Ελπίζω το ποστ που έκανα για τον αριθμό των grafts να μη γίνει αιτία να μπουκωσει το νήμα με άσχετο υλικό. Περισσότερο το είπα ως γενικότερο προβληματισμό για να είμαστε επιφυλακτικοί. Επίσης όταν είδα την επιφάνεια χωρίς να την έχω μετρήσει φυσικά σκέφτηκα...που τα χώρεσε ο μάστορας? Περίμενα να δω λοιπόν ένα κεφάλι με υπερβολικα πολλές μικρές οπές εισαγωγηςκαι πολύ πυκνά τη μια δίπλα στην άλλη που όμοιο δεν έχω ξαναδεί . Εγώ αυτό που βλέπω μου φαίνεται κοντά σε αυτο... που για εμένα είναι πολύ δυνατό ούτως η άλλως.
- Αποτέλεσμα από την - HDC Hair Clinic Cyprus - ~ Μεταμόσχευση 2789 Grafts (μοσχεύματα) FUE. ~ Norwood 3. ~ Ασθενής ετών 34. ~ Αποτέλεσμα πριν & μετά 8 μήνες. ~ Επικεφαλής γιατρός η Δρ. Χριστίνα Βρυωνίδου. 1η μέρα: Μονά: 600 Διπλά: 334 Τριπλά: 796 2η μέρα: Μονά: 152 Διπλά: 469 Τριπλά: 438...
www.hairlossgr.com
Και σαν πατερν και σαν πυκνοτητα τοποθετησης. Για εμβαδόν φυσικά δε γνωρίζω δε μπορώ να συγκρίνω τα 2 κεφαλια.
Πάντως και αν ο vlafo αντί για 55 gts / cm2 έχει 50 η 51 δε θα χαθεί και ο κόσμος. Πάλι τούμπανο θα γίνει. Απλα είναι γεγονός ότι αυτό με τον αριθμό των grafts είναι ένα σημείο που οι γιατροί μπορούν να παίξουν και με την τσέπη μας και με την ψυχολογία μας. Ας έχουμε κατά νου ότι και κάποια από τα κακαδάκια μπορεί να έφυγαν, κάποια να μη τα βλέπουμε η δε ξέρω τι αλλο...εγώ πραγματικά πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος να δει κανείς πόσα μπήκαν είναι να έχει κατά την εισαγωγη μια "spy" camera καθόλη την διαρκεια. Και μετά να κάτσει και σιγά σιγά να δει πόσες τρύπες κάνανε στο σουρωτηρι.

Πάντως ακόμα και αν υπάρχει διαφορά στα grafts που θα μετρήσουμε εδω από τα 4158 που έχει δηλώσει η κλινική το πιο πιθανό πιστεύω είναι η να τα χάνουμε λίγο στο μετρημα η να μην έχουμε υπολογίσει το εμβαδό με μεγάλη ακρίβεια. Δε νομίζω ότι υπάρχει δόλος από τον συγκεκριμένο γιατρο... Άλλωστε απόλυτα ορθη τιμή με αναγωγική μεθοδο δε μπορει να προκύψει...η λύση είναι μέτρημα όλα ένα προς ένα...