα αναρτησω την περίπτωση μου στο φόρουμ, μου ζήτησαν να το παρουσιάσω σαν έργο της ομάδας του Τιρκαλα.
Ήταν ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρω μιας και λόγω δουλειάς δεν είχα άλλη εποχή διαθέσιμη για ραντεβού. Η συνομιλία με τον Τιρκαλα και τον ίδιο τον Γεωργίου αλλά και η παρουσίαση δουλειών του με άφησαν ικανοποιημένο.
Ελπίζω το ίδιο και το αποτέλεσμα, για αυτό περιμένω και τις κριτικές των πιο μυημένων από εμένα.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανεβάσω και φωτογραφίες πριν την επέμβαση.
Τα έγραψα με bold για να το προσέξουν όλοι.
Ευχαριστώ και συγγνώμη για την αναμονή.