και τωρα να το βαλεις μετα το λουσιμο δηλαδη. Σιγουρα ομως σε περιπτωση που αρχισεις να βλεπεις σπυρακια σε λιγες μερες τα σπας, και ψεκαζεις.Και πότε το βάζω?
και τωρα να το βαλεις μετα το λουσιμο δηλαδη. Σιγουρα ομως σε περιπτωση που αρχισεις να βλεπεις σπυρακια σε λιγες μερες τα σπας, και ψεκαζεις.Και πότε το βάζω?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άμα δυναμώσω την πίεση στα δάχτυλα πάντως φεύγουν σιγά σιγά.
Και θα τα μουλιάζω περισσότερο.
Το οξυζενέ με νερό αραιωμένο και ταυτόχρονα με το νερό που θα πέφτει.
Οξυζενέ μαλλιού ή φαρμακευτικό?
Χερομαι, εδω ομως πρεπει να πω και το εξης, οτι ολα αυτα επρεπε να σου τα εχει δωσει η κλινικη επακριβως! Δηλαδη ποσο πρπεει να κατσεις κατω απ την βρυση, τι να κανεις σε περιπτωση που δεν φυγουν αμεεσα. ποσο να πιεζεις, τα οξυζενε τα αντισηπτικα, ηλιος, καπελο, ποτε φορας κρανος σε περιπτωση που εχεις μηχανη, φαρμακευτικη αγωγη σε περιπτωση που μολυνθει καποια περιοχη! Ελαβες τυπωμενες οδηγιες ή εστω ηλεκτρονικες? Ειναι ουσιαστικο μετεγχειρητικο βημα, ειναι κατι σαν τις οδηγιεσ χρησης... !Τελικά ήταν πολύ πιο εύκολο από ότι φαινόταν.
Αν και ξεραμένα ήδη,20 λεπτά κάτω από τη βρύση με πίεση μεγαλύτερη και τα περισσότερα χαιρέτησαν.
Αύριο θα είμαι έτοιμος.
Cvial δεν μου βγαίνουν τα νούμερα και δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έχει ξεφύγει.
Η θα μπήκανε λιγότερα που αποκλείεται ή η έκταση είναι μεγαλύτερη.
Δεν βγαίνει αλλιώς.
Όλες οι κλινικές δίνουν Aldo αυτές τις οδηγίες .Χερομαι, εδω ομως πρεπει να πω και το εξης, οτι ολα αυτα επρεπε να σου τα εχει δωσει η κλινικη επακριβως! Δηλαδη ποσο πρπεει να κατσεις κατω απ την βρυση, τι να κανεις σε περιπτωση που δεν φυγουν αμεεσα. ποσο να πιεζεις, τα οξυζενε τα αντισηπτικα, ηλιος, καπελο, ποτε φορας κρανος σε περιπτωση που εχεις μηχανη, φαρμακευτικη αγωγη σε περιπτωση που μολυνθει καποια περιοχη! Ελαβες τυπωμενες οδηγιες ή εστω ηλεκτρονικες? Ειναι ουσιαστικο μετεγχειρητικο βημα, ειναι κατι σαν τις οδηγιεσ χρησης... !
Εαν οχι, φαουλ, ειναι πολυ σημαντικο μετα απο μια τετοια επεμβαση η εκαστοτε κλινικη να σε εχει καλυμενο σε οποιαδηποτε περιπτωση εφοσον εισαι και μακρια.
Η κλινική μου τα έχει δώσει υπεραναλυτικά τυπωμένα σε 3 σελίδες και ξεκάθαρα δεν έχει καμία ασάφεια.Χερομαι, εδω ομως πρεπει να πω και το εξης, οτι ολα αυτα επρεπε να σου τα εχει δωσει η κλινικη επακριβως! Δηλαδη ποσο πρπεει να κατσεις κατω απ την βρυση, τι να κανεις σε περιπτωση που δεν φυγουν αμεεσα. ποσο να πιεζεις, τα οξυζενε τα αντισηπτικα, ηλιος, καπελο, ποτε φορας κρανος σε περιπτωση που εχεις μηχανη, φαρμακευτικη αγωγη σε περιπτωση που μολυνθει καποια περιοχη! Ελαβες τυπωμενες οδηγιες ή εστω ηλεκτρονικες? Ειναι ουσιαστικο μετεγχειρητικο βημα, ειναι κατι σαν τις οδηγιεσ χρησης... !
Εαν οχι, φαουλ, ειναι πολυ σημαντικο μετα απο μια τετοια επεμβαση η εκαστοτε κλινικη να σε εχει καλυμενο σε οποιαδηποτε περιπτωση εφοσον εισαι και μακρια.
Αύριο max Τρίτη θα είμαι έτοιμος.Προφανώς θα το δούμε πιθανώς αν καθαρίσεις νωρίτερα να τα πούμε και νωρίτερα για να μην χαθούν τρίχες και να είμαστε σίγουροι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το ελπίζω, αλλά ξέρεις πόσες περιπτώσεις από άλλου έχω διαβάσει που απλά τους αφήνουν έτσι με ελάχιστες προφορικές οδηγίες κ λένε στείλε μυνημα στο WhatsApp?? (Προφανώς και δεν συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση) απλά για εμένα αυτά πρπει να είναι ξεκάθαρα... εαν δεν είναι!Όλες οι κλινικές δίνουν Aldo αυτές τις οδηγίες .
Απλα κάποιοι δε καθαρίζουν γρήγορα .
Εγω στην 11η μερα ακριβώς καθάρισα .
Στη Berkman Kord ή στα Medi μπορεί..Το ελπίζω, αλλά ξέρεις πόσες περιπτώσεις από άλλου έχω διαβάσει που απλά τους αφήνουν έτσι με ελάχιστες προφορικές οδηγίες κ λένε στείλε μυνημα στο WhatsApp?? (Προφανώς και δεν συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση) απλά για εμένα αυτά πρπει να είναι ξεκάθαρα... εαν δεν είναι!
Άμα σε πιάσει νοσηλεύτρια ειδική στο θέμα, όχι απλά θα καθαρίσεις .... θα δακρύσεις![]()
Για ρίχτο πιο λιανά με λίγα λόγια.Δεν κατάλαβες τι εννοούσα μάλλον.
Για ρίχτο πιο λιανά με λίγα λόγια.
Ρε συ αεράτεΌτι η παρουσίαση σου είναι όπως θα έπρεπε να είναι όλες εδώ μέσα οι ανεξάρτητες .φόρουμ είμαστε ..επίσης είσαι δεκτικός σε όλα ,ότι σου ζητηθεί το κάνεις.χωρις να δείχνεις εκνευρισμό όπως πολλοί άλλοι..αν αυτά που σου ζητάνε εδώ τα ζητούσαν από άλλους θα ημασταν με τα γνωστά επίθετα φορτωμένοι τώρα..είχαμε ξεχάσει εδώ και καιρό να δούμε τέτοιο νήμα .