vitamine D news

tasos33

Well-Known Member
Η μάνα μου πάντως παίρνει d3 σε σταγόνες και το μαλλί της ανάκαμψε θεαματικά μετά το 6μηνο...... Μόνο μπροστά εχει θέμα τώρα, μπορεί σε βάθος χρόνου να βελτιώσει κι'αλλο τα μπροστά, δεν ξέρω !

Ο Γιατρός της το έγραψε για χοληστερίνη αν δεν κάνω λάθος.......και είναι πολύ πικρό απ'οτι μου λέει ! και στην αρχή είχε κάνει πάρα πολύ shedding

Ποιο σκευασμα παιρνει?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos

Active Member
d3 drop fix κάπως έτσι, ,κάθε Κυριακή το παίρνει καμμιά 20 σταγόνες αν θυμάμαι καλά, το βάζει σε ενα σφηνάκι και το πίνει

tasos

Active Member
Αυτό δηλαδή. Οπότε 4000IU/εβδομάδα (200ΙU D3 / σταγόνα περιέχει το συγκεκριμένο).

Ναι αυτό ακριβώς. Τώρα για το πόσες σταγόνες χρειάζονται ακριβώς δεν ξέρω. Είναι και αναλόγως τον σωματότυπο νομίζω. Γράφει μέσα. Πάντως το πίνεις

erevos

Active Member
Η μάνα μου πάντως παίρνει d3 σε σταγόνες και το μαλλί της ανάκαμψε θεαματικά μετά το 6μηνο...... Μόνο μπροστά εχει θέμα τώρα, μπορεί σε βάθος χρόνου να βελτιώσει κι'αλλο τα μπροστά, δεν ξέρω !

Ο Γιατρός της το έγραψε για χοληστερίνη αν δεν κάνω λάθος.......και είναι πολύ πικρό απ'οτι μου λέει ! και στην αρχή είχε κάνει πάρα πολύ shedding
Στη χοληστερίνη είχε αποτέλεσμα?

SinsemillaGR

New Member
Να μπω στη διαδικασια να το .δοκιμασω? Ρωτω με βαση τα προηγουμενα ποστς. "Forcapil"

Συνημμένα

• 20160804_164901.jpg
    20160804_164901.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 30

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
xaxax οχι μικρε, καλα μωρακια ειχα κ εχω , αλλα δεν μπορω ναεξηγησω οτι η στυση μπορει να ξεπερναει και το 100% ,απλα εχει συμπεσει με την d οποτε δε μπορω να το αποδωσω καπου αλλου

aeratos28

Just aeratos
ρε τασο δεν στέλνεις και κανά μωρακι και σε εμάς.?μειναμε ελεύθερα παιδιά και θα ήταν ότι καλύτερο τώρα..χαχαχα

tasos33

Well-Known Member
Αν είστε καλά παιδιά κάτι θα στείλω κάνα κοκκαλακι να μυρισετε Χαχαχαχ, ρε σεις έχουμε πλάκα τελικά,ωραία τα περνάμε,να χαμε κ καμια τρίχα παραπάνω θ μασταν κ ευτυχισμένοι.. Αέρα τε κ Ζάχο υπομονοι μετα τα 30 πέφτουν σα τις μυγες,

aeratos28

Just aeratos
ρε φίλε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες για το μετά τα 30,άλλα μου το έχουν πει και αλλοι αυτο..και είμαι ακριβώς στα 30 τώρα..χαχαχα..το θέμα είναι τι ηλικίας θα είναι οι μύγες που θα πεφτουν..
Αν είστε καλά παιδιά κάτι θα στείλω κάνα κοκκαλακι να μυρισετε Χαχαχαχ, ρε σεις έχουμε πλάκα τελικά,ωραία τα περνάμε,να χαμε κ καμια τρίχα παραπάνω θ μασταν κ ευτυχισμένοι.. Αέρα τε κ Ζάχο υπομονοι μετα τα 30 πέφτουν σα τις μυγες,

zaxosdogkanos

Active Member
αφου θελουνε να κανουνε οικογενεια.αλλα τετοιες ειναι.αλλιως ουτε να το κοιταξουνε το λαικο παιδι με την αρχοντικη καραφλιτσα.

aeratos28

Just aeratos
χαχαχα ,αυτές που είναι κοντά στα 30 η και λίγο παραπάνω ναι αυτό θέλουν,συμφωνω δογκανε..το θέμα είναι ότι παίζουν και μικρουλια 20-22 χρόνων..εκεί νομίζω ψάχνουν αλλα...

tasos33

Well-Known Member
Ισχυει κ παρα ισχυει, μετα τα 31 32 αρχισαν να πέφτουν χωρίς να κάνω τίποτα το ιδιαιτερο, και οι μύγες αερατε είναι 7 με 10 χρονακια πιο κάτω ,στάνταρ στν εξοπλισμός αυτό,απλα γουσταρουν την ηλικία αυτή ,και αν εχεις τα παρακατω βασικά συστατικά όλα θα πάνε καλά...
1.τρόπους
2.στυλ
3.διαχωρισμό απο την αγέλη των Λιγουρίων που κυκλοφορούν
.4.και λίγο μυαλό
Όλα πάνε καλώς....

Υσ...στην περιπτωση σου θα σ ε συμβούλευα ως σοφότερος και εύχομαι φυσικά να μη μιλάς τόσο πολυ γιατί τα κορίτσια κουραζονται απο τα πολλά λογια.
ρε φίλε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες για το μετά τα 30,άλλα μου το έχουν πει και αλλοι αυτο..και είμαι ακριβώς στα 30 τώρα..χαχαχα..το θέμα είναι τι ηλικίας θα είναι οι μύγες που θα πεφτουν..

Μπλουζα