oreo
Well-Known Member
Μόνο οι ωραίοι δεν γερνάνε αδερφέΕννοείται η κόμη μόνομετράει.
Ναι αυτό λέω,ξεκίνησε στα 43 το άσπρισμα σιγά σιγά και αρκετά μετά τα 45.
Μόνο οι Κινέζοι δεν γερνάνε ποτέ και είναι κατάμαυροι.
Μόνο οι ωραίοι δεν γερνάνε αδερφέΕννοείται η κόμη μόνομετράει.
Ναι αυτό λέω,ξεκίνησε στα 43 το άσπρισμα σιγά σιγά και αρκετά μετά τα 45.
Μόνο οι Κινέζοι δεν γερνάνε ποτέ και είναι κατάμαυροι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
100% agree.Μόνο οι ωραίοι δεν γερνάνε αδερφέ
Φίλε John ελπίζω να μην πήρες αρνητικά την έκφραση «σαν ο διάολος το λιβάνι» γιατί δεν την είπα ως μομφή ή παρατήρηση για την κλινική. Νομίζω οι περισσότεροι εδώ είμαστε «μεγάλα» παιδιά και καταλαβαίνουμε ποιες κλινικές αξίζουν (μεταξύ των οποίων και η δικιά σας). Απλά (και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) εκτός από crown γενικά φαίνεται να προτιμάτε «καθαρές» περιοχές για επέμβαση. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, σε κάθε περίπτωση πάντως ελπίζω να μην το παίρνεις αρνητικά γιατί δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Προσωπικά αντιπαθώ τις αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα τις απρόσωπες μέσω Διαδικτύου και δεν θα έμπαινα σε τέτοιες όπως αυτές μεταξύ πρώην εκπροσώπου Αναστασάκη και πολλών μελών ή αυτές για την φίνα μεταξύ μελών. Μέχρι ένα (μικρό) σημείο μπορεί να έχουν ενδιαφέρον αλλά καταντάνε κουραστικές και αλλοιώνουν το σκοπό του φόρουμ που είναι η ενημέρωση.
Αν λοιπόν έχεις και αλλά τέτοια περιστατικά στείλε link με pm για να μην φορτώνουμε το νήμα του ανθρώπου. Κυρίως με ενδιαφέρουν περιπτώσεις DUPA.
Κατα ποσο ομως μια στρατηγικη για επιτευξη υψηλων πυκνοτητων μπορει να εφαρμοστει ανεξαρτητως των ιδιαιτερων χαρακτηριστικων του ασθενους;Πχ 30-35 grafts/cm2 ξερουμε οτι ειναι εντος safe σχεδιασμου και δινουν μια καλη καλυψη χωρις να αναμενονται επιπλοκες.Αν ομως πχ σε μια επιφανεια 1cm2 αντι για 30 grafts επιχειρησεις να βαλεις 50 σημαινει οτι τα grafts θα πρεπει να τριμαριστουν και να γινουν ακομη πιο λεπτα για να χωρεσουν χωρις να στριμωχνονται,κατι που λογικα εγκυμονει κινδυνους στην φυτρωση(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος).Πχ σε περιπτωσεις οπως η δικη μου με πολυ λεπτη τριχα προσπαθεια πυκνωσης με 50+graft/cm2 μαλλον πιο πολυ ζημια θα κανει παρα καλο.Μπορει να ειναι λαθος το σκεπτικο μου αλλα καπως ετσι το φανταζομαι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
έβαλε 3800 σε μικρή επιφάνεια. πώς να μην ήταν καλό το αποτέλεσμα?Και για να μην αναφερόμαστε μόνο στους Ισπανούς,ένα από τα συνήθη και τοπ αποτελέσματα στα πάντα, σχεδιασμό,πυκνότητα,φυσικότητα,δότρια, με λίγα λόγια 10 με τόνο που δεν το βάζουμε εύκολα.Hair Transplant with 3800 Grafts, Almost Another Person AMAZING TURNAROUND!
Hair Transplant with 3800 Grafts on NW3-4 Case. This patient does not take any medications against hair loss. 3800 Grafts transplanted with dense packing, ma...youtu.be
Η 2η επιλογή μου,που η εκτίμηση ήταν για 3500 μπροστά σε μια έκταση 65τμ με μια πυκνότητα της τάξεως των 50g.
Στις χερλάιν, την θεωρώ την Hlc ότι καλύτερο υπάρχει.
Αυτό είναι το ένα αλλά όχι μόνο.έβαλε 3800 σε μικρή επιφάνεια. πώς να μην ήταν καλό το αποτέλεσμα?
για τις καλές τουρκικές όπως hlc νομίζω κάτι τέτοια περιστατικά (μικρή περιοχή για κάλυψη)Αυτό είναι το ένα αλλά όχι μόνο.
Μικρή 65 αλλά σωστή πυκνότητα.
Τόσα χρειαζόταν.
H Hlc δεν είναι απλά καλή,αλλά μέσα στις τοπ παγκοσμίως.για τις καλές τουρκικές όπως hlc νομίζω κάτι τέτοια περιστατικά (μικρή περιοχή για κάλυψη)
είναι ότι πρέπει για διαφήμιση.