Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπορείς να μας αναλύσεις το σκεπτικό σου?
;
Λόγω παραπάνω βάρους συν ότι δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη το πρόσωπό του.
Για να δώσω ένα περίγραμμα, στον 2ο της Κύπρου, στους Αμπελόκηπους, στην Κηφισίας( αριστερά όπως ανεβαίνουμε) και σε έναν γνωστό της Τουρκίας που δεν έχω τώρα πρόχειρο, δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί δεν τους εμπιστεύομαι μόνο που τους βλέπω στις φωτογραφίες.
Ένστικτο.
Τι σχέση έχει το παραπάνω βάρος και το προσωπο του με τις ικανότητες ενός γιατρού; Τι άλλο θα δουμε εδω μεσα...Πραγματικά οτι να 'ναι κριτήρια....;
Λόγω παραπάνω βάρους συν ότι δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη το πρόσωπό του.
Ένστικτο.
Ναι όμως τα 8000 χιλιάρικα που θα σου ζητήσει και τα χάπια εφόρου ζωής δεν σου εμπνέουν εμπιστοσύνη ?
Τι σχέση έχει το παραπάνω βάρος και το προσωπο του με τις ικανότητες ενός γιατρού; Τι άλλο θα δουμε εδω μεσα...Πραγματικά οτι να 'ναι κριτήρια....
ποιος σου ειπε οτι δεν προσεχει τον εαυτο του; ξερεις αν εχει καποιο θεμα και οφειλεται σε αυτο το αυξημενο βαρος; εξακολουθω να μην μπορω να καταλαβω που κολλανε τα χαρακτηριστικα και η μορφολογια του προσωπου με τις ικανότητες καποιου γιατρού; Για καλλιστεια θα τον πας;Το βάρος έχει τη λογική, αν δεν προσέχει τον εαυτό του, θα προσέξει εσένα; Το πρόσωπο είναι καθαρά θέμα αισθητικής - προσωπικό ένστικτο.
ποιος σου ειπε οτι δεν προσεχει τον εαυτο του; ξερεις αν εχει καποιο θεμα και οφειλεται σε αυτο το αυξημενο βαρος; εξακολουθω να μην μπορω να καταλαβω που κολλανε τα χαρακτηριστικα και η μορφολογια του προσωπου με τις ικανότητες καποιου γιατρού; Για καλλιστεια θα τον πας;
φιλε μου πραγματικα καταλαβαινεις οτι δεν εχουν λογικη υποσταση οσα λες. Αυτο που πρεπει να κοιτας ειναι τα αποτελεσματα του και οι ικανοτητες του και οχι αν ειναι ομορφος και fit.
Φυσικά και δεν παίζουν ρόλο αλλά είναι κριτήριο για κάποιους ο φίλος εδώ σκέφτεται γενικά και έχει ένα ποιντ αλλά δεν είναι απόλυτα σωστός. Πάει καθαρά με την λογική αφού είσαι γιατρός να είσαι υγιείς αφού είσαι γυμναστής να είσαι Schwarzenegger, αρχιτέκτονας να έχεις σπιταρόνα. Πράγμα που δεν ισχύει φυσικά. Αλλά ένα ποιντ έχει του το δίνω.ποιος σου ειπε οτι δεν προσεχει τον εαυτο του; ξερεις αν εχει καποιο θεμα και οφειλεται σε αυτο το αυξημενο βαρος; εξακολουθω να μην μπορω να καταλαβω που κολλανε τα χαρακτηριστικα και η μορφολογια του προσωπου με τις ικανότητες καποιου γιατρού; Για καλλιστεια θα τον πας;
φιλε μου πραγματικα καταλαβαινεις οτι δεν εχουν λογικη υποσταση οσα λες. Αυτο που πρεπει να κοιτας ειναι τα αποτελεσματα του και οι ικανοτητες του και οχι αν ειναι ομορφος και fit.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τα 8000 θα ήταν συγκρίσιμα, άρα όχι από πριν απορριπτέα.
Το βάρος έχει τη λογική, αν δεν προσέχει τον εαυτό του, θα προσέξει εσένα;
δεν τους εμπιστεύομαι μόνο που τους βλέπω στις φωτογραφίες.
Ένστικτο.
Ενας απο τους τοp καρδιοχειρουργους στην Ελλαδα ειναι στο Ερρικος Ντυναν, επισης υπερβαρος που μπορει να ειχες βλεποντας τον την ιδια γνωμη.
Κανεις δεν μπορει να πει σε εσενα με ποιο κριτηριο θα επιλεξεις. Αυτο ειναι δεδομενο.Εντάξει, δεν θα μπω στη διαδικασία να τον ρωτήσω, εμένα μου δείχνει πάντως ότι έχει κάνει την πόρτα του ψυγείου φύλο φτερό από το άνοιξε - κλείσε.
Δεν είπα να είναι όμορφος - όμορφη, είπα να μου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Δεν έχεις τύχει σε ανθρώπους γύρω σου να μην θες να προχωρήσεις, γιατί κάτι επάνω τους δεν σε κάνει να νιώθεις άνετα; Γιατί να το παραβλέψουμε στους γιατρούς που επιλέγουμε;
Το είπα και εγώ πάνω αλλά δεν είναι κανόνας υπάρχουν γυμναστές που είναι άριστοι προπονητές αλλά δεν έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση άρα και αυτό σχετικό είναι. Γενικά δύστυχος αυτό πουλάει πολύ τελευταία το φαίνεσθε μόλις φας όμως πολλές πατάτες στρώνεις.Αυτό έχει μια στοιχειώδη λογική μόνο στους γυμναστές,που πρέπει να έχει ωραίο σώμα για να σου δίνει κίνητρο.
Πουθενά αλλού.
Αλλιώς να φτιάξουμε μια άρεια φυλή καινούργια.
Με την ίδια λογική και ο Τιρκαλάς που είναι 1.92 ύψος,θα έπρεπε να δίνει συμβουλές για μπάσκετ.
Τίποτα δεν είναι κανόνας,αλλά προσωπικά στο θέμα γυμναστικής και ειδικά σε βάρη,εμένα δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη ο άλλος που δεν έχει ωραίο σώμα.Το είπα και εγώ πάνω αλλά δεν είναι κανόνας υπάρχουν γυμναστές που είναι άριστοι προπονητές αλλά δεν έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση άρα και αυτό σχετικό είναι. Γενικά δύστυχος αυτό πουλάει πολύ τελευταία το φαίνεσθε μόλις φας όμως πολλές πατάτες στρώνεις.