VOLTAREN GEL

panoslydios

New Member
^δεν ειπα οτι ειναι αυτος ο ρολος της καρδιας.
Απλως οταν αγχωνεσαι ,ολο σου το συστημα θα επικεντρωθει σην καρδια και το αναπνευστικο,επειδη απλα βιωνεις μια κατασταση επιβιωσης(συμβολικα).
Οπως επισης εαν καψεις το δαχτυλο σου ,παλι μια μεγαλυτερη ποσοτητα αιματος θα επικεντρωθει στην περιοχη για να την επουλωσει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

rambo

Member
voltaren

Γεια σας.Διαβασα σε ξενα σιτε οτι χρισιμοποιουν βολταρεν και μαλιστα ειδα φοτο με καλα αποτελεσματα.Ποια ειναι η γνωμη σας?

panoslydios

New Member
RE: voltaren

rambo είπε:
.Ποια ειναι η γνωμη σας?

Eιναι ενα χημικο ''αντιφλεγμονωδες'' και απο τη φυση του δεν μπορει να αποτελεσει αντικειμενο μακροπροθεσμης θεραπειας .

Μπορεις ομως να το δοκιμασεις αν και θα σου προτεινα να μην το κανεις.

rambo

Member

panoslydios είπε:
rambo είπε:
.Ποια ειναι η γνωμη σας?

Eιναι ενα χημικο ''αντιφλεγμονωδες'' και απο τη φυση του δεν μπορει να αποτελεσει αντικειμενο μακροπροθεσμης θεραπειας .

γιατι?ολα χημικα δεν ειναι?εσεις δεν λετε οτι οι φλεγμονες παιζουν ρολο στα μαλλια?εγω απο τις φοτο που ειδα ενθουσιαστικα και απορω πως δεν εχει γινει αναφορα

panoslydios

New Member

rambo είπε:
panoslydios είπε:
rambo είπε:
.Ποια ειναι η γνωμη σας?

γιατι?ολα χημικα δεν ειναι?εσεις δεν λετε οτι οι φλεγμονες παιζουν ρολο στα μαλλια?εγω απο τις φοτο που ειδα ενθουσιαστικα και απορω πως δεν εχει γινει αναφορα

Eχει γινει αναφορα :) Ψαξε το νημα ''voltaren gel''.

Σου ειπα μπορεις να πειραματιστεις.Φθηνο ειναι απο το φαρμακειο.Αν και νομιζω οτι ο οργανισμος σου δεν εχει αναγκη το συγκεκριμενο για να βγαλει μαλλια.

panosdouk

New Member

rambo είπε:
Α οκ το ειδα.Σκετη βολταρεν λετε να κανει τπτ?Εννοω χωρις μινοξ κτλ

Δε νομίζω ότι σκέτη βολταρέν μπορεί να κάνει πολλά, σίγουρα δε μπορεί να κάνει πολλά μακροπρόθεσμα. Επίσης η μακροπρόθεσμη χρήση της αντενδείκνυται.

rambo

Member

panosdouk είπε:
rambo είπε:

Δε νομίζω ότι σκέτη βολταρέν μπορεί να κάνει πολλά, σίγουρα δε μπορεί να κάνει πολλά μακροπρόθεσμα. Επίσης η μακροπρόθεσμη χρήση της αντενδείκνυταi

Για ποιο λογο δεν κανει μακροπροθεσμα?εγω βαζω 3 μερες και εχω δει ρεγκροουθ προς το παρον κανει δουλεια.Παντως οταν βαζω εχω κατι ζαλαδες υπαρχει περιπτωση να παθω κατι?

rambo είπε:
panosdouk είπε:
rambo είπε:

Δε νομίζω ότι σκέτη βολταρέν μπορεί να κάνει πολλά, σίγουρα δε μπορεί να κάνει πολλά μακροπρόθεσμα. Επίσης η μακροπρόθεσμη χρήση της αντενδείκνυταi

Για ποιο λογο δεν κανει μακροπροθεσμα?εγω βαζω 3 μερες και εχω δει ρεγκροουθ προς το παρον κανει δουλεια.Παντως οταν βαζω εχω κατι ζαλαδες υπαρχει περιπτωση να παθω κατι?

εγω βαζω 3 μερες και ολα καλα εχω δει διαφορα και καινουργες τριχες.Γιατι δεν κανει μακροπροθεσμα?Οταν βαζω εχω κατι ζαλαδες υπαρχει κυνδινος να παθω κατι?

krhtikos21

Member

panosdouk είπε:
rambo είπε:

Δε νομίζω ότι σκέτη βολταρέν μπορεί να κάνει πολλά, σίγουρα δε μπορεί να κάνει πολλά μακροπρόθεσμα. Επίσης η μακροπρόθεσμη χρήση της αντενδείκνυται.

?αντενδείκνυται?γτ?

rambo

Member

Γεια σας επανερχομαι παλι στο θεμα που ειχα ανοιξει.Κανω θεραπεια με βολταρεν μονο εδω και 10 μερες.Μεχρι στιγμης παει καλα.Θελω να ρωτησω υπαρχει περιπτωση σοβαρου προβληματος ?Εαν το σταματησω τα αποτελεσματα του θα υποχωρισουν?Παρακαλω μια απαντηση απο καποιον που ξερει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member

να σου πω φιλε ραμπο βαζεις μονο και μονο βολταρεν? και αν ναι εχεις δει θετικο αποτελεσμα? εχεις κρατησει φοτογραφικο υλικο να συγκρηνουμε με σιγουρια? μιας φιλε και ειναι αντιφλεγμονοδες και λενε οτι δεν κανει για μακροχρονια χριση αμα βοηθαει με καθημερινη χριση εγω μπορει να την χρισιμοποιουσα αραια για τις φλεγμονες για διατιριση των υπαρχοντων και με μινοχ για καποιο ρεγκ... ετσι ωστε να ειμαι ασφαλες απο παρενεργειες αλλα αν μπορεις να ανεβασεις φοτο με αποτελεσματα μολις ειναι φανερα καντο για να μπουμε πολοι στο παιχνιδι..

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

φίλε rambo, για να γνωρίζει κάποιος απόλυτα θα πρέπει να την δοκιμάζει καιρό ώστε να παρατηρήσει τυχόν παρενέργειες, αν και οι παρενέργειες που μπορεί να δώσει, καλό θα ήταν να μην τις βιώσει κανείς.
Το σίγουρο είναι πως όταν την σταματήσεις σίγουρα θα επιστρέψεις στα ίδια γιατί,
Το VOLTAREN ανακουφίζει από τα συμπτώματα της φλεγμονής, όπως πρήξιμο και πόνο. Δεν έχει καμμία επίδραση στην αιτία της φλεγμονής

Εφόσον λοιπόν δεν θεραπεύει, σίγουρα το όποιο αποτέλεσμά της είναι μόνο κατά τη χρήση της.
Για παρενέργειες τώρα, αναφέρονται τα εξής, εκτός των άλλων.

Η διλκοφενακη, ενεργός ουσία που υπάρχει στο Voltaren, αυξανει την πιθανότητα εγκεφαλικου κατα 286%, και την πιθανότητα καρδιαγγειακου θανάτου κατα 398%

Ήθελα να κάνω και εγώ χρήση της για 2-3 φορές την εβδομάδα, αλλά αποφάσισα να μην το ρισκάρω.
Η επιλογή δική σου.

rambo

Member

ΠΩ ρε φιλε πανω που αρχισα να βλεπω αποτελεσμα να παθω εγκεφαλικο ελεος.Εγω λεω να βαλω ακομα 10 μερες και μετα να το ελατωσω 2-3 φορες την εβδομαδα.Τωρα βαζω 3 φορες τη μερα και παω πολυ καλα

Υπαρχει τροπος να προφιλαχθω απο τις παρενεργειες?Τι εξετασεις να κανω για να δω αν με επιρεαζει?

υπαρχει καποια ουσια με αναλογη δραση αλλα φυσικη?

Επισης τωρα ειδα οτι οι παρενεργειες που γραφεις ειναι για τα χαπια βολταρεν και οχι την αληφη

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

rambo, έχω σπίτι μια αλοιφή voltaren emulgel και ως δραστική ουσία έχει τη διλκοφενακη. Πάντως, είχα αναφέρει και παλιότερα ότι όταν έπαιρνα βολταρέν χάπια για 2 εβδομάδες που είχα πρόβλημα με τη μέση, έβλεπα καλυτέρευση στο μαλλί σχετικά γρήγορα.
Για κάποια εναλλακτική το ψάχνω ακόμα...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Εννοείται ότι σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το χάπι, αλλά το χάπι ως αγωγή είναι αυστηρά για 2 εβδομάδες το πολύ, ενώ την αλοιφή θα πρέπει να την βάζουμε για όσο υπάρχει αποτέλεσμα..
Παρόλο αυτά νομίζω ότι και μέρα παρά μέρα ίσως πάλι να είχε το ίδιο αποτέλεσμα που λες ότι βλέπεις τώρα.
Τι να σου πω, δοκίμασε το στην πορεία και έτσι, αλλά να έχεις υπόψη σου ότι ως ουσία είναι ιδιαίτερα δυνατή.

rambo

Member

Ναι το ξερω οταν την βαζω εχω κατι ζαλαδες αλλα οταν εβαζα μινοχ ειχα πολλυ χειροτερες παρενεργειες.Θα δειξει παντος κανει φοβερη δουλεια

Komis

Active Member

rambo,σαν καλο αποτελεσμα τι ακριβως εννοεις?
Ειδες νεες τριχες ή απλα καλυτερευσε η τριχα?

Μπλουζα